Aké sú vaše overené oblasti na dovolenku v Bulharsku?
My sme boli 2x na Slnečnom pobreží.Krpatá mala vtedy 3roky a na druhý krát mala 5 a pre nás to bola top dovolenka.Pomerne krátky presun z letiska,čisté pláže,teplučké more.Mali sme krásny hotel total baby friendly,skvelá strava.My budeme an tento rok riešit Bulharsko ale až v septembri 🙂
My ideme teraz 25teho na Sunny Beach...nikdy sme v Bulharsku neboli, ani som neštudoval oblasti, len podľa hotela sme vybrali...teraz sú tam susedovci a z ich fotiek mi príde, že je tam strašne veľa ľudí 😵😃 tak som sa začala pýtať a že vôbec sa nemusím toho báť...tiež mi bolo povedané, že Prímorsko je také ,,tichšie,, ,ale zase pláž, že je hodnejšia na Sunny...a v podstate my máme 2 ročné dieťa - takže aby bol piesok, more, bazén, ihrisko 😊
Hlavne pozor,v mnohych hoteloch je rotavirus,cele rodiny presra.. celu dovolenku.
My sme boli na Sunny Beach... Hotel celkom ok, ale nám sa nepáčilo more a pláž... Povedali sme si, že je to fajn zažiť, ale do Bulharska sa už určite nikdy nevrátime ;)
@timilv prečo nie more a pláž? 😯 Ako počítam, že more nebude také ako v Grécku...(ale zase aj keď porovnám Turecko a Chorvátsko, u mňa Chorvátsko oveľa lepšie)...
@karajazviny na slnecnom je saleny dom, to je party mesto rozhodne nevhodne pre rodiny s malymi detmi, more ako kedy ale ked sme boli my more hucalo a mala 3r mi do neho ani nevosla.
pre rodiny je ovela vhodnejsie stredisko Obzor a Primorsko , vratili sme sa odtial pred tyzdnom bolo super, tam este pojdeme, pekne mestecko, 2plaze prijemne more
Zalezi co ocakavas, ake mas priority. Kazdy sme iny a mame inu predstavu o dovolenke.
V Primorsku som bola ako bezdetna a bolo skvele, uzili sme si to naplno. Bola som tam aj so skoro 2r synom a to uz nebolo ono, plaz nam vyhovovala ale uz by som nesla. V oboch hoteloch 3* sme mali ranajky a teda nic moc. Stravovali sme sa v restikach.
Osobne by som na Slnecne pobrezie nikdy nesla, plne a zbytocne drahsie. Pre mna je Bulharsko proste lacnejsia verzia. Takze by som nesla do drahych hoteloch, to si radsej vyberiem inu krajinu.
Tento rok ideme sice tiez do BG uz s dvoma detmi, ale ideme do nekomercneho strediska Byala a autom, takze nieco nove. Ideme na dlhsie, to bola nasa priorita ist k moru lacnejsie a na dlho.
My sme boli 2-x po sebe v Pomorí. V súkromnom apartmáne, neďaleko od mora. My sme chceli bez stravy, jedli sme v restike, pripadne sme niečo rýchle uvarili. Mali sme aj bazén, čo pri deťoch oceňujeme. Pláž pre nás super, piesok a dlho plytké more, deti sa vybláznili. Leteli sme do Burgasu, odtiaľ je to do 10 kilometrov.
Sunny Beach je divocina, tam to nemam rada. Ale je to vlastne zatoka, kde na jednej strane mas Nesebar (krasne historicke mestecko) a na druhej strane Sveti Vlas a Elenite. To su prave najlepsie lokality. Velmi bohate, pristavy pre jachty a parkoviska pre rollsy, krasne plaze a vybavenie pre bohatych rusov, kvalitnejsie restauracie, bary a obchody. Hlavne teda v okoli Marina Dinevi pristavu
https://www.youtube.com/watch?v=Fqr214Wa93U@karajazviny ako tu už niektoré písali, Sunny Beach je trochu rušňá oblasť... Pláže (aj tie hotelové) sú dosť plné a hlučné. Oni sa to aj snažili upratovať, ale aj tak to nebolo ktoviečo... A more je na mňa dosť špinavé ;) akože nemyslím si, že sme s manželom fajnovky, ale z 12 dní dovolenky sme nejakých 5 dní ani nešli do vody (boli sme v auguste, čiže v sezóne). Keď na okolí pršalo, tak sa stalo, že tam bolo veľa rias a bolo sa treba aj 15-20m brodiť od brehu cez tie riasy s bordelom ak by sme sa chceli dostať do "čistej" vody.
Takže my sme veľakrát išli niekam po vlastnej osi na výlet a podobne... Sme sa po dovolenke smiali, že ešte asi nikde sme toľko počas dovolenky nenachodili ako tam a večer sme veľakrát unavení padali do postele 😂
@11111nika11111 prosim ta ako sa volal ten hotel?Boli tam aj dake ihrisko, alebo nieco take pre 4 rocne deti?
@kathrin17 my sme boli v Iberostar Sunny Beach,hotel má 5*.pre deti robia minidisko a animácie.je tam detské ihrisko a detské bazény.čo som si všimla,k dispozícii mali v reštike aj detské stoličky.skús popozerať,možno ťa osloví.My sme sli cez Satur
@11111nika11111 Iberostar ma 4*, nie 5. Nezalezi na tom, ale toto neznasam na nasich cestovkach. Hadzu hviezdickami ako sa im zachce a potom pod ciarou mas ze "hodnotenie podla CK". Podla mna je to riadne zavadzanie klientov.

Ja som bola asi 6x. Najlepšie je Primorsko, bola som aj inde, ale naj bolo tam. Možno budúci rok pôjdeme aj my.😀