icon

Ako často a kam cestujete na dovolenky?

26. jan 2024

Na dovolenky, lyzovacky, wellneska? A kam?

Strana
z2
tiezjedna
27. jan 2024

Wellness nás neberie, mame doma bazén aj saunu. Inak cestujeme veľmi často. S manzelom sme na 2-3 dni spolu cca raz do mesiaca niekde, inak väčšinou aj deti. Veľmi veľa času trávime v Chorvatsku, pred časom sme si tam poriesili byvanie. My cestovanie milujeme cela rodina.

nelka93
27. jan 2024

Keď máme chuť, ale minimálne jedna letná dovolenka, jedna zimná. Poznavacky a vikendovky raz za dva mesiace a potom aspoň párkrát po slovensku nejaké miesta kde sme neboli.

vams
27. jan 2024

Mňa by len zaujímalo, pokiaľ chodíte do práce, odkiaľ vlastne beriete toľko dní dovolenky, keď každý normálne pracujúci človek jej má 25 dní.

mclissa
27. jan 2024

@vams ja mam flexi hodiny, mozem si zobrat volno bez toho aby som si brala dovolenku. Pospajam sviatky, vikendy a ide to. A mam narok na 29 dni dovolenky.

sylvie
28. jan 2024

@vams ja mam 28, lebo v praci mame taky benefit, ze ked docerpame celu dovolenku, tak na dalsi rok dostaneme nejake dni navyse od 1-5 dni podla poctu odpracovanych rokov. Ale zmestila by som sa v pohode aj do tych 25 dni.
Podla komentarov nemam pocit, ze by tu niekto viac minal. Ved na taky welnes sa chodi na predlzeny vikend, dovolenky na Slovensku tiez mozu byt kratsie, poznavacky tiez byvaju kratsie. Na lyzovacku chodime max.na tyzden a k moru chodime tiez len na tyzden.
Treba si to dobre naplanovat a spojit so sviatkami.

autor
28. jan 2024

@vams ja mam skrateny uvazok, nerobim kazdy den. My cestujeme aj 4krat za mesiac, miname na to vcelku dost penazi. Ak by manzel nemal zamestnanie viazane na Slovensko, uz davno tu som pol roka do roka a zvysok v cudzine.

tiezjedna
28. jan 2024

@vams ja si davam ešte tento rok od prace pohov, mám času dosť. Riešim iba drobnú administratívu v manželovej firme, resp. pomôžem mu, keď je niečo treba. Svoje veci môže riešiť väčšinou odkiaľkoľvek, takze časovo sme obaja veľmi flexibilní.

mikadooo
28. jan 2024

Štandardne 3-4x ročne. Letná, zimná a potom ešte nejaký predĺžený víkend aspoň raz do roka vyjde, niekedy aj 2x.

baskustek
28. jan 2024

A načo to potrebuješ vedieť? Podľa toho čo si napísala, cestuješ z nás najviac, chcela si sa pochváliť?

sense
28. jan 2024

Akurát sa vraciam z Lyžovačky a pred dvoma týždňami som bola tiež lyžovať. A keby ďalší víkend nerobím idem niekam do hôr zas. Wellnes bol v ramci tohto víkendu a pred týždňom tiež. Dovolenky tak často nie sú ale 2-3x do roka. Mat viac peňazí a hlavne voľna (keďže to je obmedzené) , keďže dovolenky môžu byť aj lowcost.

huginko
28. jan 2024

@pe_mi tak toto by ma veľmi hnevalo...

Strana
z2