Ako funguje doprava do Harry Potter štúdií v Londýne?
Ahojte,
prečítala som si tu veľa diskusií na túto tému ale chcela by som sa spýtať konkrétne ako je to s dopravou tým poschodovým autobusom (Harry Potter).
Plán je taký že z Londýna pôjdeme vlakom do mesta Watford a odtiaľ by mal jazdiť už autobus do štúdií (mal by byť zadarmo).
Moja otázka znie či si treba nejak zarezervovať miesta v ňom alebo stačí sa postaviť len na zastávku, preukázať sa vstupenkou a on nás len vezme. Tiež som sa nikde nedočítala ako často jazdí, nejaké časové intervaly alebo tak.
Ďakujem sa odpovede. 😊
@anonym_2fe600 ved ono to nie je pivo 😅 Je to malinovka s takou slahackovou penou… v knihach aj filmoch ju Harry a spol popijaju. V studiu mozes mat vsetko so sebou. V satni si nechaj len to, co nechces tahat so sebou. My mame vzdy dake jedlo so sebou, aj pitie, veceru kupujeme tam. Ale naposledy som si povedala, ze uz fakt nie. Vsetko smazene, neskutocne kaloricke a drahe jak svina. Nemam problem za jedlo zaplatit, ale dat vyse 9£ za suchy rozok s kuskom burgra bez akejkolvek oblohy ci listu salatu je trochu moc. Len ked je tam clovek cely den, jest treba.
@simsalabim 😂😂😂 dik za vysvetlenie, vidno že som nevidela a nečítala ani jedného pottera. Vďaka za cenné info

@simsalabim Ked si zabudnes odpipnut vychod,alebo terminal nefunguje,potom zistis aku to ma vyhodu.
@niekto2hy moze byt, mne sa to za tie roky este nestalo.