Ako je na Gran Canaria v lete?
Kto navštívil tento ostrov v lete ako je tam?
Kanárske sú skvelé, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Feurteventura, La Palma. V zime aj v lete. V lete je teplo, ale nie neznesiteľné horúčavy. A more nie je teplé, keďže je tam atlantický oceán. Takže ak má niekto rád teplučké more, na týchto ostrovoch to nenájde. Ako píše vyššie Martin, tieto ostrovy nie sú "ležiaca" destinácia. Toto je miesto ideálne na spojenie ležania a mora s turistikou, prírodou, výletmi, poznávaním.
@martinmmartin gran canaria nema sopku 🙂
Myslíš asi tu co je na Tenerife
@gejb Pravda pravda, Je tam jeden velky kotol pod oceanom a litosfericke dosky sa hybu jednym smerom takze vznikne ostrov s vulkanom a pomalicky ho odsunu a vulkan si buble zrazu u suseda a tvoj vulkan vyhasol a ostal iba kopec atak vznika retaz ostrovcekov ktore boli kazde chvilku vrchol toho isteho vulkanu. Kanare, Azory a Hawai maju vsetky tky isty pribeh
Boli sme na konci augusta na Tenerife. 3 dni bolo tak uprsane, ale stale relativne teplo (na tricko a kratke nohavice). A potom bolo velmi horuco. Klasicke horuce leto. Vie byt veterno, najveternejsia je ale vraj Fuerteventura. Co sa tyka teploty vody, tak ja som teda veeelmi cintlava, ale v pohode som sa kupala. Mozno to bolo tym, ze sme boli uz na konci augusta, tak voda bola uz trochu teplejsia.
Ak idete s detmi tak hľadajte ubytovanie s vlastným bazénom. Za mna bol oceán veľmi studeny a prvýkrát v živote som tam chytila zapal močových ciest.

@kaddy moze byt hociako, si v strede Atlantiku. Od vetriska ze dviha kamienky a striela ti nimi do ksichtu az po krasne leto so snehom na vrcholku toho vulkana co tam maju.....som ti ale pomohol. Ak to moze byt ale dovolenka aktivna a nie iba tulen tak bides spokojna