Ako je to s dovolenkou na južnom Cypre?
Ide niekto teraz na Cyprus? Ako to tam vlastne je momentálne?
aj na fcb aj tu v skupine Cyprus píšu že je všetko OK
@mikaela1 tiež si kladieme túto otázku, ideme o týždeň aj pol, na južnú stranu. Písala som aj do cestovky, ale že všetko je v poriadku, len že na letisku budeme vidieť utečencov, no hotel aj celý Cyprus že je bezpečný...ja som už zvažovala aj zmenu destinácie, tak neviem...
@jordynka da sa zmena bez doplatku ? Ja pre pokoj duši tiež by som radšej riešila zmenu ,cestovka ma tiež ubezpečila ze je všetko ok.
A čo sa deje na Cypruse? Nejako som nepochytila žiadne info a tiež ideme na Cyprus za mesiac.
A čo sa deje na Cypruse? Nejako som nepochytila žiadne info a tiež ideme na Cyprus za mesiac.
@terka1607 Na Cypre sa sústreďujú ľudia, ktorí sa potrebujú dostať z vojnovej zóny na bezpečné územie, ak je to najbližšie miesto a potom odtiaľ odlietajú do domovských krajín.
Čo je pravdy na videách, ktoré sa šíria na nete, že z Cypru vidieť rakety, ktoré si to mieria do vojnovej oblasti?
Ahojte, viete mi poradiť ako je to so stornom dovolenky v prípade, že sa v blízkosti Cypru rozvinie konflikt? V obchodných podmienkach je uvedené, že pri mimoriadnych bezpečnostných rizikách CK vráti všetky peniaze za dovolenku. Vzťahuje sa to na prípad, ak by nejaké verejné orgány vydali varovanie? Písala som túto otázku aj do Invie, aj priamo do CK, ale odpovedali na úplne niečo iné. Odpoveď bola, že zatiaľ je tam pokoj. No ale ja som sa pýtala na niečo iné. Neviete niekto, ako to funguje ? Ďakujem
Ahojte, viete mi poradiť ako je to so stornom dovolenky v prípade, že sa v blízkosti Cypru rozvinie konflikt? V obchodných podmienkach je uvedené, že pri mimoriadnych bezpečnostných rizikách CK vráti všetky peniaze za dovolenku. Vzťahuje sa to na prípad, ak by nejaké verejné orgány vydali varovanie? Písala som túto otázku aj do Invie, aj priamo do CK, ale odpovedali na úplne niečo iné. Odpoveď bola, že zatiaľ je tam pokoj. No ale ja som sa pýtala na niečo iné. Neviete niekto, ako to funguje ? Ďakujem
@fixinka tiez som sa pýtala na to, ale ze nic dá tam nedeje tak nás dá to netyka
@fixinka a kde idete a kedy?
@fixinka no pokiaľ nebude nariadenie od MZV necestovat tak až vtedy sa storno sťahuje.. len z obavy sa storno nevzťahuje,,keďže krajine je zatiaľ bezpečná
@fixinka no pokiaľ nebude nariadenie od MZV necestovat tak až vtedy sa storno sťahuje.. len z obavy sa storno nevzťahuje,,keďže krajine je zatiaľ bezpečná
@luciq1 To viem, že len kvôli mojej obave nie. Len potrebujem sa zariadiť, aby som mala plán A aj B. Napr. Ty si mi presne odpovedala na to, čo som sa pýtala. Mne by takáto odpoveď od CK úplne stačila. Len som potrebovala vedieť, či som to správne pochopila 😊
@fixinka tiez som sa pýtala na to, ale ze nic dá tam nedeje tak nás dá to netyka
@mikaela1 No momentálne sa nič nedeje. Len nechápem, prečo má CK problém na rovinu napísať, aký by bol postup, keby sa dialo. A ešte mi pani napísala, že aby to vedela overiť, potrebuje číslo nášho zájazdu 🤣 Ako keby od neho záviseli stornopodmienky 😆
@mikaela1 No momentálne sa nič nedeje. Len nechápem, prečo má CK problém na rovinu napísať, aký by bol postup, keby sa dialo. A ešte mi pani napísala, že aby to vedela overiť, potrebuje číslo nášho zájazdu 🤣 Ako keby od neho záviseli stornopodmienky 😆
@fixinka pozerala som reportáž s tým riaditeľom SACKA a tam to on vravel ze vzťahuje sa to v takomto prípade aj pre tých co nemajú cestovné poistenie ,že keby CK zrušila zájazd vratia plnu sumu..a cez aku CK idete ?..my ideme cez hydrotur 3.7 ja pevne dúfam, že všetko bude v poriadku a dovolenku si užijeme 😊
@fixinka pozerala som reportáž s tým riaditeľom SACKA a tam to on vravel ze vzťahuje sa to v takomto prípade aj pre tých co nemajú cestovné poistenie ,že keby CK zrušila zájazd vratia plnu sumu..a cez aku CK idete ?..my ideme cez hydrotur 3.7 ja pevne dúfam, že všetko bude v poriadku a dovolenku si užijeme 😊
@luciq1 My cez Koalu. No ak si sledovala dnes ráno správy, začína to byť "zaujímavé" 😔
@fixinka prosímŤa, čo bolo v správach? Nevidela som ráno. My odlietame 05.07.
@janulka1802 USA zbombardovali Irán, medzitým už aj Irán bombardoval Izrael a na Cypre zadržali nejakého špióna. Som v skupine Cyprus na FB a jedna pani z Izraela písala, že im stopli lety z Cyprus domov, nevie, dokedy.
@janulka1802 USA zbombardovali Irán, medzitým už aj Irán bombardoval Izrael a na Cypre zadržali nejakého špióna. Som v skupine Cyprus na FB a jedna pani z Izraela písala, že im stopli lety z Cyprus domov, nevie, dokedy.
@fixinka ale len do Izraela nas by sa to nemalo tykat ..tiež som rôznych skupinách,,zatiaľ každý píše že je to bezpečné,,ale tiež mám obavy...
@fixinka ďakujem.

nijak. normálne
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/je-bezpecne-cestovat-na-cyprus-kvoli-sucasnej-situacii/