icon

Ako je to s dovolenkou na južnom Cypre?

mikaela1
18. jún 2025

Ide niekto teraz na Cyprus? Ako to tam vlastne je momentálne?

Strana
z2
fixinka
22. jún 2025
@jordynka

@fixinka aj my ideme cez Koalu, dnes som telefonovala s pani z cestovky, ubezpečovala ma, že je všetko v poriadku...tak snáď...

@jordynka Nikdy som nebola tak nerozhodna ako teraz. Keď si vezmeš, pred 1,5 týždňom bolo všetko ok (aspoň navonok) a ako rýchlo sa situácia zvrtla... 🫣

beronsche
22. jún 2025
@luciq1

@jordynka to zevraj je pravda ale nič to zevraj nie je hrozné

@luciq1 ako môže niekto povedať, že "nič to zevraj nie je hrozné", keď vidí letieť smrtiace rakety?
Či keď sa nám nejde o život, tak nič nevadí?
Hrozne vyjadrenie....

jordynka
22. jún 2025
@fixinka

@jordynka Nikdy som nebola tak nerozhodna ako teraz. Keď si vezmeš, pred 1,5 týždňom bolo všetko ok (aspoň navonok) a ako rýchlo sa situácia zvrtla... 🫣

@fixinka som na tom rovnako...

jordynka
22. jún 2025
@fixinka

@fixinka kedy letíte? my 29.6.

jordynka
22. jún 2025
@beronsche

@luciq1 ako môže niekto povedať, že "nič to zevraj nie je hrozné", keď vidí letieť smrtiace rakety?
Či keď sa nám nejde o život, tak nič nevadí?
Hrozne vyjadrenie....

@beronsche no presne...

fixinka
23. jún 2025
@jordynka

@jordynka 30.7.

luciq1
23. jún 2025

My 3.7 a už začínam mam väčšie obavy...

mikaela1
autor
23. jún 2025
@jordynka

@jordynka ak pôjdete potom napíšte ako to tam bolo. Ale pravdu 😊 ci sa mame báť ci nie. Ďakujem

jordynka
23. jún 2025
@mikaela1

@jordynka ak pôjdete potom napíšte ako to tam bolo. Ale pravdu 😊 ci sa mame báť ci nie. Ďakujem

@mikaela1 napíšem

fuzac2806
24. jún 2025

My ideme o mesiac tak dúfam že sa to upokojí

jordynka
29. jún 2025
@mikaela1

@mikaela1 dnes sme pricestovali. Žiadne hrozby, pokoj aj na letisku. Je tu veĺa turistov, všetci si užívajú príjemnú atmosféru❤

mikaela1
autor
30. jún 2025
@jordynka

@mikaela1 dnes sme pricestovali. Žiadne hrozby, pokoj aj na letisku. Je tu veĺa turistov, všetci si užívajú príjemnú atmosféru❤

@jordynka ďakujem

mikaela1
autor
30. jún 2025
@jordynka

@jordynka a odkiaľ ste leteli? Nemeskalo lietadlo?

jordynka
30. jún 2025
@mikaela1

@jordynka a odkiaľ ste leteli? Nemeskalo lietadlo?

@mikaela1 z BA, odlet bol presne o 8:00 hod. a prílet ešte o 20 minút skôr, ako bolo plánované (to povedal pilot pred pristávaním). Nádhera, a naozaj bez problémov❤

Strana
z2