Ako nájsť dostupné ubytovanie v Chorvátsku?
Ahojte ako najdem ubytovanie v chorvatsku? Cez hrvatska je vsetko obsadene v dany termin v lokalite kde chcem.. a booking vychadza draho.. viete este o niecom? Popripade da sa aj cez cestovku?
Jedine ubrať z kritérií resp ich zmenit
Môžeš pozerať aj cez Google Maps. Nie všetci sú na bookingu. Len tam vy som si tiež dala veľký pozor na recenzie a či sú oficiálni. Záloha zvykne byt cca 10% zo sumy. Potom by si mala dostať aj potvrdenie o platbe a rezervácii. Potom ešte môžeš skúsiť na fb dovolenka v Chorvátsku. Ale ak ideš v hlavnej sezóne, to je zložitejšie iste.
Ale cez cestovku to iste lacnejšie mat nebudeš ako cez booking. Mne práve booking vyhovuje najviac ak by som tam niečo našla čo spĺňa moje kritéria
Hľadáš strašne neskoro. Nie lepšie ubytovania už boli rozobraté na prelome rokov.
Určite ešte niečo nájdeš, ale budeš musieť dlhšie hľadať, hlavne poľaviť z nárokov a tiež to bude o kompromisoch.
Airbnb
Zdravim, o aky termin mate zaujem? Mame mobilny domcek v Chorvatsku ktory prenajimame 😊
Oni sa aj sami ponúkajú.A väčšinou(aspoň. Nám sa to stalo) ,že majú biele uteráky prehodené,alebo mávajú nimi.Ak ste iba dospelí,a prvý deň nič nenájdete,nič sa nedeje.Neviem si to predstaviť,že by ste tak hľadali ubytovanie s deťmi a nič nenašli.Ale určite niečo nájdete.
ešte pozri Airbnb, na bookingu nie su všetci, lebo keď sme boli minule cez Airbnb tak domáci kde sme bývali hovoril že booking má horšie podmienky tak od nich odišiel.

Si myslíš že cez cestovku to bude lacnejšie?