icon

Ako nájsť ideálnu letnú dovolenku pri mori?

8. feb 2025

Hľadám rodinnú dovolenku pri mori. Viem ujo Google pomôže, ALE.... máme nejaké kritériá a buď zle filtrujem alebo som ľavá.... bola by som rada za pomoc. Manžel je ochotný ísť iba s CK, po negatívnej skúsenosti s dovolenkou bez nej. Nič letecky, niečo kam sa dá dostať autom max 10- 12h. (V prípade potreby sa vrátiť)Zatiaľ by problém nebol ale nájsť hotel kde by puberťáci( 14+16+17) boli pri nás, ale vo svojej izbe, nie na druhom konci hotela. Alebo sa takéto možnosti už vypredali? Všade len 2 či 2+1(dieťa do 12r), čo nie je náš prípad. More sa nám páči najviac v Chorvátsku. Prečítala som diskusie, a nie nevedela som rezervovať v decembri. Nastupujem do novej práci od 1.3. dopredu som nevedela dať schváliť dovolenku.

Strana
z2
tenerifka
14. feb 2025

@matkahelka presne tak, apartman cez booking alebo airbnb, a ak hotel, tak cez agenturu, ved netreba cez nich rezervovat aj dopravu, ale preco ma clovek platit viac? Treba najprv vyhladat, poporovnavat ceny....Mña napriklad rezort na Maldivoch teraz stoji najlacnejsie cez TUI, ten isty je na Bookingu drahsi a napriamo tiez. Ak chce niekto hostal na obyvanom ostrove, to je ine, to seriozne agentury neponukaju

Strana
z2