icon

Ako naplánovať výlet do Londýna s deťmi?

michaelanova
14. apr 2024

Ahojte,plánujem s deťmi v lete výlet do Londýna,zatiaľ sme výletovali len autom,teraz by sme prvýkrát leteli.Chceli by sme tam byť na týždeň, viete mi poradiť - letenky,ubytko,strava - aby sme si to uzili a nezbankrotovali,ak máte nejaký konkrétny tip, kde bývať,atď, ale aj čo vidieť, chalani sú už veľkí-11,15,ďakujem krásne🤗

Strana
z4
monikapalo
18. máj 2024

@margareta15 toto bol riadny stres....pozerala som na stránku 100 x do dňa, aby som sa trafila presne na deň, ktorý potrebujem. Je pravda ,že ich systém väčšinu času nefunguje.

simsalabim
18. máj 2024

@margareta15 presne ako pise
@niekto2hy , bookingy uvolnuju kazdy pondelok. My sme tam tiez boli, manzel velmi chcel, ale podla mna to nestalo za to...
Co sa tyka studii, ano, staci ti Oyster. treba ist s Euston station a ak si nie si ista, opytaj sa na "fast train" do Watford Junction (lebo West Midlands train ma aj pomaly vlak, tym rychlym sa dostanes za necelu polhodinu). Oyester vyzaduje registraciu s mobilom len cca rok, pri kazdom prihlaseni, mne ide bez problemov.

simsalabim
18. máj 2024

Ozaj, ak mate v rodine mega fanusikov Harryho Pottera a mate dobru anglictinu, odporucam toto https://www.tourformuggles.com/ bolo to fakt fajn, vtipne, poucne aj je to iny pohlad na Londyn. A dcera si pochvalovala aj House of Mina Lima https://minalima.com/, obchod grafikov z Harryho Pottera.

ninka123
18. máj 2024

@monikapalo v Natural History Museum to tak fungovalo..😉

monikapalo
19. máj 2024

@niekto2hy môžem poprosiť o pomoc pri registrácii?

simsalabim
20. máj 2024

@monikapalo kliknes na Set up MFA, navolis krajinu a das svoje mobilne cislo bez 0 na zaciatku, mala by ti prist sms... nejde ti to?

monikapalo
23. máj 2024

@simsalabim nejde, opakovane skúšam

simsalabim
23. máj 2024

@monikapalo no neporadim, mne to ide 🤷‍♀️ Zaviedli tu autentifikaciu len pred par mesiacmi a nemala som s tym problem. Uz si na to vobec nespominam. Nedavas cislo nejako zle? S nulou?

monikapalo
23. máj 2024

@simsalabim skúšala som aj s , aj bez. Napadlo mi, či ten kód nepríde, keď sa registrujem až keď budem v Londyne

simsalabim
23. máj 2024

@monikapalo neviem, ja som registraciu robila na Slovensku. Pohladala som to v poste, bolo to v januari. Kod odomna chce vzdy, ked appku otvorim, aj teraz a sms mi vzdy pride.

monikapalo
23. máj 2024

@simsalabim skúsim ešte restartnut mobil.

sim_simonka
15. aug 2024

@michaelanova ahoj. Aj ste boli v Londýne už? Čo všetko ste pobehali, kde ste boli ubytovany? Máš nejaké typy-triky? Ďakujem

mariadarina
4. apr 2025

Ahojte, hladame ubytko v Londyne pre 5 ludi v okoli Victoria train station (resp. oblast medzi Liverpool Street Station a Gloucester Road) - samozrejme co najlacnejsie (vieme ze super lacne to nebude, kedze sa pohybujeme v najvacsom centre), nie sme narocni na ubytko, staci kludne nieco na sposob B&B, ale zase nie dajaky pajzel. Vedel by niekto poradit? Vopred dakujem.

simsalabim
4. apr 2025

@mariadarina skus pozriet Travelodge Liverpool street. Ale pre 5 bude treba 2 izby.

mariadarina
4. apr 2025

@simsalabim Vdaka, ale ten uz je v nasom termine obsadeny :(

simsalabim
5. apr 2025

@mariadarina skus pozriet ine Travelodge v okoli, je ich dost. Travelodge je retazec lacnych hotelov a v centre ich je dost.

Strana
z4