icon

Ako prežiť Vianoce pri mori? Skúsenosti a tipy

24. dec 2024

Ahojte, ste tu niektore ktore chodite na sviatky k moru ? Ake ste mali pocity, pacilo sa Vam ? Kde ste boli? Dakujem

melanta
24. dec 2024

Druhý rok sme počas sviatkov na Tenerife. Máme normálne stromček, budeme mať normálne večeru, darčeky. Máme tu deti, rodičov, svokrovcov, brata so švagrinou. V podstate klasické Vianoce, len sa všetci chodia bicyklovať, plávať, kávu si namiesto pred telkou vypijem pri bazéne.

stormie
24. dec 2024

@melanta prosim ta a teplota je tam aka? Da sa kupat v mori? To je moj sen stravit vianoce/silvester pri mori ale uplna exotika s x hodinami v lietadle ma moc nelaka

melanta
24. dec 2024

@stormie teraz 21 stupňov, slnečno. Oceán je pre mňa studený aj v lete, čiže za mňa sa tu nedá kúpať ani v lete. Ale muž sa kúpe aj teraz, ja iba v bazéne, ten máme vyhrievaný. My chodíme exotiku jar a jeseň, nemám rada lietanie, ale vydržím aj 20 hodinový let. Tu máme apartmán, čiže chodíme sem viac krát ročne, je to druhý domov. Ale dovolenkovať chodíme inam.

kiki68
24. dec 2024

@melanta kup 3mm neopren a kupes cely rok 😀 Ja som bez neoprenu nesla ani na Senecke jazera 😂😂😂

melanta
24. dec 2024

@kiki68 neoprény máme kvôli surfovaniu, k plávaniu si neoprén neviem predstaviť, za mňa k vode v bikinách, neoprén nie je pohodlný.

kiki68
24. dec 2024

@melanta tak pre mna druha koza, ja som potapac pre tu zmenu. Musela som v nom plavat dlzky na skuskach. Ja zas bikiny uplne ze husia koza 😂 fajnova som

jaja20
24. dec 2024

Dominikánska republika minulý rok

jaja20
24. dec 2024

Zanzibar tento rok, ale vrátili sme sa pred Vianocami

stormie
24. dec 2024

@melanta tak to nic moc teplota na kupanie, neviem kolko hodin letu by zvladol najmladsi clen rodiny, mozno o rok- dva to riskneme niekam dalej kde budu naozaj “letne” teploty

nelka93
24. dec 2024

@stormie skus Dubaj, to je celkom ok

stormie
24. dec 2024

@nelka93 tam by som sla max na vikend a bez deti, neviem preco ale vobec ma to tam nelaka