Ako pripraviť bábätko na prvý let do Tunisu?
Ahojte mamaičky prvý krát sme sa tento rok vybrali na dovolenku do Tunisu. Prvý krát tak daleko a prvý krát lietadlom. Dcérka bude mat 1 rok a 2 mesiace keď budeme odchádzať. Určite ešte bude potrebovať mlieko (sunar) ako ste si poradili koľko toho mozem zobrať do príručnej batožiny ? a ako to bude s dojčenskou vodou a kto mi ju ohreje a kúpim tam vôbec dojčensku ? … mám strašne vela otázok… bude tam take jedlo ktoré by jej neuškodilo? Čím ste kŕmili svoje babatka tak ďalekej krajine ? Odchod z letiska mame 4:30 a priletime 6:20. Mozem si zobrať do lietadla do príručnej termosku so zohriatou vodou a aj jednu celu dojcensku ? Alebo ako ? A koľko plienok mozem zobrať ? Alebo tam viem kúpiť plienky ? Jediného toho sa bojím…
Poraďte mi mamičky ako ste toto všetko risili vy a čo všetko ste pobalili bábätku do príručnej a čo k vám do kufra.

Tak toto je téma práve pre mňa. V roku 2023 sme boli v Tunisku a manželka bola tehotná. Všetko prebehlo bez akýchkoľvek komplikácií. Minulý rok sme boli s malou (11 mesačná) na Džerbe a absolútne nič nám nebolo. A ja by som chcel ísť do Tuniska aj tento roku. Absolútne bezpečná destinácia pre bábätká.