Ako si užiť letnú dovolenku plnú zážitkov?
Prečítala som veľa diskusií okolo dovolenky pri mori. Skúsené dovolenkárky, otázka na vás... Ako vydržíte celý čas ležať pri bazéne/na pláži, ísť iba najesť sa a potom opäť iba vylihovať ?
Na našej vlaňajšej dovolenke som prečítala tri knihy vylúštila haldu krížoviek a piaty deň som sa šla od nudy zblázniť.
Zároveň by som privítala typy na miesta kde sa dá každý deň niečo pozrieť
@ma77 boli ste u Medvedieho jazera? Ak nie skúste je tam ozaj krásne.
Nie neboli ale ďakujem za typ ani som o tom nepočula ale určite je ešte v RO veľa krasnych miest o ktorých neviem😁
Sto ľudí, sto chutí, niekto relaxuje tak, že leží na pláži a ani prstom nepohne, iný relaxuje aktívne, športom… To, že niekto ide do AI rezortu, tiež neznamená, že musí celú dovolenku preležať na pláži… Niekto chce, aby o neho bolo postarané, iný ide do apartmánu, kde si varí, či chodí po reštauráciách… Opäť, čo komu vyhovuje. Inak, keď máte celozávodnú dovolenku, tak vtedy čerpáte všetky dni? Obvykle to býva 2 týždne. A to si v priebehu roka už nemôžete zobrať iné voľno?
@ma77 Je to najväčšie heliotermické jazero na svete a jediné v Európe, blízkosti je ešte niekoľko menších jazier
@gab1sol 2t v lete 2t v zime cez Vianočné prázdniny, tých zvyšný pár dní po jednom dni cez rok
Ja som si nikdy nevedela predstaviť al inclusiv v rezorte, tiež som si myslela, že sa budem nudiť až do minulého roku 😂 Boli sme 2 tyždne v Grécku v rezorte a neskutočne som si oddýchla. Chodievali sme na dovolenky do hôr, chodili sme hore dole,super bolo aj v chorvátsku sme boli,čo bola moja prvá dovolenka pri mori. Len vždy sme boli ubytovaní chaty alebo apartmány čiže sa nakupovalo,varilo,upratovalo aj keď nie ako doma,ale predsa. A v tom Grécku zrazu bola paráda, že som nič nemusela ale že voooooobec nič. Neskutočný relax pre mňa, aj keď je pravda, že mám už pubertaka a dovolenka s malými deťmi nie je podľa mňa dovolenka. Lebo ako mamy len zmeníme prostredie a denná rutina zostáva viac menej rovnaká. Za mňa už jedine all inclusuv 🤩
ja taketo dovolenky nemam rada, preto idem na vlastnu past a v cielovej destinacii si prenajimam auto - a teda robim vylety do tych cca 200 km od ubytovania, ked mam chut ;)
Ja som na poslednej dovolenke stihla prečítať 3 knihy, každý večer sme hrali šachy, boli sme na výlete a pozrieť historické centrum mesta, veľa sme plávali, a užívali si dovcu. Na nudu neprišla ani reč.

@ma77 pekne o tom všetkom čo píšeš som čítala, ja som v BG zatiaľ len pár krát bola .. budem častejšie chodiť lebo chodím do svojho, len ešte mi to krátko pani hovorí. Takže spoznávam zatiaľ len to okolie poblíž Sunny beach... A možno niekedy aj autom sa vyberiem .. nateraz stačí lietadlo.