Ako správne pridať batožinu v aplikácii Ryanair?
Dievčence, kupujem letenky pre 5 ludi, dvaja chcú veľkú batožinu, dvaja kufor na palubu a jedna len "kabelku". Keď idem do toho kroku, kde sa pridáva batožina, zakliknem napr family plus a ono mi to dané batožiny, pridá 5 krát 😃.
Nesmejte sa to mňa, naposledy som kupovala letenky v roku 2019 😃😃😃
zaklikni pre vsretkych tu najzakladnejsiu letenku (basic) a v dalsich krokoch si vies kazdemu vyklikať, aku batožinu mu pridaš
Ak zakliknes family plus,vztahuje sa to na kazdeho v ramci 1 rezervacie. Ako radia vyssie,kupit basic a potom doklikat batoziny
Ja som videla radu od milana bez mapy a hovoril niečo o tom že dokúpiť po zakúpení letenky no neviem presne či v aplikácii alebo priamo na letisku doplatiť
Nech si kazdy kupi letenku sam a naklika si batoziny podla svojich potrieb ;)
Nech si kazdy kupi letenku sam a naklika si batoziny podla svojich potrieb ;)
@vanilkovazmrzka super, ďakujem za radu, poviem to tým 60 ročným ženám, co v živote neleteli mimo cestovku, plus tej, co ma tlačítkovy telefón

tak nezaklikuj family plus. A dokupit sa da batozina aj dodatocne ked objednas letenky a budes robit checkin vtedy ho robis kazdej osobe zvlast takze pri tych ktori maju mat batozinu priplatis. Alebo nakup letenky zvlast 2x priority (kufor na palubu) 2x s batozinou checkout 1x obyc. bez priority, bez kufru.