icon

Ako stihnúť všetko zorganizovať pred dovolenkou?

22. jún 2023

Zdravim, úplne neplánovane ideme na dovolenku berú nás moji rodičia mám 3 r syna na ktorého som sama, problem je že odchádzame v sobotu skoro ráno autom a ja do piatku robím nemám ani len kufor musím si poziciat od susedky ani hračky pre malého do auta niake mlsky plavky jednoducho nič kde mám začať prosím ???? Niekto rady postupy,,,,???

Strana
z2
sweet20
22. jún 2023

a preco idete na neplanovanu dovolenku?

janetinka27
22. jún 2023

ahoj, spis si zoznam na papier a kufor mat nemusis ak mas dostatocne velku tasku, pripadne si ho pozicaj ak mas od koho. plavky a jedlo kupis v jednom obchode ked nebudes v praci.

autor
22. jún 2023

Lebo naši mali ist s bratom a jeho priateľkou, nemôžu však a my so synom sme druha volba.. nekomentujem to ale viem že inak by syn more neuvidel nemôžem si to dovoliť…

gabym
22. jún 2023

Kik? Tam podľa mňa kúpiš aj plavky, aj hračky, aj kufor alebo nejakú cestovnú tašku, aj nejaké oblečenie pre malého za lacné peniaze. Mlsky kúpiš hocikde, dm, tesco atď. No len musíš ísť dnes, aby si stihla. Držím palce 👍

nelca84
22. jún 2023

Vyber sa niekam, kde kupis uplne vsetko na jednom mieste. Ja by som sla do Tesca.

aliziana
22. jún 2023

Spíš si zoznam čo všetko potrebuješ a choď podľa toho. Nezabudni hlavne na cestovné doklady a poistenie

kofa77
22. jún 2023

teraz si napis zoznam, podla obchodov, potraviny, drogerka, handry, chod do nakupneho centra a mas nakupene do par hodin.

sweet20
22. jún 2023

hlavne, prosim, nezabudni na cestovne poistenie.. lebo toto ludia zabudaju a potom sa cuduju

nelca84
22. jún 2023

A ked je to takto narychlo, ma syn vobec pas alebo OP s fotkou?

eliska13
22. jún 2023

Pošli mamu niečo kúpiť, ak nie plavky kúpiš v Pepcu, Tescu tam kúpiš všetko.Hracky aj pri mori v Tescu býva aj lekaren

januska12323
22. jún 2023

Potrebuješ doklady, všetko ostatné sa dá kúpiť na mieste alebo prežiť bez toho.

autor
22. jún 2023

@nelca84 Áno to jedine mame lebo synov otec je cudzinec takze to mám vyriešené

nelca84
22. jún 2023

Tak ti staci hodinka v Tescu a mas vsetko co potrebujes, oblecenie, drogeria, kufor...

autor
22. jún 2023

@eliska13 juj naši nekúpia malemu nič lebo dostali sme dovolenku to je jedno že by som im dala peniaze. Ale pôjdeme do tesca to je výborný nápad. Je tam aj lekáreň a iné male obchody

simca06022011
22. jún 2023

Ale prosim ta, zbehnes do obchodu a kupis vsetko za hodinu. Urob si len zoznam co ti treba. A vsetko ostatne kupite aj na mieste, staci ti karta, tak zase robit paniku ze nemas kyblik do piesku a sirup na teplotu asi netreba. cestovne poistenie si zabezpecte ak nemate.

h2
22. jún 2023

Všetko potrebné si napíš a choď kúpiť ešte dnes, daj prať veci na oblečenie. Potom zajtra vás už len pobalíš. Keď idete s vašimi, popros prípadne mamu o pomoc, či by ti nemohla kúpiť, čo ti treba, lebo ty nemáš čas. Oni vás do toho navliekli, tak by mohli byť ochotní. A napokon: ak niečo nebudeš mať, dá sa kúpiť aj na mieste a ak nie, tiež to prežijete. Krásnu dovolenku želám.

autor
22. jún 2023

A nevie náhodou niekto ale sú ceny v Taliansku ak by sme zabudli niečo a chcela by som dokúpiť ? Výživy alebo krémy ak by sa minulo Nech si viem trochu rozdeliť budget.

autor
22. jún 2023

Ok ďakujem za rady, len má to hrozne vystresovalo keďže sme ešte neboli takto prec a zrazu je to vsstko na rýchlo

majlo1234
22. jún 2023

Vobec sa nestresuj, plavky, opalovak, klobuk a par hraciek do vody kupis v tescu alebo pepcu, aj kufor. Vyzivy syn este je? V lidli kupis za podobne ceny, a opalovak si kup doma velku flasu, ale celkovo su ceny viac menej relativne podobne, kedze je u nas posledne roky tak drahe😄😄😄

zuzubb007
22. jún 2023

V taliansku kupis vsetko a za lacnejsie ako u nas ak idete na miesto kde je velky obchodak budes prekvapena cenami a sortimentom u nas sa nechytame, v mensich obchodikoch je drahsie ale len o trosku

jarnajar
22. jún 2023

Priprav ešte dnes pasy, poistenie online.
V tescu opaľovací 50 spf, plavky, chrumky, jedlo na cestu, atd. Ak chceš tak aj hracky, omalovanky a pod. Vela mozes ale kludne kupit aj na dovolenke.
Lieky: panadol a nurofen sirup, nieco proti hnačke, naplasti, fenistil.
Zajtra zbalis šiltovku, pár tričiek, kraťasy, jednu mikinu a spodné prádlo, plážové osušky. Nabijes niečo z coho mu budes cestou púšťať pesnicky, u nás je na cesty miláčik tablet 🙂 ak máš albi knihy, aj tie sú do auta super.

kitycat
22. jún 2023

Sebe aj malemu:
Doklady
Opalovak
Aspon dvoje plavky
Tebe troje saty co budes tocit, synovi trochu viac

Idete do rezortu alebo do apartmanu? Aka a ako daleko je plaz?

micusa2222
22. jún 2023

a to idete na pol roka ? Veď predsa do kufra hodím hlavne tričká, plavky, tenisky, šlapky,uteráky,,,hygienické potreby, opaľovacie krémy ,,pre mladého nejaké hry alebo nevem, čímsa zabáva vo voľných chvíľach...nezabudni tiež na základné lieky a odchod..keď bude niečo chýbať, dokúpiš..dnes už to nie sú nejaké drahé veci,,mnohé sú vonku lacnejšie ako u nás...

dajana555
22. jún 2023

kozmetika-sprchovacie gély,šampóny lacnejšie ako u nás.

viestta
22. jún 2023

Nestersuj. Zabal co ti napadne, co bude chybat dokupite na mieste alebo sa zaobidete. Nezabudni lieky, vsetko ostatne sa da kupit

vanilkovazmrzka
22. jún 2023

Pane boze ludia su uz tusim absolutne nesposobili zit samostatny dospely zivot 🤦🏻‍♀️

masinka
22. jún 2023

V Taliansku v letoviskach su potraviny za ceny ako u nas, nieco aj lacnejsie, drahsie byva akurat maso. Moje decka boli zvyknute papat domace polievky , tak som bola prekvapena ze som tam nevedela zohnat petrzlen a kalerab, len mrkvu mali. Kozmetika je tam lacnejsia nez tu. Kybliky, plavky, slapky a osusky na plaz sme vzdy kupovali tam. Zakladne lieky je lepsie zobrat z domu, kupit sa tam da vsetko, ale lieky su tam dost drahe.

mogaa
22. jún 2023

idete autom, aj keď to pobalíš do igelitiek🙂spodné prádlo, plavky, uterák, deka a pár tričiek a kraťasov....čo také tam už potrebuješ?

lenka567899
22. jún 2023

@vanilkovazmrzka nekomentuj. Baby jej tu dali dobré rady, veru aj ja by som stresovala kebyže idem o 2 dni na dovolenku s deckom a zajtra musím robiť a nemám čas vybaviť si nič. Nechápem takéto komentáre

lenka567899
22. jún 2023

Autorka ináč v Taliansku môžeš fakt všetko kúpiť za malé peniaze. Keby si niečo zabudla. Ja by som na tvojom miesto teraz dala prať lebo na to ja niekedy zabudnem 😂

Strana
z2