icon

Ako stihnúť všetko zorganizovať pred dovolenkou?

22. jún 2023

Zdravim, úplne neplánovane ideme na dovolenku berú nás moji rodičia mám 3 r syna na ktorého som sama, problem je že odchádzame v sobotu skoro ráno autom a ja do piatku robím nemám ani len kufor musím si poziciat od susedky ani hračky pre malého do auta niake mlsky plavky jednoducho nič kde mám začať prosím ???? Niekto rady postupy,,,,???

Strana
z2
viestta
22. jún 2023

Vecer si na internete vyklikaj cestovne poistenie, zaplat cez internetbanking, to je tiez dolezite.

janinah
22. jún 2023

nezabudni 2-3 čiapky ideálne tzv,legionarky,ktoré kryju aj krk.. a už poradené lieky aspon na cestu / nurofen sirup,niečo na hnačku,kvapky do očí ocuflash,kvapky do nosa a niečo proti nevolnosti v aute,tiež antihistaminikum napr. fenistil,niečo na dezinfekciu rany a pár náplastí....ale kúpiš kdekolvek,len na tú cestu aspon základ aby bol poruke/ ...tesco je dobrá volba,teraz maju kufre v akcii s clubcard kartou...autosedačku máte dobrú?
cest.poistenie urobíš sama online pozri UNIQA,mne bolo toto teraz poradené

vanilkovazmrzka
22. jún 2023

@lenka567899 prva a zakladna rada je vypnut internet a usetrit cas zabity na fore. A konentovat budem co sa mi zachce.

eliska13
22. jún 2023

Krém kúp v DM tu ich znacku či výrazne lacnejsie

eliska13
22. jún 2023

Plus repelent v IT je veľa komárov.Alebo do zástrčky raid

autor
22. jún 2023

Ďakujem už mame všetko nakúpené padlo skoro 200€ skoro sme to s malym nezvládli domov priniest🙈 ale mame oblečenie krémy plavky lieky snacky. Všetko sa perie a dúfam že si stihnem este pedikúru spraviť rýchle

jana_eyre_2
22. jún 2023

Ceny v okolitých krajinách v Európe sú podobné ako u nás, už čokoľvek kúpiš za normlnu cenu, možno mierne vyššiu, ale nič tragicke.. takže stačí bežné veci čo potrebuješ a uži si dovolenku 🙂

gabym
22. jún 2023

Autorka a kde ste nakoniec nakúpili? 🙂

autor
22. jún 2023

@gabym nakoniec sme boli v tescu našťastie mali všetko dokonca kufor v zľave sme kúpili

sweet20
23. jún 2023

vyklikala si si to cestovne poistenie?

autor
23. jún 2023
sweet20
23. jún 2023

ide o to, ze ked dostanes sa tam do nemocnice alebo sa ti nieco stane tak bude ti to z toho uhradene.. ak chces tak mi napis alebo si to vytukaj..

lizwer
Autor odpoveď zmazal
lizwer
23. jún 2023

Bez komplexného cestovného poistenia nechoďte vôbec na dovolenku, lebo hocičo sa môže stať a bez poistenia budeš musieť platiť z vlastného vrecka.

sionell
23. jún 2023

Premyslite si, kde bude váš syn tráviť obedný spánok, ak ešte spí. Nám sa kočík nezmestí do auta, takže sme kúpili na spanie pre malého plážový stan a rukávniky a koleso, ak by bolo moe rozbúrené. Stan musí byť niekde v tieni (my ideme do Chorvátska, tam sú stromy, ale máme aj prístrešok z decathlonu čo si chceme postaviť blízko pri vode). Ja do auta beriem dlhý kábel na mobil, aby som si ho mohla počas cesty dobiť aj zo zadného sedadla. na ňom si vie syn kresliť alebo mu pustím video, obľúbené pesničky a pod. Z ovocia beriem hrozno, lebo z neho sa nezašpiní auto. Snáď som pomohla 🙂
Prístrešok je tento:
https://www.decathlon.sk/p/312999-81470_multifu...

vani190493
25. jún 2023

Nezabudni zbaliť paralen a nurofen. Pre každý prípad. 😉

michaelakimlickova
25. jún 2023

@lizwer to je aj veamci EU? Pravidelne syn koncil v nemocke v chorvatsku a czdy to islo cez jeho poistovku aj sanitka aj vsetko … 3royk po sebe bol v nemocke 2x Zadar 1xSibenik

senta_sofia
25. jún 2023

Podla mna stresujes uplne zbytocne, v stredu oper, zbal veci, co bezne nosite a pouzivate, dokup plavky, opalovaci krem, zakladne lieky a mozes ist. Ak nemas kufor, postaci aj cestovna taska. Podla mna nic extra kupovat netreba.

michaelakimlickova
25. jún 2023

@senta_sofia no podla mna ona uz je na dovolenke 😅pisala to 22.6 cize na poslednu chvilku asi mala dva dni na to

veronicka88
25. jún 2023

Zoznam!a odskrtavat.na dovolenku sebe na každý deň šaty,alebo kraťasy tričko,sandále,netreba nič dlhé...malému oplavacinkrem(aj sebe)+,základné lieky(Ibalgin,sirup na horúčku,smectu,teplomer,leukoplast,burow kvapky do uška a prípadne kynedril)...neriesila by som nič nafukovačku ani nič,len vedietko donpiesku a lopatku,plavky,topánky do vody.oblecenie rátam že na leto máš nakúpené...netreba sa stresovať aké treba naplánovať kam do obchodu...DMko má lacné a aj malé balenia kozmetiky....zvlasldnes to!malý je maličký,ak máš buginu vezmi aj tu,prípadne ak sa Vám vojde odrážadlo....užite dovolenku.co mať nebudeš nebuclde chýbať.zaklad sú plavky,opalovak,lieky a nejaké základné oblečenie ...

sweet20
25. jún 2023

ved ona uz je na tej dovolenke.. sa mi zda, ze v piatok mala odist

lenka567899
25. jún 2023

@vanilkovazmrzka si trápna osoba

smajlik323
25. jún 2023

Cestovné poistenie si urcie daj aj dieťaťu není to drahé a nikdy nevieš

vanilkovazmrzka
26. jún 2023
Strana