Ako zabaviť 10-mesačné dieťa v autobuse?
Čaká ma dlhá cesta z KE do Nemecka na autobus ako mám zabaviť dieťa 10 mesačne je neposedný nemám ani predstavu ako to vydržíme
@jaskolka iná možnosť nieje len autobus
@simonka1161 knižky, leporelá, knižky na vymalovávanie, malé jednoduché hry, a niekoľko obľúbených hračiek. nahrávky detských pesničiek na počuvanie a aj rozprávanie príbehov, ak nechceš rozprávať ty, tak nahrávky audio rozprávok. vzdelávacie aplikácie a jednoduché hry pre túto vekovú kategóriu. prikázať nech menuje, čo vidí z okna. nech zavolá zakaždým ked vidí stromček... Loptičky, naťahovacie detské gumové hračky. Pukanie tej bublinkovej fólie deti baví...
@simonka1161
si masochista?? Lietadlom do Nemecka a vybavene! Bud ta skákať trafí, dieta bude zaspávať vyčerpané placom. A ako spolucestujúcich by som mala chuť ta za tak debilny nápad prizabit.
Tiež mám dve deti, druhy ma teraz tok a ani s 10 mesačným by ma taka kráľovná nenapadla! Ani len autom takú brutálnu trasu. Jedine letieť alebo kasli na to.
@simonka1161 aj vlaky jazdia...busom je to samovrazda...
@jankafresova
🤣🤣🤣 halooo 10 Mesiacov, nie rokov! Menovať co vidí, to fakt? 😁 Si pobavila. Nehnevaj sa ale to fakt je nereálne co si čiastočne vymenovala ako aj tie knižky na vymaľovanie. Dieta neusedi! Proste realita nepusti, smola, cesta bude riadny pruser.
@svetlonos hm,máš pravdu, niečo z toho čo som napísala ozaj na tak malinké dieťa ešte vôbec neplatí.
@simonka1161 máš pre neho autosedačku? pomáhajú aj hryzátka, malé hrkálky, ktoré vydávajú zábavné zvuky a plyšové hračky.... do vlakov sa tuším lepšie dá dať autosedačka pre také malé, než do autobusov..
Ja osobne by som išiel na tak dlhú cestu v trojici autom. Auto je totiž oproti autobusu rýchlejšie (hlavne na autobahne) a zastavuješ kedy ty resp. dieťa potrebujete. Samozrejme zastávky tú cestu predĺžia, ale máš to ako tak aspoň pod kontrolou.
Ak by takáto možnosť z nejakého dôvodu nebola tak letecky alebo vlakom s miestenkou v kupé, alebo ak je taká možnosť, tak nočným lôžkovým vlakom.
Autobus na takejto trase bude utrpenie nie len pre dieťa, ale ak začne plakať, tak pre celú posádku vozidla. To isté platí aj pre lietadlo, len je rozdiel, či to trvá necelé dve hodiny, alebo desať.
@simonka1161 Och, Ja by som urobila vsetko pre to aby som ist nemusela. To bude priserne pre to dieta a este prisernejsie pre teba. Neposedne dieta zabavis tak na 2 hodiny. Pre 10 mesacne nie je az tak vela moznosti ako ho zabavit. Uz si s nim bola v autobuse na nejakej dlhsiej ceste?
Chodte na noc a modli sa aby spal.
Inak fakt nie prave najlepsi napad. Lietadlo, vlak, auto by bolo urcite lepsie
Pane bože také komentáre sú zas trápne fakt ... Ja inú šancu nemám len autobusom pozerala som lety no žiaľ s prestupom vlakom tak tiež a k tomu dva krát ... Ja sa pýtam ako zabaviť ale vy ste také múdre že po#pic#
@simonka1161 také malé dieta 12 hodin v autobuse proste nezbavíš. Neviem, čo chceš pocut. Bude to peklo pre vsetkych zúčastnenych. Vratane nevinných pasazierov. Radsej 2x prestup vlakom, ako sa otravovat v buse. Na prestupe nie je nic tazke.
Neviem kolko budes mat batoziny no urcite by som brala vajicko alebo aspon nosic. Vajce by som zasprajcla aby sa nekyvako a mala nemusela spat na rukach a aj ty by si mala volnejsie. Skusila by som ju zobudit skor aby stihla aspon 2 mensie spanky vramci cesty. A potom klasika- nejaku novu hracku ak vydava zvuk co najviac zalepit reproduktor paskou a vatovym tamponom aby sa autobus nezblaznil. Knizku, hryzatko nejaku mnamku chrumky ci tycinky..... vela trpezlivosti a pevne nervy. Mozno budes mat stastie na chspavych spolucestujucich a dietatko si ich bude obzerat a uribia na nu nejaku "opicku". A mozno ju bude chvilu bavit pozerat von oknom tak vyberaj stranu na sedenie aby ste neporezali len druhy smer dialnice. To niekedy deti unavy a zaspia.
@zuzinka888 opicky, chrumky a pozeranie z okna je tak na polhodinovu cestu busom, nie na 12 hodin. 🤦♀️
Autorka, ja ako spolucestujuca by som ta rovno vyhodila z autobusu aj s vrieskajucim dietatom. Ty si nejaka pribrzdena, ze by si nezvladla prestup, keby si isla napr. vlakom?
@belllinka leteli sme z Australie takmer 24h aj s prestupmi. Na palube boli dve malicke deti jedno pod 1r. Druhe mozno rok a pol- dva. Obe let prezili a aj ostatni pasazieri bez potreby vyhodit niekoho z paluby lietadla🤦♂️. Trochu tolerancie a respektu a hkavne "pokoja" ( nestresovat matku- vzdy robia vsetko aby dieta ukludnili) a preziju to vsetci.

@simonka1161 asi zbytočna otázka - musíte ísť práve autobusom? 10 mesačne si fakt neviem predstaviť takú cestu, však to dospelý ma dosť.
Možno v noci, keď bude spať, ale aj tak...