Ako zvládnuť 12-hodinový let s 8-mesačným bábätkom?
Ahojte, prisla som si po radu, budeme letiet z Viedne 12 hodin . odlet je na obed a pristaneme v destinacii o 7 rano 🤦🏼♀️... ako riesit rezim u takeho drobca v lietadle ( v spravnosti to bude pre neho ako polnoc hic tam bude 7 rano ) a mate daku radu ako zvladat casovy posun?
je nejaky druh melatoninu co viem dat malemu pocas letu aby pokojnejsue spal?
voprrd dakujem za vsetky rady
@tenerifka No stuple do usi nemam rada a sluchatka, ja osobne neviem spat ked nemam fakt ticho. Akoze posrata plienka k tomu ako bonus, ludia nie su normalni tahat male deti na 12 hod let. Ked uz ide o to, tak male dieta nema ani z tej dovolenky nic. To si len ti rodicia myslia, ze to je v pohode.
@anonym_4031fd a do kolko rokov dietata odporucas aby cela rodina sedela doma na zadku a teda odkedy to dieta uz podla teba akoze z toho nieco ma? 🤦🏼♀️
Skúsite uvidíte,každopádne pekný let...Aby ste to zvládli aj dieťa.....Tazko radiť,každé dieťa je iné a vy ho poznáte najlepšie....Moja 2 ročná sa nudila 4 hodiny v lietadle.😛Ale dali sme to.
@anonym_4031fd a do kolko rokov dietata odporucas aby cela rodina sedela doma na zadku a teda odkedy to dieta uz podla teba akoze z toho nieco ma? 🤦🏼♀️
@milanemila Nemusis sediet na zadku. Ina alternativa dovolenky ako 12 hod. let pre 8mesacne dieta totiz existuje
@milanemila S detmi sme zacali chodit najpv autom par hodin kratsie vzdialenosti, postupne sme pridavali. Nedavno som mala dokopy 19 hodin let z Korei do Viedne cez Istanbul. Cely let z Korei do Istanbulu za mnou vrestali 2 deti, matka nic. To starsie mi celu cestu kopalo do sedadla, to mladsie sa dovracalo, srmdelo to tam cely let. Myslim, ze aj ini cestujuci maju pravo na normalny let potom, ako zaplatia 850 eur za letenku. Takze vzdy som zvazovala, ked deti boli male, ci je ozaj najvhodnejsie letiet s nimi cez ocean, bez toho, aby som si otestovala jednoduchsie cesty, ako to zvladaju
@votaress12 Nešla by som nikdy s takým malým dieťaťom. A ešte do bohvie akej krajiny ( bez trávnatých plôch, asi dosť zaostalá, moslimská krajina). Ak máš dieťa, kde ma položíš, tam sim, tak to asi zvládneš. Len očividne ti nič iné neostáva, keďže tam muž chce ísť.
@votaress12 Nešla by som nikdy s takým malým dieťaťom. A ešte do bohvie akej krajiny ( bez trávnatých plôch, asi dosť zaostalá, moslimská krajina). Ak máš dieťa, kde ma položíš, tam sim, tak to asi zvládneš. Len očividne ti nič iné neostáva, keďže tam muž chce ísť.
@anonym_cac92d 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ moje nervy .. uz mam zrazu za manzela moslima.. asi pozerajte viac dokumentov alebo cestujte. azijska krajina je praveze v rebricku vyspelych krajin daaaleko pred Slovenskom a v zdravotnictve su na prvom. . len tam kde byva manzel niesu pobliz travnate plochy pretoze je to zastavane
@anonym_cac92d 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ moje nervy .. uz mam zrazu za manzela moslima.. asi pozerajte viac dokumentov alebo cestujte. azijska krajina je praveze v rebricku vyspelych krajin daaaleko pred Slovenskom a v zdravotnictve su na prvom. . len tam kde byva manzel niesu pobliz travnate plochy pretoze je to zastavane
@votaress12 O môj rozhľad sa neboj, mám ho vynikajúci 👍
@votaress12 O môj rozhľad sa neboj, mám ho vynikajúci 👍
@anonym_cac92d vyzera ze nie... jedine ukazovat prstom .. nesudte ked neviete
@anonym_cac92d vyzera ze nie... jedine ukazovat prstom .. nesudte ked neviete
@votaress12 do Taipei letite urcite s Eva air, brat si vzdy pochvaluje, bude to ok.....
@votaress12 do Taipei letite urcite s Eva air, brat si vzdy pochvaluje, bude to ok.....
@tenerifka ano, s nimi lietame uz par rokov 🙂 vrelo odporucam.
@anonym_4031fd my hlavne nejdeme na dovolenku 😉....
@votaress12 V tom pripade beriem spat.
Nemyslím si, že je to nezodpovedne, čo plánujete (pre mňa je väčší hardcore s takým bábätkom autom Chorvátsko, to by som nešla ani sama so sebou, nie že s deťmi), a teda ja som z tých opatrnejsich Ančí, čo neradi strkajú ďaleko nos
s deťmi z domu do ich istého veku 😂🙈 ale mňa aj zaujíma, potom napíš, ako ste dopadli 🙂 Šťastnú cestu a pekný pobyt, baby, čo majú skúsenosti sa zhodli v Tom, že musíte byť najmä vy v kľude a zvládnete to, tak najmä v kľude a bude fajn.
@tenerifka ano, s nimi lietame uz par rokov 🙂 vrelo odporucam.
@tenerifka
@votaress12 aj mne ten let napadol, lebo ide na obed, ze? Aj ja s dcerou sme isli tym letom do taipei a bolo to supeeeeer. A hlavne taiwan bol tak super po Cine. Ako cina, len slobodu bolo citit vo vzduchu! Ok, pridavam sa hahaha
Boze moj, niektore mamicky neboli ani vo vedlajsej dedine s dietatom kym nemalo 5 rokov, nic si z toho nerob.
My sme lietali od 6 mesiacov, a teda cim bola mensia tym to bolo jednoduchsie😄 ked este nesedi ani nestvornozkuje je to uplne super, urcite tiez odporucam bassinet, je to 12kg ked si dobre pamatam a vacsinou infantov davaju na tie predne sedacky (emirates, qatar, etihad urcite). Ine spolocnosti treba si vypytat, kludne im skus napisat na nejaky chat alebo si pozri ci uz mate pridelene sedadla ak ste uz kupili letenky.
Kocik urcite odporucam taky cestovny, my mame a je to super, vela ludia kupuju aj ten yoyo alebo cybex, vsetky vies zobrat aj na palubu a presuny po letisku su urcite s tym super. Inak odporucam urcite kopec hraciek, mini knizky, spinner co vies nalepit na stenu, take natahovacie pruzinky ktore vydavaju zvuk, cokolvek sustave a oblubene veci co ma doma (aspon tyzden pred odletom mu ich schovaj nech sa s tym v lietadle hra). A samozrejme kapsicky a chrumky a lyo ovocie bolo tiez super. Hlavne budte v klude vy rodicia a babo si ani nevsimne ze je niekde v lietadle hra🙂
@anonym_9f4f13 pozerala som ten kocik co mas -Joolz Aer+, strieska tam je kratsia, nevadilo to malej? ci ste dokupili ?
@votaress12 . Ten môžeš zobrať poskladaný aj do kabíny. Už sú aj iné v kabínkovej veľkosti ale tento je aj pre Airlines najznámejší a nerobia problémy. A ak máte možnosť a financie, zaplaťte aj dietatu extra miesto na sedenie, zoberte vajíčko, ktoré je aj pre lietadla a máte po starostiach. Mne sa tak deti dobre vysypali, nemusela som ich stále držať na rukách, pri jedení atd. To tiež bolo fajn. A aj som prestriedala aj na letisku ak v lietadle vajce-nosič. Na letisku naklikla na kočík a paráda. Pre mna na nezaplatenie.
@yanni babyzen yoyo - dokupovali ste potom ku kociku vsetko vsak? babo sa vam tam v pripade potreby aj vyspalo ci skor nie?
@votaress12 my sme mali skladaci, elodie stoller mondo
@lasona boli ste s nim spokojny? uvazujem nad elodie
details mondo a Joolz Aer+
@yanni - dokupovali ste potom ku kociku vsetko vsak? babo sa vam tam v pripade potreby aj vyspalo ci skor nie?
@votaress12 no my sme ho mali od narodenia, takze aj Newborn Set. Dokupovala som potom len madlo a predlzenie na nohy. Spala tam v pohode. Ako vravim, prakticky od narodenia. My sme velky kocik ani velmi nepouziali. Po prve v nom len vrieskala a po druhe, v krajine, kde sme zili, jej bolo vo vanicke horuco. A rada sa nosila. My sme presli s nim pol sveta. Pouzivalai sme na cesty do troch rokov.
@lasona boli ste s nim spokojny? uvazujem nad elodie
details mondo a
@votaress12 este som zabudla, kupovali sme samozrejme adapter na vajce a board pre starsie dieta. Ale to nebudes potrebovat, ked mas len to jedno. mam tu aj niekde foto v babyzen diskusii, tam si mozes pozriet nasu zostavu.
@yanni - dokupovali ste potom ku kociku vsetko vsak? babo sa vam tam v pripade potreby aj vyspalo ci skor nie?
@votaress12 teraz ten novy aer2 ma aj dlhsiu striesku ale nam je aj tato strieska dostatocna, dokupovali sme akurat predlzenie na nohy ale ten novy to uz ma zabudovane 🙂
@ivi1808 prestup je smrt, a este k tomu s dietatom..... Tisickrat lepsie zvladame priame lety nez s prestupom, ale niekedy sa inak neda, ale je to otras, najma to trepanie sa von z lietadla so vsetkymi vecami, potom znovu do radu a naspat do lietadla, brrrrr......
@tenerifka my sme cestovali zatial 2x s detmi s prstupom v Dubai a Abu Dhabi a deti to zvladli upl e super, nastupili sme do lietadla neskoro vecer/v noci a rano sme boli v destinacii. Pri prvom lete mali 2,5 a 5,5 roka a pri druhom 3,5 a 6,5 a super. Je pravda, ze su to uz vacsie deti ale mne taketo lety vyhovuju, pretoze chvilu si pozreli rozpravky a potom vzdy spali.
@tenerifka my sme cestovali zatial 2x s detmi s prstupom v Dubai a Abu Dhabi a deti to zvladli upl e super, nastupili sme do lietadla neskoro vecer/v noci a rano sme boli v destinacii. Pri prvom lete mali 2,5 a 5,5 roka a pri druhom 3,5 a 6,5 a super. Je pravda, ze su to uz vacsie deti ale mne taketo lety vyhovuju, pretoze chvilu si pozreli rozpravky a potom vzdy spali.
@ivi1808 pre nas dospelych bol lepsi non stop na Mauricius nejakych 12 hodin z Pariza, nez 7h do Dohy ci Dubaja, vytrepat sa z lietadla, ponevierat sa 2h po letisku, znova nastupit do fronty a potom letiet dalsim letom 5 hodin. Jedenkrat uz sedis v lietadle, tak to ubehne rychlo
@ivi1808 pre nas dospelych bol lepsi non stop na Mauricius nejakych 12 hodin z Pariza, nez 7h do Dohy ci Dubaja, vytrepat sa z lietadla, ponevierat sa 2h po letisku, znova nastupit do fronty a potom letiet dalsim letom 5 hodin. Jedenkrat uz sedis v lietadle, tak to ubehne rychlo
@tenerifka pre dospelych ok a aj s vacsimi detmi, ale tak kazdemu ako vyhovuje. Ked sme leteli airbusom a 380 kludne aj 15h v lietadle :D
@tenerifka pre dospelych ok a aj s vacsimi detmi, ale tak kazdemu ako vyhovuje. Ked sme leteli airbusom a 380 kludne aj 15h v lietadle :D
@ivi1808 od nas z Madridu je smer vychod vsetko s prestupom, priamo sa lieta len do USA, Juznej Ameriky a Karibiku. Teraz v lete boli priame lety s World2Fly napr.na Mauricius, ale postrada to uplne logiku, ved tam je pocas nasho leta zima, teda nie doslova zima, ale chladnejsie, kratky deñ, studene noci....iba blbec by sa tam trepal v auguste. My sme boli kedysi v januari a uplne vyhovovalo

@tenerifka No stuple do usi nemam rada a sluchatka, ja osobne neviem spat ked nemam fakt ticho. Akoze posrata plienka k tomu ako bonus, ludia nie su normalni tahat male deti na 12 hod let. Ked uz ide o to, tak male dieta nema ani z tej dovolenky nic. To si len ti rodicia myslia, ze to je v pohode.
@anonym_4031fd my hlavne nejdeme na dovolenku 😉....