icon

Ako zvládnuť 12-hodinový let s bábätkom?

2. nov 2023

Ahojte, leteli ste niekto takto dlho s bábätkom v podobnom veku? Čaká nás to o chvíľu a mam z toho celkom paniku😅Bude to nočný let takže velmi dufam že malá bude spať väčšinu času (doma spí od 19 do 7 čiže spánok ma dobrý ta normálnych okolností) letela už veľa krát takze viem že s lietadlom je okej nemá s tym problem..len sa desím tých 12 hodín..je strašne pohyblivá a viem že ak nebude spat tak sa bude krútiť a bude nervózna😬Nemáte nejake typy a triky ako ju zabaviť resp. ako túto cestu zvladnut čo “najpohodlnejšie”?🙏🏻

deti95060810
2. nov 2023

je tu skupina cestujeme lietadlom...

natalia_r
2. nov 2023

Ja som letela s 8 mesacnym 10 hodinovy zaoceansky let cez den.Cestujes este s niekym?

bluka2
2. nov 2023

V noci úplná pohoda. Ale bude to oboma smermi nočný? Zvyčajne to býva jedna cesta v noci, druha cez den. Ale aj vtedy pohoda 😀

miadi
3. nov 2023

Uplne v pohode naj let co som mala bolo ked mala dcera 10m cez ocean. Nespala tak dobre ani tak vela ako tvoje dieta este nikdy 😂a zivel je dost . V klude ju nechas trochu sa realizovat na sedadle aj v ulicke stat a drzat sa. Moju dost zabavilo škerit sa na ludi . Babatkam staci tak malo ocny kontakt. Hlavne klud ked budes kludna ty bude aj dieta .

autor
3. nov 2023

@natalia_r Ano ide aj manžel😅on je teda o dosť väčší kludas ako ja..dokonca mi ponúkol že mi môže booknuť sedadlo v inej časti lietadla a on zostane s malou😂tak snad to nejak zvladneme🙏🏻😬

autor
3. nov 2023

@bluka2 a áno myslím že je oboma smermi nočný..tam je odlet okolo 22:00 a naspäť okolo 19:00

autor
3. nov 2023

@miadi super toto ma trochu ukludnilo😅🙏🏻ideal by bol keby spala..čo samozrejme nerátam s tým že by v lietadle spala tak dobre ako doma, ale tak aspoň niečo😅