icon

Aký máte názor na ženy predvádzajúce sa v rezortoch?

7. apr 2024

Aký máte názor na ženy ,z ktorých je jasné že sa v rezortoch na dovolenke predvádzajú ? Chodíme na dovolenky,no popravde niekedy mi je až zle z niektorých ,ktoré sa stále prechádzajú okolo mužov a nárokom v tangačovych plavkách a vidno,že proste sa snažia ukazovať,akú majú postavu,ja mám primeranú postavu ale nemám potrebu sa pred niekým predvádzať 😅 čo si o takých ženách myslíte ?

Strana
z2
jaaankaaaa
7. apr 2024

😂😂😂😂 nič pozriem sa akú majú dobrú postavu

dskjhfdlkdjhl
7. apr 2024

Nevsimam si to, takze si ani nemam co mysliet😉

lauriik
7. apr 2024

Ja som si toto nikdy nevsimla. Takze bud tam take su a nevnimam ich alebo chodime tam kde take zeny niesu 🤷🏼‍♀️ Kazdopadne je to problem nie ich ale v tvojej hlave.

minesasubu
7. apr 2024

Mne sú ženy ukradnuté , na dovolenke pozerám po mužoch hlavne také latino to doma moc nemáme 🙂

petamich
7. apr 2024

keby mam taku postavu mozno sa aj 3 aj 4x prejdem k tomu baru, len tak sama pre seba a pre mojho muza 🙂 no ale nemam, tak ak si nahodou vsimnem nejaku devu s peknou postavou, tak jej ticho v dobrom zavidim

mirkam3
7. apr 2024

Ja sa normálne pozriem tiež. Viem, že to nie je len tak a taká postava je u dospelej ženy poväčšine fakt odmakaná. 👍 Ale zas my ani nevylihujeme v rezortoch ale presúvame sa na dovolenkách po krajine, tak žiadna žena nemá príležitosť predvádzať sa pred nami dlhšie 😂.

diewcatqoo
7. apr 2024

Je mi to jedno, nech chodi kludne aj naha.. nezakazujem chlapovi pozerat sa, ja sa tiez pozriem. Ovela viac mi vadi, ak je niekto hlucny.

niekto2hy
7. apr 2024

😎

solange7
7. apr 2024

Takze ak mam dobru postavu a idem na miesta kde su manzelia inych zien, mam sa zahalit aby som ich nahodou nedrazdila? Ci ako si to predstavujes.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
victoriab
7. apr 2024

Paci sa mi ako ty presne vies preco niekto nieco robi - treba uplatnit zakladnu psykologiu - na druhycb nam vadi len to a cim mame problem my samy - takzd evidentne so svojou poatavou nie si vyrovnana preto ta to tak triggerne, takze je to tvoj problen popracuj na sebaprijati

victoriab
7. apr 2024

@wolf_ presne, predbehla si ma

scorpionflower1
7. apr 2024

Zober si pri bazen nejaku dobru knihu a nepozeraj a nesud druhe zeny. Nie kazda, ktora ma dobru postavu s poloodhaleny zadok sa chce predvadzat pred tvojim muzom. Ked su to nejake zjavne provokaterky pomyslim si, ze mi ich je luto a su trapne a dalsu minutu pozornosti nie som im ochotna venovat.

sense
7. apr 2024

Takých ozaj pekných žien je malo Zvyčajne je tam veľa pudingových zadkov ktoré majú len veľké sebavedomie. A ak im nevadí ze sú ocumovane je to ich vec. Nemám problém sa pozrieť ani na ženu ani na muža. A môj chlap ma toľko slušnosti ze ak ich aj ocumuje, nerobí to okato predo mnou,.

hederamonstera
7. apr 2024

Ani som si nikdy nevsimla😁 radsej driemem so zavretymi ocami alebo citam knihu alebo sa potapam ako decko pod vodu😂
Ale teda mat postavu, na ktorej makam ako diva, tak by som sa tiez rada predvadzala😋😋
Mne muz kolkokrat povie, ze pozri aky ma zadok a suhlasne pochvalim. A to teda ja som ina velryba😁
Ty si to tak moc vsimas a skrie ta to, lebo sa necitis ty dobre vo svojo tele alebo mas nizke sebavedomie.

zooeynka
7. apr 2024

Tie mrchy!!!! A urcite vsetky chcu prave tvojho muza!

scorpionflower1
7. apr 2024

@hederamonstera ja sa aj sama pozriem na peknu zenu a poviem si, ze maka na sebe, tak ma peknu kostru. Ma moj respekt. Ale mne sa zas nepaci hociktora s peknym zadkom, musi mat aj pekne vymakane ramena 😃

mclissa
7. apr 2024

No je mi to uplne jedno. Ja ani neobzeram zeny 🤷‍♀️

nikpa
7. apr 2024

Keď majú čo ukázať, nech ukážu. Všade sa nájdu ženy, ktoré sa predvádzajú.

zic
7. apr 2024

S manzelkou hodnotime, ale tak 95% su take, co si iba myslia, ze su krasne...

liusa82
7. apr 2024

na toto mám dobrý tip.Chodievajte len na pláže, kde skoro nikto nie je.Také zastrčené a máte po probléme😀my takto vyhladávame miestečka súkromné.Ale nie kvôli otrčatelkám ale kvôli kludu všeobecne.Mňa by na preplnenej pláži kde je slnečník na slnečníku asi porantalo

betulinka1
7. apr 2024

Ked ma peknu postavu a moze si to dovolit, tak nech sa pretŕča. Ale osobne som to nezazila. Vacsinou sa pretrcali take, co na to moc nemali 🤣🤣🤣. Kuknem sa a skomentujem. Muzovi na plazi hovorim aby nosil slnecne okuliare nech nevidim kde kuka 😉😉😉😉. Ja nosim tiez.

ropucha6
7. apr 2024

Nic, ak je co, tak v duchu aj pochvalim 🙂 dobra postava nie je zadarmo.

aurora33
7. apr 2024

Aký máte názor na ženy, z ktorých je jasné, že žiarlia na ženy, ktoré sa v rezortoch predvádzajú?
Autorka, Ved zamakaj na postave a predvádzaj sa tiež 🙂 alebo majú ženy s dobrou postavou chodiť zabalené v uterákoch, aby si ty nepraskla od závisti?

amelie2017
7. apr 2024

Tento prispevok mi pripomenul, ked sme boli s muzom a 1 a pol rocnou dcerou na plazi, ja som mala v tom case moju maximalnu vahu a vo vode sa fotila jedna baba s neskutocnou postavou. Ozaj som krajsiu v zivote nevidela. Vravim muzovi, tej sa foti, ked este nerodila..
Dofotili a o chvilu kojila malinke babatko 😱😲 a pekne ma namotivovala ku chudnutiu..

demodun
7. apr 2024

Pozriem sa a keď je pekná upozorním aj muža, ale on má úplné iný vkus, no divný je 😁

mladena
8. apr 2024

sú nadržané a chceli by šukať a počúvať aké sú pekné 😀

ndrag
8. apr 2024

A preco by nemohli? Idu na dovolenku, tak nech si tam robia to, co ich spravi stastne. Aj keby si tam dievcina natiahla spagatiky miesto gatiek, tak nech. To, ze tvoj muz im pozera po ritiach uz nieje ich vec. Daj si tie tangace aj ty a budes mat pokoj. 👙

lienka.7
8. apr 2024

Ja mam skúsenosti skôr s opačným prípadom 🙈

zuzanka.zuzu
8. apr 2024

čo si pomyslím? že by som mala prestať žrať 😂

Strana
z2