Aký opaľovací krém pre 5 ročnú bledú dcérku k moru?
Mala ma aj pehy, znamienka a na slniecku hned ocervenie. Zaujima ma cena, znacka a vase skusenosti.Moc dakujem.
my mame chicco. boli sme pri mori ked dcerka mala 10 mesiacov a bola som maximalne spokojna. je vodeodolny. odporucam
Bioderma, dostat kupit set, ze krem ci sprey a k tomu mlieko po opalovani. Je to tiez vodeodolne a faktory su aj 30 ci 50.
Ja som s Biodermou maximalne spokojna
Ahoj teraz som kúpila malej tiež avene pre deti spf 50 boli v balení dve mliecka, kupujem v lekárni, kde mávajú dermoporadenstvo a vtedy sú zľavy na kozmetiku
My name tiez dva biele zraloky (obaja blondaci a jeden ma tiez pehy) a muz je tiez jedna velka beloba, najmladsi ma 5 rokov. Pouzivame odjakziva Niveu Kids 50tku. Aj muz 😀 Ci pri mori alebo aj v horach na lyzovacke.
Davam do pozornosti test detskych opalovacich kremov...
https://www.stream.cz/adost/10002906-opalovaci-...
nas podobne a chodime do IT...u ans je top GArnier KIDS 50+....vodeodolny fakt, ze super a cena je tiez dobra
NIVEA
Cien z Lidlu, detsky 50tka... v testoch vysiel fakt dobre.... okrem toho neobsahuje chemicke filtre a oproti inym kremom je urcite vyrazne lacnejsi....
Pridávam sa tiež a som za ten z Lidlu, podľa dTestu najlepší. Ja som na deti kiklala doteraz Daylong a v testoch opakovane uplne prepadol, obsahuje dokonca endokrinný dysruptor, no hrôza 😖 tak zásoby co mam doma možem rovno vyhodiť 😢
bioderma pre deticky 50, velmi kvalitny krem, aj cena je vyssia, cca 25 euro, plus minus par euro, je vyborny, ale zanechava bielu vrstvu, ale urcite ochrani 🙂
My používame pre našu "bleduľku" 3,5 roka iba Daylong Kids 50+ a je zatiaľ fakt jediný, pri ktorom sa nespáli (mali sme aj Biodermu kids 50+ aj dm 50-ky), ale toto jediné ju fakt ochránilo aj na tureckom slnku, ani nechceli ľudia veriť, že sme boli pri mori, vrátila sa rovnaká ako sme prišli. A na margo testov opaľovákov, treba si pozrieť aj stránku Daylong, zvažujú žalobu za poškodenie mena! ☹ Avšak je pravda, že každému vyhovuje niečo iné, ja čisto iba z vlastnej skúsenosti! Aj ja s manželom sme bledí so znamienkami a mne Bioderma 50+ vyhovuje (postačuje) a manžel sa pri nej spáli (nie na obednom slnku, tomu sa samozrejme vyhýbame 😉 ) a on musí Daylong.
my cela rodina uz roky rokuce daylong - pre mna 15, pre deti 30 - ale su tmavi obaja, takze pre bledulakov by som brala 50.
ja som si pre deti davala robit u jednej pani ktora pouziva cisto prirodne oleje ... ziadna chemia 😉 je to sice drahsie a datum spotreby je len 6 mes. ale som maximalne spokojna 🙂
používame La roche Anthelios Kids 50+, výborne sa rozotiera a vstrebáva a nikdy deti nespálilo a to sú modrooký blonďáci 😉 , kedysi sme skúšali Daylong ale syn sa celý obsypal, takže nám nesadol
Moja je tiež bledá, ryšavá takže na slnko si dávame sakra pozor. po 5 minútach už je červená jak rak. Máme tiež atopický ekzém takže sme vyskúšali kopec krémov a najlepšie znáša Eucerin Sun spray SPF 50+ 200 ml za 17 €.
U nás vedie lidl Cien či už detský alebo dospelácky 30tka v pohode ochránila aj v tunise len sme častejšie natreli 😉 zdal sa mi ešte lepší ako garnier či daylong a jednoznačne aj cena rozhoduje keďže kvalitou je rovnako na tom ako tie drahšie... a teraz keď vidím ten link čo hore hodila piacere tak pozerám že som dobre vybrala ....
do 2 rokov deti som pouzivala vyhradne Biodermu s mineralnym filtrom, ktora je vhodna aj pri alergii na slnko... myslim, ze sa presnejsie vola Photoderm Mineral 50+...
Teraz pouzivam Cien z Lidlu... ten bol s Ladivalom vyhercom testu... 😉 🙂
A na pery a ocne viecka pouzivam z dm drogerie taku tycinku/stick pre deti na tvar... 🙂
Test si mozete pozriet tu: https://www.stream.cz/adost/10002906-opalovaci-...
@jasminet daylong pouziva uplne nevhodny filter... ta zlucenina sa uz v detskej kozmetike nepouziva... moze narusit hormonalny system do buducnosti... 😒
@tenerifka avene sa tiez neuplatnil v teste velmi dobre... nema deklarovanu vysku slnecnej ochrany, a nie je ani tak vysoko vodeodolny, ako pisu na obale... 😒
Ja to riesim plaveckym trickom, (akurat dnes nam dorazi z nextu) a moze sa clapkat ako dlho chce🙂
aj ja používam z Lidl a máme ho všetci traja 30 😉
Vichy Capital Soleil ochranný sprej pre deti na tvár a telo SPF50+ Tento je najlepši opalovaci prostriedok -overeny. Z Lidlu určite neodporučam-Ved pre naše deti chceme to nejlepšie 🙂 Vichy Capital Soleil ochranný sprej pre deti na tvár a telo SPF50+ posielam link https://www.magister.sk/produkt/detail/opalovac...

My mame dobre skusenosti s Avene mliekom na telo, na tvar krem. Pouzivame 25 faktor na telo a 30 na tvar, ale tvojej dcere treba 50. Cenu ale neviem, mali by tie kremy mat v kazdej vacsej lekarni