All inclusive v Chorvátsku - hotel Falkensteiner Borik v Zadare

monama
10. máj 2021

Dobrý deň, bol niekto v hoteli Falkensteiner Borik v Zadare? Oplatí sa to za tu cenu? Je ten All inclusive porovnateľný s inými destináciami? Lebo za 3000€ na týždeň mi príde štandard izieb slabší (zostali už len izby falky mini). Pripadne poraďte prosím iný hotel so službami all inclusive, pripadne plna penzia (family friendly) kde ste boli spokojny?

nikpa
10. máj 2021

@monama záleží od toho na čo si zvyknutá a čo očakávas. Lebo napr. ak porovnáme All inclusive v Turecku alebo v Egypte a potom prídeš do Chorvátska tak tam sa tiež sluzby nedajú porovnať. Povedzme že ja nie som moc náročná a bola som spokojná aj tam aj tam ale moji svokrovci, zvyknutí na služby z už spomínaných krajín keď prišli do podľa mňa luxusného hotela v Chorvátsku tak sa im aj tak málilo a frflali. Stále mali málo jedla na výber, malo nápojov, pritom jedálen ponúkala naozaj čo ťa napadlo, stále bolo k dispozícii jedlo, snacky, zmrzlina, koláče... No niekomu je proste aj toto málo. A osobne si myslím, že 3000€ na Chorvátsko je dosť keď je v tom len hotel a jedlo.

monama
autor
10. máj 2021

@nikpa v 2019 sme boli tiež vo Falkensteineri Diadora v Chorvátsku za 2000€ s plnou penziou a boli sme spokojný. teraz ponúkajú ten istý pobyt za 3100€, tak sme zostali celkom prekvapený ako zdraželi. letecky tento rok nechceme ist a manžel chce all inclusive, ale tie ceny sú šialene na to co ponúkajú :( za 3000€ si predstavujem lepší štandard...

vendulka80
10. máj 2021

No je to obrovská suma. My sme boli cca pred 6 rokmi v hoteli Zaton tiez pri Zadare a ked mozem porovnať all inklusive v Chorvátsku a v Turecku alebo v Taliansku tak Chorváti maju co doháňať. A vasa kalkulácia je na kolko osob? A doprava je vlastná? Lebo ak je 3000 EUR iba ubytovanie a strava tak je to velka suma. Ja osobne uz do Chorvátska nikdy viac, hotely su predražené a varit v apartmáne nemienim. A mate v hľadáčiku iba Chorvátsko?

monama
autor
10. máj 2021

@vendulka80 sme dvaja dospelý a 5 ročne dieťa. Kvôli súčasnej situácii nechcem ísť letecky a platiť dopredu cestovke, aby keby niečo sme mohli zrusit rezerváciu. Zväzujeme teda ísť autom. Pozerala som aj Taliansko ale keď sa mi niečo páčilo, bolo to zas dosť ďaleko. 3000€ mame rozpočet bez cesty.

monama
autor
10. máj 2021

@vendulka80 zaton sme tiež zvažovali, ale ponúkajú najviac polpenziu. Boli ste tam spokojny?

vendulka80
10. máj 2021

@monama hmm... no je to vela😳Ak mozem porovnať, my ideme do Talianska (ak Boh da😀) sme piati, all inclusive a vsetko okolo toho, poistenie... vychádza to 1775 EUR. Bez cesty. Riskli sme to cez cestovku a zobrali first moment. To je taky hotel pre deti a dôchodcov viac menej😀 ale uz sme tam boli takze zhruba viem do coho idem. No v Zatone nebolo zle ale ak nema clovek nejake extra vysoké naroky tak da sa to zvládnuť. Je to taky priemer. Len nam potom nevyslo počasie tak sme isli skor domov lebo zima a prsalo. Na parkovisku pred hotelom sme si našli buchnutie dvere na aute, jasne ze nikde nikoho, bud niekto zacúval alebo nevidel. A samozrejme vsade natisnute ihlicie z borovíc kedze na pláž sa islo cez borovicovy háj. Hotel mal sice bazén ale dostat sa tam bolo nemozne. Nonstop obsadený Čechmi. Za mna toto bola najhorsia dovolenka v živote 😀

jajulaa
10. máj 2021

@vendulka80 ahoj, prosím ťa a kde presne idete do it, milujem to tam, ale hotel s AlI sa tam veľmi ťažko hľadá 🙂

vendulka80
10. máj 2021

@jajulaa Bellaria hotel Angelini😊

jajulaa
10. máj 2021

@vendulka80 ďakujem

bellovag
10. máj 2021

Práve dnes som rezervovala hotel Bluesun Hotel Neptun v Tučepi...All inclusive, 2 dospelí a 2 deti 6, 4 na 7 nocí za 2400 €

lili_b
15. máj 2022

@vendulka80 Mozem sa prosim spytat na dojmy z Hotela Angelini v Bellarii? Tiez sme akurat kupili pobyt a teda trochu sa bojim tych izieb - sme 2-ja dospeli a 2-deti (3 a 5) a jedine co sa dalo objednat bola dvojlozkova s dvomi pristelkami - som zvedava ci v tej izbe este bude miesto aj na volny pohyb.... Ako ste boli spokojni s tymto hotelom prosim?