Antalya s deťmi. Aké sú pláže?
Oplatí sa ísť s menšími deťmi? Nemáme radi bazény,preferujeme more. Je tam pozvoľný prístup? Nie sú tam veľké kamene? Ďakujem!
ZMENA V DOTAZKE - SKUSENOSTI S ALANYOU - MATE NIEKTO?
@zic dakujem,preklep,myslela som Alanyu...dakujem za tip,pozreme este plaz, videa sme pozerali,vyzeralo to vsetko fajn. Len sa bojim,aby neboli v more velke kamene.
Preto skus pozriet tie videa. Naozaj najdes presne podla hotela, pozries zopar videi a ti ludia to vacsinou natocia, ako to presne vyzera aj v mori.
Poxri hotel Pegassos .Plaz pieskova ,more dlhsie plytke ,pre deti ako stvorene .
My ideme prvy raz side..cast evrenseki takze bude piesok.
práve sme došli z Turecka, chodíme 3x ročne. Ono je to naozaj veľmi rôzne. Preto veľmi záleží od konkrétneho hotela, prípadne časti do ktorej pôjdete. Boli sme v Kemeri teraz a náš hotel mal veľkú okruhliakovú pláž, dva hotely od nášho už piesková - asi dovezený piesok. Ono sa to naozaj veľmi líši od miesta k miestu, preto odporúčam čítať recenzie a pozreť si pred kúpou google maps. Zatiaľ najkrajšia pláž kde sme boli v Turecku bola pri hoteli Sultan od Dreams
Antalya - Kleopatrina plaz? Ak Konakli tak tam su aj miesta so skalami v mori, pristup do mora drobne kamienky. Kemer - v mori okruhliaky ako v HR. Najlepsie mas Side a Antalyu.
@lienocka2808
@ivana11155
My roky chodime kusok od Kemeru, do Tekirovy. Kamienky boli vsade, ale postupne z niektorych plazi zmizli, z coho usudzujeme, ze ich odstranil hotel/dal odstranit 🙂
Autorka, v tejto oblasti nie je pozvolny vstup do mora.
@guudy My sme presne v Tekirove boli, plaz krasna pieskova a v mori velke okruhliaky ako v Chorvatsku. Pozvolny vstup nebol tiez a vlny ziadne a my mame radi oblasti s vlnami. Kazdy po svojom🙂
@ivana11155 v Gurali kamienky vyzbierali aj v mori 😁
V ktorom ste boli? My pojdeme najblizsie do Rixosu 🙂
@guudy my cca 10rokov dozadu v Marty Myra, my toho roku Side🙂
@ivana11155 nepoznam, ale pozrela som na google maps a je presne uprostred medzi Guralom a Rixosom😁.
Nas uz Gural omrzel, boli sme tam viackrat…
Musí to byť zrovna Alanya?
Boli sme Side,pláž bola pekná, pozvoľným vstup, piesok, žiadne kamene ale hotel na hotel... Proste preplnené...
Min rok sme boli Izmir, a pláž bola naozaj krásna... Ten západ slnka mám do dnes v živej pamäti...
@ada309 v Alanii som nasla super hotel, len ma odradza transfer...2 hodiny... naspat mozno este viac,kym vyzbiera turistov... o Side som tiez citala, ze.tie pieskove plaze su tam fajn,len toho sa velmi bojim,ze hlava na hlave...vies odporucit aj konkretny rezort/hotel v tom Izmire? Dakujem.
@macik9999 dakujem, ty si tam bola? Kolko tam trval transfer?
@guudy dakujem za info
Alanya za mňa nie, je tam občas zradné more, veľké vlny aj na chlapa, dno mora, platne v mori na niektorých miestach. Preto je to aj lacnejšia oblasť okrem už spomínaného dlhého transferu do hotela. V oblasti GUndogdu ešte nie sú tak plné pláže a piesok a vstup super alebo Colakli, prípadne Kumkoy, napr. hotel Paloma Oceana v Kumkoy- vlastná skúsenosť.
Za mňa tiež Alanya nie, boli sme práve v časti, kde boli tie platne v mori a strašne mi to vadilo, šmýkalo sa na tom, hneď prvý deň som si tam zakopla malíček. 😃 A po pár metroch hlboké more. Transfer bol únavný, určite cez 2h, a to sme boli ešte keď sme nemali deti, teraz majú 4 a 1r a rozhodne by som tam s nimi v takomto veku nešla. Inak ale more pekné a pláž tiež, bol to taký hrubozrnný piesok.
@lusinkaj85 ktora cast to prosim je? Nech sa jej vyhybam. Dik.
Mu sme boli Korumar Ephesus brácho&spa a tiež odporúčam Efes royal palace resort & spa..
Ano noli sme .Je tam vynikajuco .Asi tak hodinu a stvrt sme isli ,lebo sme mali jednu prestavku po ceste .
Už si nepamätám názov hotela, ale bolo to v blízkosti sochy Kleopatry a lanovky.

skus google maps / street view a presne budes vediet, ako ta plaz vyzera (na konkretny hotel)... Tak isto ak niekam zvazujeme ist, pozerame na youtube videa od inych turistov, neprikraslene zo zvolenej destinacie...