Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lussinda2 no to neviem v turecku som nebol takze neviem 🙂ale zaplavat by sa aj dalo ale na sirom mori, bol som lodkou vylet v primorsku, ku perle a celu cestu okolo nej plavali takze stacilo len skocit, tam je byvala ostara todora zivkova, a tam nas zobrali do lesa k takemu velkemu stanu dali nam vela jest a este viac pit,vlastne za 25 leva to tusim bolo je tomu uz 14 rokov bolo to fajn
Hranicny prechod Rozske 2km kolona...😒
2 hod.15 min cakanie na hraniciach a len 2 pruhy otvorene...hruza☹
Dnesna cesta cez srbsko katastrofalna sami turek cakanie na madarsko srbskych hraniciach sa nam predlzilo na Rozske sme dosli o 21.45 a odhadzali sme o pol 2 rano colnici kontrolovali vsetko.obchvat za Nisom je urobeny ale len cast z neho.hranice srbsko bulharsko 50 minut.vsetky pumpy zapchate...naspet by sme chceli cez Rumunsko len sme tade nesli vobec ak by sa niekto nasiel a napisal mi do spravy kade ist najlepsie bola by som vdacna.oodchadzat budeme z Pomoria dakujem❤
Ake stastie, ked to tu citam. Isli sme 7.7. okolo 11hod. na hranici Rozske 45 min. Hranica SRB - BG asi 90 min. Bolo tam dost vela turkov, ale dalo sa to este vydrzat. Aj otravny umyvaci okien, ale mojho auta sa nedotkli. Cesta naspat 18.7. BG-SRB takmer bez cakania o 8hod. rano. Prechod Rozske 50 min. Boli sme v Primorsku, bolo super, prajem vsetkym prijemnu dovolenku.
benzin vo varne OMV 1,81 leva som nechapal, nafta 1,69, cim nizsie tym drahsie burgas som videl od 2,0 po 2,08
@2neluska je to madarská stranka,tak neviem či tomu porozumies.☹
...https://www.facebook.com/groups/Hatarfigyelok/?...
@tritata no ,pomorie na burgas potom sa moze ist na aytos ale ja z tamad nechodim lebo bola rozbita cesta a pochybujem ze sa to zmenilo takze este trocha dalej po dialnici a odbocka na Karnobat, z tamad na Shumen potom Razgrad a Ruse,z tamad na bucurest , obchvatom, centura bukurest, na E81,A1 Pitesti dialnica asi 100km, dalej Ramnicu Valcea, Sibiu, tam zacina dialnica, az do DEVY myslim ze ides na zapadne SK, takze asi na Blavu?, z Devy asi 60km zasa bez dialnice do Marginy a odtial na Arad a Nadlac a Seged, az do budapesti po dialnici, dalej to uz poznas
a ked som dnes isiel z byaly do primorska tak v AHELOY je jeden skvely semafor ako som si vsimol a ten dokazal za 5 minut urobit soru no povedzme ze mala aj 1,5km
@anonymka11 kde lebo sme boli na viacero miestach tento rok. Slnesne pobrezie, zlate piesky, nesebar, kranevo. Vsetko malo svoje pre aj proti.
@bg2014 my ideme teraz na par dni do Byaly,boli sme si to ceknut a nam sa pozdaval ten klud, 100 ludi, 100 chuti....to vzdy plati, niekto vyhladava uplny pokoj, niekto zas extra ruch, teraz sme v Kraneve, pochodili sme aj albenu, sveti vlas atd., ale tie mensie strediska maju tiez nieco do seba, znami tam chodili roky a vymenili az ked im novy komplex zatienil vyhlad na more 🙂 🙂

@bg2014 asi sa tam s nimi neda zaplavat a foto porobit ako v Turecku ze?