icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

antoniab
21. júl 2017

@zuanach ako je v kraneve ideme v auguste 1x celkovo do BG a počasie more ok ? dakujem 🙂

bg2014
21. júl 2017

@zuanach v pokoji budeme vies kedy, ked budeme odpocivat alebo odpocuvat🙂ale tu neislo o ten klud ja som nehovoril ze potrebujem disco a laserove efekty na nebi ale to cele tam je take ako z roku 1990 neupravene,tie rozostavane a nedokoncene hotely,ten pristup k moru ten bol snad asi najhorsi,strasny kopec myslel som ze som v chorvatsku tam tiez treba ist k moru ako do jaskyne, a plaz co som ju videl ta neviem ci mala 10 m,bolo tam zopar barov a dalej som ani nesiel lebo ma to neoslovilo,ako vravis 100 na 100

zuanach
21. júl 2017

@antoniab tu v kraneve to v centre aj na pláži celkom zije, plaz je dlllllllha a siroka, sluzby v pohode, jedine minus co vnimam, ze tu sa riesi poriadok len po plot a co je mimo komplexov, hotelov, apartmanov, tak uz nikoho prilis netrapi, co moze narusit celkovy dojem 🙂 ale aj na zlatyxh pieskoch som vosla do bocnej ulicky a mala som pocit, ze som na Luniku, samozrejme obrazne 🙂 ceny su fajn, more po tyzdni konecne pokojne, inak teple a ciste

zuanach
21. júl 2017

@bg2014 my sa tesime , ze bude vyhlad na more, ked je to tak v kopci 🙂 🙂 🙂 vyzeralo to, ze ruch je len na jednej obchodnej ulici, ale nevadi, potom napisem realne zazitky 🙂a roZostavané hotely su snad v kazdom bulharskom stredisku, jw to take bulharske 🙂

bg2014
21. júl 2017

@zuanach ano ale tam to az strasne krici tie hotely,ano tam vlastne ani ina rusna ulica nieje len ta jedna co je dolu kopcom,je na nej asi 7 restiky dajake obchody a tot vsjo,aky hotel mas?

bg2014
21. júl 2017

@zuanach este taka malickost ma teraz napadla ked sa tak zamyslam my prisla ta byala cca o 20 % drahsia ako primorsko co sa tyka stravy, neviem preco asi ze tam nebolo nejak ludi ale aj tu v primorsku pomenej ako v ine roky, neviem ako v inych lokalitach,, ale pri ceste sem som pozeral po hoteloch co fungovali a nejak nebolo vidno ani aut pri nich tak asi vsetci isli do HR, alebo do OMANU😉

stanka02
21. júl 2017

@zuanach bola som na zlatych, hotel pekny cisty ale okolie des.

simone263337
21. júl 2017

Primorsko odchod z Kosic 18 augusta. Prida sa niekto?

doly7
22. júl 2017

Cesta BA -Fagaras RO.Rajka prazdna bez cakania kopec turkov kupovalo matricu.Cesta po Budapest a obchvat M-0 sa dala aj ked bolo citit,ze turci idu domov.Pri Szegede sa odpojili,dialnica v pohode az na zhotety kamion

tritata
22. júl 2017

Tak stastlivo sme vcera dorazili do ciela 21 h cesty aj s hranicami cista jazda 15 hod

doly7
22. júl 2017

Vypadlo mi to zhorety kamion za szegedom zuzenie na jeden pruh zdrzanie 30 min.Hranica HU-RO Nadlac dialnicny tri auta predomnou prechpd do troch minut.Dialnica A1 prazdna cesta super.Usek kpnci v Margine a po Devu bez dialnice.Tu bol problem za Marginou v nejakej dedine opravuju krizovatku zdrzanie kolona asi hodinu doporucujem volit inu cestu aspon tetaz cez vikend tento stav vcera popoludni.Obchvat Devy velmi divoky,cesta ako stavenisko ale da sa to zvladnut len mate pocit ze bludite,ale navigacia to vnima .Do Fagarasu sme dorazili v planovanom case podla google maps po odratani tych prestojov.Tak,ze cesta cez RO fajn.Dnes pokracovanie Bran a na vecer Obzor.😎

rasti92
22. júl 2017

@puk8 ja som isiel opacne az po ceste z BG. Ale od hranic po bukurest je to ako u nas ked ides na po ceste 1 a 2 triedy. Za bukurestou potom krasna dialnica a zides az v horach kde je cesta krasna a klukata pomedzi pekne dedinky ako v tatrach. A dalej z branu dalej domov uz len 80% dialnica.

gondulka
22. júl 2017

Tak za pár hodín vyrazame Obzor

zuanach
22. júl 2017

@bg2014 my sme apartmany Galina, vybavenie aj výhľad ovela lepsi ako v Kraneve, ale ani tam sa nemozem stazovat, tam su ceny urcite jedny z najnizsich, ale overime dnes vecer tu v Byale, tam bolo milion restik a vsetko vecer plne, oblecenie aj suveniry boli lacne podla mna

zuanach
22. júl 2017

@stanka02 kranevo je na tom s tym okoli m este horsie, ale vybahradi ti to plaz a sluzby v centre, dobre ceny, handry....atd 🙂 🙂 🙂

stanka02
22. júl 2017

@zuanach ulicky za hotelom su rovnake ako Kranevo, je to uzemie nikoho a nikto to neriesi. Toto mi vadilo, no vynahradia to akt plaze a more. Cenovo bolo rovnako v Kraneve a na Slnecnom pobrezi, aspon co som ja pozerala, Zlate piesky boli najdrahsie, no nebolo to take strasne cenovo ani tam. Na porovnanie lehatko na Slnecnom pobrezi 7 leva, na Zlatych pieskoch 10 leva. Strojova zmrzka Slnecne 1 leva, Zlate piesky 1,5 leva. Kranevo bolo tak ako na Slnecnom pobrezi. Paradoxne ma dni na Slnecnom pobrezi vysli cenovo rovnako ako na Zlatych pieskoch, vysvetlim. Na Slnecnom pobrezi sme mali apartman pre 5 osob a stravovali sme sa sami /stale ked sme isli okolo stankov sme nieco kupovali, vecera v restike/, na Zlatych pieskoch sme mali plnu penziu v hoteli /deti sa najedli 3 krat denne, mali na vyber co chceli plus ovocie, kolace, zmrzku, free drink od 12.30 do 20.30, tu sme kupovali iba vecer kusok pizze a vodu/. Samozrejme somarinky ako suvenir a hracky. Najviac mi chutilo v takej rodinnej pizzerke v Nesebare, prijemne prostredie a super pizza.
Cestu tam sme si rozlozili skrs deti. Rano sme vyrazili do Belehradu, tam sme stravili poobedie, unavene deti sme dali do auta okolo 20 hod a na 2 prestavky sme dorazili na Slnecne pobrezie. Na hraniciach tam to bolo fajn. Cesta domov bola dlhsia, kedze deti mali plno energie a yaspali nam az okolo 23 hod. Stali sme dost casto na benzinkach a vsade mozne cikat, kakat, no brali sme to sportovo a ked zaspali snazili sme sa prejst co najviac. Mat este dost dovolenky ideme znova.

puk8
22. júl 2017

@rasti92
A v Brane ste aj spali? Ja som tam rezervoval hotel Hanul Brán. 65€ izba pre 2x dospelý, 2xdeti s raňajkami. Cena super. A zhruba ako dlho ti trvalá cesta do Branu? Mne navigácia ukazuje cca.9hodin do ravdy.

lucia64
22. júl 2017

V pondelok ráno vyražame z KE cez HU do Srbska. V Niš spíme a v utorok ďalej do BG Pomorie. Dufam ze v pondelok nebude na hranici z HU do Srbska veĺka čakačka.

gemini2
22. júl 2017

Sli ste niekto cez Vallaj? (Hu-Ro) je to normalny hranicny prechod, neviete??

sabinka4
22. júl 2017

@lucia64 Zdravim.My odchadzame takisto v pondelok rano cca o 6,00.Ideme z MT do BG cez Madarsko,Srbsko,takisto prespime v Niš a utorok rano dalej do BG -Primorsko. My ideme 1x,vy už máte skúsenosť?Rozmýšľame o hran.priechode cez Tompu,kvôli presuvaní Turkov.Nepoznáte to?

rasti92
23. júl 2017

@puk8 ja som isiel zo slnecneho cca 7h. Ja som platil 2 dospeli 42e vila predelut. Podla mna krasne ubytovanie. Este mi aj vratili preplatok lebo zle vyratali kurz dakych 5e ale to som im nehal. Len to bolo 900m od hradu ale pekna prechádzka. Majitelia boli uplne uzasny a podla mna si zasluzia viac ako 3hviezdy. Este sme potom z branu boli v solnej baniSalina Turda tiez zazitok. Len si dole vezmite hotovost. Je tam kopa atrakcii za 5lei

ubosek
23. júl 2017

Tak zajtra ma to tiez caka, cca o 22:00 budem na HU/SRB hraniciach, aka tam byva momentalne situacia?

gemini2
23. júl 2017

@rasti92 a prosim ta vstupne do bani je kolko? Plati sa an parkovne?

rasti92
23. júl 2017

@gemini2 po 16 sa uz neplati parkovne. Vstupne si niesom isty ale tusim 30lei na osobu.

miro973
23. júl 2017

Chcem ist prvy krat do Pomoria, poprosim info kto tam uz bol. Plaz, mesto, obchody, moznost ubytovania porovnanie s Obzorom, Sozopolom, Primorskom . Dakujem

adkaj43
23. júl 2017

@rasti92 Ahoj prosim bližšie info SALINA TURDA ...dá sa platiť vstupne aj kartou? A kde zmienate eura na lei? A na koľko hod. si mame naplanovať prehliadku bane?......mame to dosť natesno chceme stihnut aj BRAN CASTLE 🙂

miro973
23. júl 2017

@adkaj43 Da sa platit kartou.Bol som s dcerou ja 30 ona ako student 15 lei. Len som nemal zmenene lei tak ziadne atrakcie vo vnutri, kartu dnu neberu ani eura. Vonku som zmenaren nevidel, ale mozno tam niekde je. Stravil som tam 2,5 hodinky a bola dost kratko, nabuduce urcite dlhsie

lucia64
23. júl 2017

@sabinka4 píšem ip

adkaj43
23. júl 2017

@miro973 Ďakujem!!!! 🙂

miro973
23. júl 2017

@adkaj43 urcite odporucam, nieco co sa oplati vydiet🙂