Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
aj tam vyssie je teraz tak horuco , v primorsku je snad aj25 stupnov teraz a to uz je pol 12
Dnes čakanie na hranici HU SRB Otázke od 12.40 do 13.50 dalo sa.🙏
Pridavam moje postrehy, porovnanie Kranevo vz. Byala, v Kraneve sa ruch sustreduje na hlavnu ulicu, ktorou chodi na plaz vacsina ludi, je to hlavne centrum, milion obchodov s cackami, handrami, fast foodmi aa restikami, vela veci je pre deti, lebo je to oblubene stredisko roznych detskych taborov,okolie mimo hotelov a komplexov Made in Bulgaria 🙂 no klasika, neupravene..... ale plaz velikanska, vela moznosti stravovania aj tam, na urovni, kedze mnohe spadaju pod hotely, piesok jemny, pritomne kose a wc, da sa prechadAt po plazi na kraj sveta 🙂 ceny uplne v pohode
Byala- mestecko je krajsie upravene, ale zas spatia tu mnohe roZostavané hotely, za hotelmi tiez miestami smetiska, dost tazky pristup k moru, piesok hrubozrnny, niekde aj na platených miestach s lehatkami bordel z mora, sutre a tak,malo moZnosti sa najest na plazi, navstivila som sice len jedno bistro, ale nacakala somsa sa vv rade, a z wc sa mi chcelo grcat.....slnko zapada za kopec , takze sa neda slnit do vecera ako v Kraneve.....ale naslisme si pekne miesto, pri surf skole a tam nam bolo dobre, v centre je dostatoj restik, menej fastfoodov, atrakcie pre deti
S ubytkom sme boli spokojni na obidvoch miestach, vsetko malo svoje pre aj proti, zalezi, aky ste typ, ci hladate kazdu malickosr, ktora vadi, ale mate na salame 🙂
@zuanach je v kraneve nejaké detské ihrisko hojdačke a tak ? vraj v albene sú a kolotoče nejaké na zlatých pieskach ? a neboli ste v aquaparku v albene alebo na zlatý pieskach ? nás dovolenku ovplyvňujú deti tak ak ich konečne očarí more a nájdu si zábavku nejakú tak bude vsetko super ... fajne ze na plazy sa da v pohode vystravovat a nebudeme musieť pendlovať ... a este by ma zaujimalo ci maju v kraneve sklápacie bicykle take co v strede je šmýkačka do vody na požičanie ?
Dobrý deň poprosím cez koho si poistiť na auto asistenčné služby ďakujem za info
Ahojte všetci čo smerujete do Bulharska. Neváhajte použiť hraničný prechod HU/SRB Tompa. Je to tam v pohode.Vnedelu 23.7. sme tadiaľ šli o 20.15 hod. Kompletné vybavenie 5 minut. U Maďara 2 min. U Srba 3 min. Je to tam vždy v pohode a nemusíte sa tlačiť s Turkami na Horgosi. Na BG sme boli 30 min. komplet robili na všetkých branach. Inak pohoda. Sme v Obzore.
Kto ide v nedeľu z PO do Bulharska cez Srb
Ahojte! My sme od včera na Slnečnom pobreží, dnes tu dosť fučalo, ani som nemala chuť ísť do vody, boli dosť veĺké vlny, moji chalani sa kúpali,vraj voda bola príjemná. Apatthotel je pri hlavnej ulici, je tu poriadne rušno, inak je hotel Efir super.
@lubino162 aj my sme šli v nedeľu večer miečo pred 20 hod. cez prechod HU - SRB Tompa-Kelebia, čakali sme cca 30 min. a cez SRB - BG tiež cca 30-40 min.

@bg2014 no nechapem sak tu googlim a nič :D dakujem 🙏