icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

adkaj43
23. júl 2017

prosím kde zmienate na lei v Rumunsku ????

tritata
23. júl 2017

@miro973 som tu je tu super vsetkeho vela dobre plaze a ciste more

miro973
23. júl 2017

@tritata ja idem buducu sobotu, tak v nedelu rano som tam. Pozeral som ze je tam viac plazi. Na ktoru mam ist, ubytovanie u domacich ako, na ktorej ulici pri plazi si mam najst ubytovanie? Dakujem za odpoved

tritata
24. júl 2017

@miro973 chodime na plaž pri hotel suny bay vsetky plaze su pred hotelmi na ulici je tu asi 6 plazi vybavene slnecnikmi a lehatkami napiste kde ste ubytovaný

antoniab
24. júl 2017

@stanka02
@zuanach baby mam otázočku moje baby maju 5 a 7r musia mat vŕšky na plavkách riešil to tam niekto na pláži ? daju sa tam plavky v pohode kúpiť pre deti este by som im jedne kupila a mm hovorí aby som to uz nechala na BG 😕 dakujem

nájde sa niekto kto ide autom z východu 5.augusta cez rumunsko ? chceme ísť cez prechod oradea ...

tritata
24. júl 2017

@miro973 tento rok je more cistucke ako jadran ziadne velke vlny super jedlo

stanka02
24. júl 2017

@antoniab moje dvojicky sa kupali v plavkach, plavkovych nohavickach a aj iba hole, nikto to neriesil. Mali aj tam plavky no nase mali po 4 ks kazda, tak som nekupovala. Moje podprsenky nechcu, stale si to daju dolu. Aj vacsie dievcata boli iba v plavkovych nohavickach. Jedna 60tnicka bola hore bez a tamgacovy spodok a nik neriesil.

simone263337
24. júl 2017

@antoniab ideme ale zial az 18teho a zial.adi sami....alebo prida sa nejaka rodinka z vychodu? Vo dvoch sa cestuje istejsiie

simone263337
24. júl 2017

Info pre cestujucich. Pre co idete cez srbsko ked z budapesti je dialnica do Timisoara a pred Sofiou tiez dialnica do Burgasu a na hranici vo Vidine ziadne cakanie??

simone263337
24. júl 2017

@lilylilylily bez civavy a do primorska?ak nevadi ze mam kabrioleta

rasti92
24. júl 2017

@adkaj43 pred vchodom je barkomat. Takze si v pohode vyberies.

miro973
24. júl 2017

@tritata Chceme ist na blidt, najst si ubytovanie tam ked prideme. Dufam ze s tym nie je problem a aj na plazi je volne miesto nie len pre ubytovanych v hoteli?

lilylilylily
24. júl 2017

@simone263337
Ďakujem,ale bez nej nepôjdem...Peknú dovolenku prajem 🙂

gondulka
24. júl 2017

Tak uz sme v Obzore a je tu super. Cesta cez RO na Devu hroooozna. Nazad nejakou inou.

antoniab
24. júl 2017

@gondulka a cez ktorí prechod ste šli aj nám tak trasu vyhadzuje tak asi radčej na cujl napoca?

bg2014
24. júl 2017

@gondulka na co si isla na devu?ked si sla cez oradeu

bg2014
24. júl 2017

@antoniab oradea,cluj alba lulia sebes ramnicu valcea, pitesti, jilava,ruse a dalej neviem kam ides

antoniab
24. júl 2017

@bg2014 kranevo dakujem krásne 😉 ak mozes dopíš ako ďalej hádže ma to na varnu a potom hore ale pozerala som mapu ze by sme aj z vrchu mohli prísť len nesom si istá cez silistra na dobrich ... ?

bg2014
24. júl 2017

@antoniab vrchom nemas dialnicu,takze ruse,razgrad,shumen, a na varnu po dialnici a potom smer na zlate piesky, kranevo

antoniab
24. júl 2017

@bg2014 Ďakujem ešte by si mi mohol poradiť či diaľničné kupovať online alebo na benzínke ? oplatí sa kúpiť mesačná ak som dobre čítala?

mate havarijne poistky alebo ste si priplatili asistenčné služby na auto urobili sme si cestovné poistenie a ešte rozmýšľam podchytiť si auto mate niekto s týmto nejakú skúsenosť ?

bg2014
24. júl 2017

@antoniab ja kupujem na pumpach mesacne jasne,havarijnu nemam asistencku mam v PZPcku,cestvne som si robil tiez

tritata
24. júl 2017

@miro973 ponukaju ubytovanie vsade a plaze nie su vobec preplnene dobre je tu🙂

gondulka
24. júl 2017

@bg2014 no lebo bol sused mudrejsi a pohroma ist viac aut spolu. Nazad ako mame ist aby sme tam zas neskoncili? Dakujem

bg2014
24. júl 2017

@tritata myslim ze toho roku je v BG poriedsie asi v kazdom letovisku

doly7
24. júl 2017

@antoniab Kupujem vzdy mesacnu a online je to pohodlnejsie,momentalne som v Obzore a po ceste sme vyuzili asistencne odtrhol sa nam kryt motora a nedal sa prichytit ani demontovat malo miesta.Volali sme na asist.sluzby opravar dorazil prichytil a odisiel.Neplatili sme nic mame Mobilita 24 na 30 dni za 49 eur.Je to super vec pri starsich autach ked nemas havarijnu.Ponukaju ubyt zdarma,nahradne vozidlo atd.Su na nete pozri si to.Cestovne zdravot.poist. cez Generali celorocne za 26 eur pre dvoch v ramci celej europy.Jedinu bulharsku znamku dialnicnu kupujeme na benzinke ta sa online neda.V Ruse na OMV charodejka kupoval som predvcerom 30 dnovu.Pocasie je nadherne ,more ciste,teple proste idealne.Stastnu cestu.

bg2014
24. júl 2017

@gondulka napisem od ruse,po tamad asi pojdes ako si prisla, takze klasica obchvat bucuresti, pitesti,ramnicu valcea, sibiu az po sebes a tam pozor treba zojst dole z dialnice na alba lulia takze kedze ides prvy krat tak fakt pozor aby si nepresvihla odbocku prva dedina je lancram mne sa to stalo pred 4 rokmi som presvihol a isiel som potom presne na devu a cez hory lesy,takze alba lulia a potom smerom na gilau a oradeu

doly7
24. júl 2017

@gondulka Mas odkaz odomna ,ale este ma napadlo domacich sa spytaj "pazari"to je trhovisko.Hladaj podla tej krizovatky so semaformi.Na kazdom rohu je nieco,ale tu restiku s drevenymi lavicami neprehliadnes.Pojdes za nu a dolava je to taka kryta trznica so vsetkym ovocie aj zelenina.V meste su len stanky a toto je jedine trhovisko.

bg2014
24. júl 2017

@doly7 ide ti IP cka ??bo mne nic neukazuje

antoniab
24. júl 2017

@doly7 nič mi nevyhladalo ked zadám mobilita 24 alebo to patri pod generali ? cestovné máme cez alianz ... no človek nikdy neviem či nové či staré auto furt sa može dačo pritrafiť a pri deťoch by som nerada ostať niekde vysieť ... najvyšší čas začať riešiť veci na dovolenku reku času času ale už to zletí ako voda a manžel do poslednej chvíli robí ...

bg2014
24. júl 2017

@antoniab cestovne mam tiz cez alianz,

https://www.mobilita24.sk/, normalne ide