icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

antoniab
24. júl 2017

@bg2014 no nechapem sak tu googlim a nič :D dakujem 🙏

bg2014
24. júl 2017

aj tam vyssie je teraz tak horuco , v primorsku je snad aj25 stupnov teraz a to uz je pol 12

adriana40
24. júl 2017

@tritata ak sa môžem spýtať kde presne ste ? rada by som išla tam kde je to ľuďmi overené a kde sú spokojný. Ďakujem za odpovď

bg2014
24. júl 2017

@antoniab a co ti neide nacitat stranku?

antoniab
24. júl 2017

@bg2014 nevyhľadalo mi to ale moja chyba som davala medzeru za mobilita a tak 24 a google nevygooglil ... už som prečitala zajtra skonzultujem z manželom ...

bg2014
24. júl 2017

@antoniab myslel som si za to som ti tam dal odkaz

lucia64
24. júl 2017

Dnes čakanie na hranici HU SRB Otázke od 12.40 do 13.50 dalo sa.🙏

zuanach
24. júl 2017

@antoniab ako ti uz napisal niekto, aj ked ty pojdes bez vŕšku, tak to nikto nebude riesit, mimo tych najfrekventovanejsich casti plaze mas bezne zeny hore bez, chlapovnez, deti hocikde 🙂

zuanach
24. júl 2017

Pridavam moje postrehy, porovnanie Kranevo vz. Byala, v Kraneve sa ruch sustreduje na hlavnu ulicu, ktorou chodi na plaz vacsina ludi, je to hlavne centrum, milion obchodov s cackami, handrami, fast foodmi aa restikami, vela veci je pre deti, lebo je to oblubene stredisko roznych detskych taborov,okolie mimo hotelov a komplexov Made in Bulgaria 🙂 no klasika, neupravene..... ale plaz velikanska, vela moznosti stravovania aj tam, na urovni, kedze mnohe spadaju pod hotely, piesok jemny, pritomne kose a wc, da sa prechadAt po plazi na kraj sveta 🙂 ceny uplne v pohode
Byala- mestecko je krajsie upravene, ale zas spatia tu mnohe roZostavané hotely, za hotelmi tiez miestami smetiska, dost tazky pristup k moru, piesok hrubozrnny, niekde aj na platených miestach s lehatkami bordel z mora, sutre a tak,malo moZnosti sa najest na plazi, navstivila som sice len jedno bistro, ale nacakala somsa sa vv rade, a z wc sa mi chcelo grcat.....slnko zapada za kopec , takze sa neda slnit do vecera ako v Kraneve.....ale naslisme si pekne miesto, pri surf skole a tam nam bolo dobre, v centre je dostatoj restik, menej fastfoodov, atrakcie pre deti
S ubytkom sme boli spokojni na obidvoch miestach, vsetko malo svoje pre aj proti, zalezi, aky ste typ, ci hladate kazdu malickosr, ktora vadi, ale mate na salame 🙂

julinka28
25. júl 2017

@gondulka my sme isli minuly rok cez RO na Devu,nikdy viac,teraz sme isli zase cez Srbsko, my sme tiez v Obzore od nedele,je tu super,len neviete nahodou kde je tu trh z ovocim a zeleninou? Dakujem a peknu dovolenku,mozno okolo seba aj chodime len nevieme to🙂

antoniab
25. júl 2017

@zuanach je v kraneve nejaké detské ihrisko hojdačke a tak ? vraj v albene sú a kolotoče nejaké na zlatých pieskach ? a neboli ste v aquaparku v albene alebo na zlatý pieskach ? nás dovolenku ovplyvňujú deti tak ak ich konečne očarí more a nájdu si zábavku nejakú tak bude vsetko super ... fajne ze na plazy sa da v pohode vystravovat a nebudeme musieť pendlovať ... a este by ma zaujimalo ci maju v kraneve sklápacie bicykle take co v strede je šmýkačka do vody na požičanie ?

tritata
25. júl 2017

@adriana40 ahoj sme v Pomori apartman Marinela chodime sa kupat na plaz pred hotel Sunny Bay a stravujeme sa jedine v restauracii Amfora

tritata
25. júl 2017

@bg2014 ano aj tu je dost malo ludi vela prazdnych lehatok je na plazi oproti vlanajsku je tu vela slovakov🙂

lussinda2
25. júl 2017

Takze hlasim odchod priblizne za 2hodky z PD, ces SRB do Primorska snad hranice budu v poho. Budem informovat o prejazdoch. @bg2014 vidime sa tam

bg2014
25. júl 2017

@lussinda2 ok cakam

ubosek
25. júl 2017

Cez Srbsko v pohode, na hraniciach o 22:00 Horgos 5 minut a Bulharske 10 minut. V Hu sme stretavali vela havariek v opacnom smere a bolo dost aut na dialnici.Cesta 13 hodin 1500 km 4 prestavky

p1981eta
25. júl 2017

Dobrý deň poprosím cez koho si poistiť na auto asistenčné služby ďakujem za info

lubino162
25. júl 2017

Ahojte všetci čo smerujete do Bulharska. Neváhajte použiť hraničný prechod HU/SRB Tompa. Je to tam v pohode.Vnedelu 23.7. sme tadiaľ šli o 20.15 hod. Kompletné vybavenie 5 minut. U Maďara 2 min. U Srba 3 min. Je to tam vždy v pohode a nemusíte sa tlačiť s Turkami na Horgosi. Na BG sme boli 30 min. komplet robili na všetkých branach. Inak pohoda. Sme v Obzore.

doly7
25. júl 2017

@bg2014 A sme tam kde sme boli len tichucko zavidim.Je to nezmar.

gondulka
25. júl 2017

@julinka28 v mestecku hned za krizoatkou je trh na zeleninu aj vam peknu dovcu

gondulka
25. júl 2017

@lubino162 aj my sme tu

pakadaj84
25. júl 2017

Kto ide v nedeľu z PO do Bulharska cez Srb

doly7
25. júl 2017

@gondulka To znamena,ze si trh v pohode nasla?

gondulka
25. júl 2017

@doly7 ano super

momka
25. júl 2017

Ahojte! My sme od včera na Slnečnom pobreží, dnes tu dosť fučalo, ani som nemala chuť ísť do vody, boli dosť veĺké vlny, moji chalani sa kúpali,vraj voda bola príjemná. Apatthotel je pri hlavnej ulici, je tu poriadne rušno, inak je hotel Efir super.
@lubino162 aj my sme šli v nedeľu večer miečo pred 20 hod. cez prechod HU - SRB Tompa-Kelebia, čakali sme cca 30 min. a cez SRB - BG tiež cca 30-40 min.

doly7
25. júl 2017

@gondulka Boli sme dnes,ale ako vidim z casti trhu je parkovisko ono to byvalo skoro cele trh.No co uz asi menej zakaznikov,ale myslim,ze to najnutnejsie kupis.

julinka28
25. júl 2017

@gondulka dakujem dnes sme trh nasli,aj sme nakupili zeleninu a ovocie,peknu dovolenku

gondulka
25. júl 2017

@doly7 v pohode kupili sme co sme chceli

2neluska
26. júl 2017

@lussinda2 no ako na hraniciach....kade ste išli...cez horgoš alebo tompu?