icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

evka1247
3. aug 2017

máme sygic a sranda je, že nám obzor nenašlo tak som zadala len Byalu

bg2014
3. aug 2017

to nevadi ,uz to mas objasnene, ja tiez nepoznam smer blava ale ked pojdem na kavu k tebe tak sa tam pozriem😀

bg2014
3. aug 2017

@evka1247 tak to je fakt sranda ja by som byalu aj vymazal ale to uz je ...... kukaj poradim ti , od miscolca zadavaj postupne , hajduszovat alebo, derecske, alebo beretoujfalu,oradea, gilau, alba lulia ,sibiu ,ramnicu valcea,pitesti, jilava(obchvat bucuresti), , ruse razgrad, varna, obzor

bg2014
3. aug 2017

a mne kto poradi??? co mam robit ?a co robite vy?mam v byte 30,5 stupna tazko sa mi dycha dusno horuco uz som si bol sadnut aj v aute na hodinu s klimou ventilator toci na plne gule ale to je nic a rad by som isiel spat ale sa neda a v sprche som bol dnes uz 5 krat😅

rockodendronus
4. aug 2017

Neviem ci sa to zda len mne, ale preco ludia z vychodneho slovenska su taky divny nepriatelsky, namysleny? Vzdy ked sme boli v BG tak ked poculi hovorit po slovensky otocili na druhu stranu, napriek tomu ma prekvapili Bratislavaci a okolie aky su mily a priatelsky, co by som ocakaval uplny opak.

doly7
4. aug 2017

@rockodendronus Nechcem pridavat olej do ohna,ale uz sa to tu riesilo a nie si sam tohoto nazoru.Proste je to tak dane.Nevrazivost vychod zapad lebo nam na zapade sa dobre zije a mame vsetko z vychodu je len prezident.To nezmenis,ale na vychode som zil a aj v Bg som spoznal kopec uzasnych ludi z vychodu.Nie vsetci su rovnaky.Toto seroe roky uz aj mna.Republika v republike.Niekedy mam pocit,ze sa im az hnusim.Momentalne s jednymi byvam a omnoho mladsimi keby som ich nepozdravil obidu ma a bulhar oproti mne ked ma zbada aj jeho zena usmeju sa a pozdravia plus nieco povedia aspon o peknom dni ci mori napriek tomu ,ze si velmi nerozumieme.Tento boj vychod zapad je dany uz asi historiou nezmenis to.

rockodendronus
4. aug 2017

Ja to moc nechapem, lebo slovaka a cecha beriem jak suseda, a je mi jedno odkial je. Jedine raz som zazil super ludi z Kosic v Egypte kde som polovicu dovolenky prelezal v posteli co mi bolo zle z chlastu🙂 Ale u vychodnirou sa mi to naozja stalo velavela krat ze sme boli aj predstaveny a na druhy den na plazi ked som pozdravil tak sa robili ze nepocuju atd. Az je to pre mna neuveritelne a pritom som si myslel ze su na vychode skromnejsi a viac priatelsky ludia ako niekto z BA

gondulka
4. aug 2017

@doly7 No my sme z vychodu a stretli sme po ceste aj v Obzore Slovakov a vobec sme neriesili ci je vychod zapad. Jednoducho sme pokecali posrandovali a bolo fajn.

doly7
4. aug 2017

@rockodendronus Neries,nezmenis to ,ale vsade sa najdu vynimky a aj super ludia.Mozno to vnimas tak preto lebo chodis sam tak ako ja a ked pocujes slovencinu mas chut pokecat.Oni skor chodia v komunitach,partiach a preto nejaky kontakt nevyhladavaju v com su napr .iny cesi.Minule ma zacul cech v obchode tak sa prihovoril ci som niekde nevidel cierny caj tak sme ho spolu nasli a popritom prebehla konverzacia o ceste a pocasi.Kratke a mile.Ani po ceste sa mi nestalo ,ze ked sme pozdravili bliknutim aby sa k nam priznali a to nebolo prvy rok a ani prvy krat.Preto uz aj ja hram mrtveho chrobaka a staram sa len sam o seba aj ked vnutorne ma to hneva.Nie kazdemu musis byt sympaticky a tym som si dal aj vysvetlenie a zaroven odpoved preco je to tak.Stojis sam v Ro na parkovisku opodial tri auta z vychodu.Bujara debata a smiech pozeraju na Tvoju znacku a tvaria sa ,ze Ta nevidia.Co spravis no nic.Uz som sa vzdal,ze to zmenim a spolieham na overene adresy z vychodu.🙂

doly7
4. aug 2017

@gondulka Mala si stastie a mne sa to tiez obcas stane preto hovorim,ze nie vsetci su rovnaky.Dnes Obzor nadherne rano a vyzera na krasny den aj ked v mojom pripade uz posledny.

bg2014
4. aug 2017

no vidite a mne sa stalo teraz ked som isiel domov na calimanesti som menil vyhorenu H7 a ja tam potrebujem dat nabok nadobku z kapalinou do ostrekovaca, s 10 klucom ako tak tocim spadol mi kluc dole a niet boha ho najst a vytiahnut ho , zbadal som dve PO znacky isiel som sa spytat ci nemaju nahodou este jeden kluc a bez problemov boli ochotny pomoct lenze kluc nemali ale aspon otvoril kufor a pozrel sa nakoniec som svoj nasiel a vymenil to

puk8
4. aug 2017

Dnes konečne deň D. Najprv hrad Bran, Rašnov, vyspať sa a pokračujeme do Ravdy. Kde dorazíme, dám vedieť info o ceste.
Ináč nie je niekto v Ravde?

bg2014
4. aug 2017

@rockodendronus tak ako to ty beries smerom k vychodu iny to moze brat k zapadu, ja to neriesim mne to je jedno ked niekto nechce ci bliknut ci pristavit sa ci pozdravit ci vypit pivo alebo hocico ine mam v trubke je to jeho vec ja sa ozvem a ked on nema zaujem se..em na to,

ubosek
4. aug 2017

@doly7 aj mi sme v obzore a tiez posledny den

antoniab
4. aug 2017

@doly7 kedy vyrážate ? sa budeme pravdepodobne mínať vy domov my smer BG 🙂
@bg2014 @rockodendronus netriedila by som vychod západ skor slovač celkovo sa k sebe priznáva zažila som, ale je to predovšetkým o ľuďoch kto chce ozve sa ja tiež nie som človek ktorý len tak na ulici s niekym nadviaže komunikáciu zas moj muž nadviaže komunikáciu aj z diablom 😀 😀 na druhej strane dúfam že aj tento rok stretneme niekoho s kým nadviažeme priateľské vzťahy a užijeme si dovolenku ....

rockodendronus
4. aug 2017

Zrejme vyrazame okolo 17-18 hod z Obzoru

antoniab
4. aug 2017

čítam po sebe a ma byt nepriznáva ...

doly7
4. aug 2017

@antoniab Zajtra tak okolo 10.00 ,ale spim v Raminicu Valcea a v nedelu cez transalpinu domov.Tak stastnu cestu.

bg2014
4. aug 2017

@doly7 stastnu cestu

doly7
4. aug 2017

@bg2014 Kto chce si k sebe cestu najde a zazije to co ja s Tebou.Si chodiaci talizman ktory okolo seba siri pozitivnu energiu a mohol by si byt aj z tramtarie sadol si mi ako nikto.Vsetkym z Obzoru stastnu cestu domov a tym prichadzajucim krasne pocasie a prijemny pobyt.Tento rok opat vydarena dovolenka.

evka1247
4. aug 2017

@bg2014 prosím ťa,vieš mi povedať či sa dá zaplatiť všade kartou?myslim znamky a tankovanie?ďakujem

bg2014
4. aug 2017

@evka1247 pouzivaj OMV, MOL, LUKOIL tam sa da urcite,

maxiiikk
4. aug 2017

My odchadzame 2 auta 13.8 v nedelu niekedy o cca 17 00 z kosic smer slnecne pobrežie 🙂 ideme do bg prvykrat autom, minuleho roku sme boli v grecku a cesta tiez super

lubo5
5. aug 2017

Dnes vyrazame od Svidnika doPomoria cez RO.

antoniab
5. aug 2017

aj my dnes vyrážame od levoče o 15.00hod. cez RO smer Kranevo .... 🙂

fender0001
5. aug 2017

Tiez ideme na slnecne pobrezie z kosic nastup mame 14.8 tiez na slnecnom pobrezi. Ideme uz 4 krat a myslim crz rumunsko je to celkom super.

lubo5
5. aug 2017

@antoniab
Možno sa stretneme po ceste. Červený Hyundai i30.

marekmajka
5. aug 2017

My tiez vyrazame zajtra z Michaloviec cez RO do Pomoria. Potom dajte prosim info ako na hraniciach. Autom ideme prvy krat, tak som zvedava ako to bude.
@lubo5 kde budete ubytovany ?

antoniab
5. aug 2017

@lubo5 tmavomodrý peugeot 5008 😉 šoférujem prvá takze žena za volantom po rumunsko 🙂

puk8
5. aug 2017

@lubo5 len v Rumunsku v oradei odbočka na Laca pluj či ako sa to volá a nie na DEVU, bo preklajes každého. Hotová katastrofa. Strata minimálne 1,5 hod, v rekonštrukcii.