Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
to nevadi ,uz to mas objasnene, ja tiez nepoznam smer blava ale ked pojdem na kavu k tebe tak sa tam pozriem😀
@evka1247 tak to je fakt sranda ja by som byalu aj vymazal ale to uz je ...... kukaj poradim ti , od miscolca zadavaj postupne , hajduszovat alebo, derecske, alebo beretoujfalu,oradea, gilau, alba lulia ,sibiu ,ramnicu valcea,pitesti, jilava(obchvat bucuresti), , ruse razgrad, varna, obzor
a mne kto poradi??? co mam robit ?a co robite vy?mam v byte 30,5 stupna tazko sa mi dycha dusno horuco uz som si bol sadnut aj v aute na hodinu s klimou ventilator toci na plne gule ale to je nic a rad by som isiel spat ale sa neda a v sprche som bol dnes uz 5 krat😅
Neviem ci sa to zda len mne, ale preco ludia z vychodneho slovenska su taky divny nepriatelsky, namysleny? Vzdy ked sme boli v BG tak ked poculi hovorit po slovensky otocili na druhu stranu, napriek tomu ma prekvapili Bratislavaci a okolie aky su mily a priatelsky, co by som ocakaval uplny opak.
@rockodendronus Nechcem pridavat olej do ohna,ale uz sa to tu riesilo a nie si sam tohoto nazoru.Proste je to tak dane.Nevrazivost vychod zapad lebo nam na zapade sa dobre zije a mame vsetko z vychodu je len prezident.To nezmenis,ale na vychode som zil a aj v Bg som spoznal kopec uzasnych ludi z vychodu.Nie vsetci su rovnaky.Toto seroe roky uz aj mna.Republika v republike.Niekedy mam pocit,ze sa im az hnusim.Momentalne s jednymi byvam a omnoho mladsimi keby som ich nepozdravil obidu ma a bulhar oproti mne ked ma zbada aj jeho zena usmeju sa a pozdravia plus nieco povedia aspon o peknom dni ci mori napriek tomu ,ze si velmi nerozumieme.Tento boj vychod zapad je dany uz asi historiou nezmenis to.
Ja to moc nechapem, lebo slovaka a cecha beriem jak suseda, a je mi jedno odkial je. Jedine raz som zazil super ludi z Kosic v Egypte kde som polovicu dovolenky prelezal v posteli co mi bolo zle z chlastu🙂 Ale u vychodnirou sa mi to naozja stalo velavela krat ze sme boli aj predstaveny a na druhy den na plazi ked som pozdravil tak sa robili ze nepocuju atd. Az je to pre mna neuveritelne a pritom som si myslel ze su na vychode skromnejsi a viac priatelsky ludia ako niekto z BA
@rockodendronus Neries,nezmenis to ,ale vsade sa najdu vynimky a aj super ludia.Mozno to vnimas tak preto lebo chodis sam tak ako ja a ked pocujes slovencinu mas chut pokecat.Oni skor chodia v komunitach,partiach a preto nejaky kontakt nevyhladavaju v com su napr .iny cesi.Minule ma zacul cech v obchode tak sa prihovoril ci som niekde nevidel cierny caj tak sme ho spolu nasli a popritom prebehla konverzacia o ceste a pocasi.Kratke a mile.Ani po ceste sa mi nestalo ,ze ked sme pozdravili bliknutim aby sa k nam priznali a to nebolo prvy rok a ani prvy krat.Preto uz aj ja hram mrtveho chrobaka a staram sa len sam o seba aj ked vnutorne ma to hneva.Nie kazdemu musis byt sympaticky a tym som si dal aj vysvetlenie a zaroven odpoved preco je to tak.Stojis sam v Ro na parkovisku opodial tri auta z vychodu.Bujara debata a smiech pozeraju na Tvoju znacku a tvaria sa ,ze Ta nevidia.Co spravis no nic.Uz som sa vzdal,ze to zmenim a spolieham na overene adresy z vychodu.🙂
no vidite a mne sa stalo teraz ked som isiel domov na calimanesti som menil vyhorenu H7 a ja tam potrebujem dat nabok nadobku z kapalinou do ostrekovaca, s 10 klucom ako tak tocim spadol mi kluc dole a niet boha ho najst a vytiahnut ho , zbadal som dve PO znacky isiel som sa spytat ci nemaju nahodou este jeden kluc a bez problemov boli ochotny pomoct lenze kluc nemali ale aspon otvoril kufor a pozrel sa nakoniec som svoj nasiel a vymenil to
Dnes konečne deň D. Najprv hrad Bran, Rašnov, vyspať sa a pokračujeme do Ravdy. Kde dorazíme, dám vedieť info o ceste.
Ináč nie je niekto v Ravde?
@rockodendronus tak ako to ty beries smerom k vychodu iny to moze brat k zapadu, ja to neriesim mne to je jedno ked niekto nechce ci bliknut ci pristavit sa ci pozdravit ci vypit pivo alebo hocico ine mam v trubke je to jeho vec ja sa ozvem a ked on nema zaujem se..em na to,
@doly7 kedy vyrážate ? sa budeme pravdepodobne mínať vy domov my smer BG 🙂
@bg2014 @rockodendronus netriedila by som vychod západ skor slovač celkovo sa k sebe priznáva zažila som, ale je to predovšetkým o ľuďoch kto chce ozve sa ja tiež nie som človek ktorý len tak na ulici s niekym nadviaže komunikáciu zas moj muž nadviaže komunikáciu aj z diablom 😀 😀 na druhej strane dúfam že aj tento rok stretneme niekoho s kým nadviažeme priateľské vzťahy a užijeme si dovolenku ....
Zrejme vyrazame okolo 17-18 hod z Obzoru
čítam po sebe a ma byt nepriznáva ...
@bg2014 Kto chce si k sebe cestu najde a zazije to co ja s Tebou.Si chodiaci talizman ktory okolo seba siri pozitivnu energiu a mohol by si byt aj z tramtarie sadol si mi ako nikto.Vsetkym z Obzoru stastnu cestu domov a tym prichadzajucim krasne pocasie a prijemny pobyt.Tento rok opat vydarena dovolenka.
My odchadzame 2 auta 13.8 v nedelu niekedy o cca 17 00 z kosic smer slnecne pobrežie 🙂 ideme do bg prvykrat autom, minuleho roku sme boli v grecku a cesta tiez super
Dnes vyrazame od Svidnika doPomoria cez RO.
aj my dnes vyrážame od levoče o 15.00hod. cez RO smer Kranevo .... 🙂
Tiez ideme na slnecne pobrezie z kosic nastup mame 14.8 tiez na slnecnom pobrezi. Ideme uz 4 krat a myslim crz rumunsko je to celkom super.
My tiez vyrazame zajtra z Michaloviec cez RO do Pomoria. Potom dajte prosim info ako na hraniciach. Autom ideme prvy krat, tak som zvedava ako to bude.
@lubo5 kde budete ubytovany ?

máme sygic a sranda je, že nám obzor nenašlo tak som zadala len Byalu