Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Tak raz som tamad siel nazad, nahodou som pobludil v noci a uz sa mi nechcelo vracat tak ze to skusim prejs , olutoval som no uz sa slo .
Zdravím Vás 🙂
Chcel by som sa opýtať na trasu do BG cez RO. Hlavne tých, ktorý to tento rok už majú za sebou. Či sú niekde nejaké trvalejšie obchdádzky(rekonštrukcie) čomu sa vyhnúť. Niečo som tu prečítal ale 115 stranová diskusia :D no neviem. Tak budem vďačný za každú radu 🙂
@mino124 Pred dvoma tyzdnami 21.7 oprava cesty medzi Margina a Deva kolona tak na hodinu,ale pokladali asfat.povrch tak myslim,ze uz hotovo a obchvat Devy bol dost divoky mozno len navigacka zblbla sli sme smer Fagaras a Bran.Inac klasika a v pohode.Madarsko dobre cez obchvat Budapesti a potom uz cez RO to bolo dobre akurat teda ten smer Deva.Vcera z Bg na Raminicu Valcea v pohode dnes pokracujeme na transalpinu a Sebes domov.Po ceste ziadne velke zdrzanie.Prechody do 12-15 min.Malo kamionov cez vikend RO maju obmedzenia aj preto volim vikendy.Stastnu cestu do Bg.
Vcera sme dorazili do Primorska z Levoce cez RO.
Cesta super z Oradei smer Arad ,Deva,Sibiu,Pitesti ,Bukurest.
Ovela lepsia cesta ako z Oradei na Cluj Napocu.
Uz 5 rokov sme sli z Oradei na Cluj Napocu ale na Arad z Oradei je lepisia cesta odporucam zo skusenosti .Prijemnu dovolenku vsetkym 😎🙂
@p1981eta uz sa tam nic neopravuje ? O chvilu vyrazame cez RO do Pomoria. Tak teraz neviem, ze ci ist na Devu alebo obchadzkou. Nakolko tu kazdy pisal, ze tam je zdrzanie do dvoch hodin.
@gondulka kade ? Na Devu ?
@marekmajka neviem odkial si ale ak z vychodu tak prave smer arad deva je obchadzka o 90km dlhsia ako na CLUJ a casovo prides urcite rychlejsie ako na devu
@marekmajka na Devu by som uz nesla opravuju tam
Super, ďakujem. Tiež ideme z východu do Primorska. Tak ešte poriadne sadnem k mapke a GPS a nastavím to. Peniaze ste si menili doma? Či skôr sa oplatí tam? Platenie za dialnice v HU,RO, BG v eurách?
Dorazili sme. Cesta na DEVU katastrofa, radšej ísť na naca pluj, do Branu sme dorazili včera v pohode. Očakával som od hradu viac, majú super marketing. Slováci sa majú čo učiť. Ráno po raňajkách sme vyrazili, cesta v pohode, na RO strane 2 minúty, na BG strane 10 minút. Na diaľnici do Varený bola havária, takže polícia odkláňala. Potom späť. Čistá jazda zo Svidníka do Ravdy, s tým, že sme šli na DEVU 😈, šli sme potom na hrad Rádov, Brán, ravda je necelých 20 hodín. Ja som spokojný.
V ravde komplex Lucky, priamo na pláži, pijeme pivo grátis, nakoľko nám nestihli upratať izbu, a čakáme. Všetkým príjemnú dovolenku.
🙂
tak ak my sme šťastlivo došli cesta ok len tie zákruty to nie pre mňa prechodu plynulo bez zdržania najdlhšie cca 10 min. sme čakali na bulharskom prechode z mosta ... rumunsko ma neočarilo ako krajina bulharsko oveľa lepšie varna sa nám veľmi páčila tak hádam dáme nejaký výlet ... kranevo mala dedinka zorientovali sme sa celkom rýchlo ubytko super more tiež ...
@doly7 boli sme sa najesť u nika spokojnosť 😉 bankomat si tu niekde nevidel ? dnes live režim unavený sme po ceste ...
nie domček ale docela to tak ked tel prepisuje 😖
Co pisete ze katastrofa cesta na Devu z Oradei.navigacia hadze cestu cez kopce a ta cesta je katastrofa tu mame tiez vyskusanu.
Z Oradei treba ist na Arad .
@p1981eta jaj tak tak povedz ze kopce ti nevyhovuju, kazdemu vyhovuje nieco ine ale ze by to mala byt katastrofa nemozem vobec povedat a kopce ved ano zopar ich tam je ale nic hrozneho a casovo je to rychlejsie a kilometrovo kratsie chcel som aj ja skusit toho roku ale nakoniec som isiel vrchom a urobil som dobre kedze tam v tom case opravovali cestu, ale buduci rok skusim a potom zhodnotim aj ja ci je lepsia len koli tym kopcom a som si teraz pozrel mapu spocital km tak ked odpocitam tych 90km navyse oproti vrchu tak sa ide iba o 60km viac po dialnici oproti vrchnej ceste co je podla mna o nicom robit koli tym 60km navyse tych 90KM , takze ked spoja oradeu a arad dialnicou a dokoncia tu marginu devu potom to bude mat zmysel tych 90km navyse
este k tym kopcom myslim ze cesta na karnobat v bg je podla mna ovela horsia aj co sa tyka zakrut aj dlhotiahlosti toho kopca

Dnes cesta domov,most ruse Bg strana 8 min,Ro strana 15 min.Obchvat Bucuresti po dlhej dobe povestna Stopka priebezne prejazdna bez zdrzania.Vecer Raminicu Valcea ubytko no poviem pravdu ocakaval som viac.Nemas sa kde najest,oproti hned benzinka,vedla hlavnej cesty.Na bookingu nafotene uzasne realita o nicom.Penzion Relax Raminicu Valcea tak,ze nebrat a napriek tomu uplne vypredane.Namiesto vecere dobry lepenak na izbe.V meste tazko cosi najst asi len domaci vedia.Zajtra transalpina a domov.Cesty super malo aut len dnes ukazoval teplomer v aute 41,ale to je skreslene ,horuca cesta.Hranice ani v smere do Bg neboli plne isli sme okolo 14.00.