Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte, robim pre nemecku cestovku a prave som nasla SUPER PONUKU
Zakynthos - Amarylis Studios & Apartments, 270€ na osobu, odlet 19.9 z Viedne na 7 dní, transfer tiez v cene.
Super ponuka 🙂 Kľudne sa mi ozvite, aj keď hľadáte inú dovolenku. Častokrát sú naše ceny výhodnejšie ako na Slovensku.
To urcite a ked si si nevsimla toto je o Bulharsku.Tvoja lacna reklama sa sem nehodi.A uz na zaciatku sezony som pisal,ze ponuka Tvojej cestovky je dobra tak pre nemca.Prepac,ale ste drahy v porovnani s individualnym ubytkom a cestou.Na reklamu a ponuky do Grecka pouzi ine forum.
Niekto v primorsku na kus reci
Prepac za gramaticku chybu stalo sa si proste poradca a pridaj viac fotiek auta.
Tak uz sme doma 🙂... Co sa tyka uz spominanej cesty spat cez rumunsko.. Mna to rumunsko vobec nenadchlo. Cesta vacsinou mimo dialnice, skakajuce psy pod auto skoro v kazdej dedine, to nehovorim o tom kolko ich uz bolo zrazenych,cesty na niektorych usekoch v katastrofalnom stave . o sa tyka zdrzani tak prechod Bg-Ru cca 10 min, nehoda v transylvanii zdrzanie cca hodku, prechod Ru-Hu cca hodka, madari to strasne zdrziavali.. Beriem to ako skusenost, samozrejme 100 ludi 100 chuti ale pri dalsej ceste do bulharska urcite zvolim variantu cez Srbsko. Inac dovolenku hodnotim velmi pozitivne a uz sa tesime na dalsi rok 🙂
Dalšia trasa ktoroujazdim ja je na Oradeu,Timisoata,vidin,Sofia a Burgas. Vyhodu vidim v tom ze netreba prejst 2x karpaty, ziafne cakacie doby na prechode a v Rumunsku dialnica od Aradu. Aj po Arad z Oradei je dobra celkom rovna cesta. Jediny tak trochu horsi usek je od Vidinu po Botevgrad. Stade je uz vlastne dialnica po Burgas. Cesta ma cca 1440 km a ja spokojne bez agresie za 16 hodin s prestavkami na kafe a jedlo. Tuto trasu pouzivam 3 rok.
tento rok z rod.dôvodov vynimočne 7x spravil manžel trasu Obzor - BA z toho 1x v juni cez Srb. a osatne 6x Rumunsko. Tvrdi že je to lepšie.
pozdravujem
@bulharkaneli tak to si pekne zajazdil👍
no takze datum na novu sezonu vybrany, 14.7. 2018 ideme opet primorsko tentokrat na 14 dni a potom este 6 dni obzor uz teraz sa tesime,staci prezit iba tu hnusnu zimu😅😢😂
@bg2014 hlavne veľa si zajazdil... samozrejme radšej by ležal na pláži, len boli smutne okolnosti v rodine
@bulharkaneli Tak za leto to otocit 7 krat je naozaj nevsedne a Tvoj muz je asi uzasny vodic ktory to zvlada.Podstatne je ze to ma za sebou a bez problemu.Tak,ze uz ste tphtorocnu sezonu v Obzore ukoncili?Tiez uz datum mam a dokonca aj ubytko objednane tak uz len v zdravi.prezit zimu.A cim menej stazovatelov ,ze Obzor je vecer mrtvy a je o nicom.
@maxiiikk ak zvazujes cestu cez srbsko..pozri si cestu cez Vidin..ja ju odporucam..je to tak rychle ako cez srbsko
Nie, cestovanie autom je dobré až po ráno.
Ja som pochopil.Asi si sopsky urobim aj ja.Syru som si priviezol dost.Dufam,ze chutilo.
@doly7 caca sa piše a vyslovuje spolu 🙂
Dakujem za upozornenie.Si domaca tak,ze mas prehlad.Uz aby sme boli buduci rok v Obzore.Neuvedomil som si to pri pisani.Mas pravdu.
Vsetkym cestovatelom a cakatelom na teplo stastne a vesele vianoce😍
Tak tak tak vsetko najlepsie tiez .
Aj ja vám všetkým prajem Šťastné a veselé vianoce.
Šťastné a veselé vianoce prajem všetkým cestovatelom 🙂

Co sa toho rumunska bojite? To srbsko po dialnici musi byt unavne pre jedneho.Ale to je len moj nestranny nazor lebo nemusim dialnice.