icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
31. dec 2017

PF 2018

gondulka
1. jan 2018

@bg2014 podobne

doly7
1. jan 2018

Aj ja sa pripajam k prianiu vsetkeho dobreho v novom roku a konecne mozme povedat,ze tento rok vyrazame smer BG.

milanzethy
Autor odpoveď zmazal
45kacenka45
6. jan 2018

Ahojte, tak aj my sme sa rozhodli , ze tento rok pojdeme prvykrat spoločne s mužom a dcerou(3 roky oktober 2018😎) k moru. Rozhodli sme autom Bulharsko, len este sme nevybrali termin a chceli by sme na 10 noci. Nejaké tipy?Dakujem

syja
6. jan 2018

@45kacenka45 ak chcete hotel pozri na tui.sk. dlzku pobytu si nastavis podla svojich poziadaviek. My ideme cez nich dvaja dospeli a 14 rocne dieta all inclusive 7 noci za 550 eur.

milanzethy
6. jan 2018

@maxiiikk
Ahoj. Ako bolo v Midia Grand Resor? Hľadal som nejaké recenzie, našiel som nejaké staršie, ze je tam veľa komárov z priľahlej rieky, špinavá pláž, rozostavané okolie, smrad v izbách z odtoku. Je to stále tak alebo sa to zmenilo? My tam ideme v júli. Dik

bg2014
6. jan 2018

@syja to akoze fakt?? ked ta suma co si pisala je v poriadku tak si to neviem predstavit to all inclusive 550 /7/3 mi vychadza 26 eur na den na jedneho a v tom je ubytko a strava a napoje a neviem co este ma byt v all inclusive a este maju aj zarobit z tej sumy tak to sa mi zda az moc malo

jarka52
7. jan 2018

Stastlivy Novy rok Vam vsetkym prajem. Tiez sa neviem dockat leta a mojho najoblubenejsieho Cierneho mora 🏊🌊

jarka52
7. jan 2018

@45kacenka45
Obzor. Je to idealne miesto pre rodiny s detmi. Bez nocneho hluku, krasna 7 km dlha nepreplnena plaz.

syja
7. jan 2018

@bg2014 ano cez nemecku ck bola cena takato. Ten isty hotel ponuka aj k koala a tam je cena za to iste 1100 eur vo first moment, inak 1400. Za tolko uz ten allinclusive moze byt? 😁

bg2014
7. jan 2018

@syja ja len aby vam aj najest dali zda sa mi to trocha malo ale ked maju taku cenu nech je tak

mixi27
7. jan 2018

Bola,a nikdy viac cesta tam docela fajn dp 16 hod.naspet 6 h na hranici,strasne,ostatne super🙂

doly7
7. jan 2018

@bg2014 Uz minuly rok to tu bolo ako lacna reklama na nemecku ck.Prepac ,ale 26 eur a all to je naozaj len asi sen z ktoreho sa rychlo preberies.Slovak by to za tu cenu nerobil a nie bulhar.Popripade aj letenka by mohla byt v tej cene.Daj adresu 550/3/7 dni asi uz skrachovali.Snivajte s nami.

bg2014
7. jan 2018

@45kacenka45 obzor je fajn popripade primorsko, ak idete autom neodporucam ist cez cestovku radsej booking, com, podchivka.bg, alebo bgstay.com a allinclusive uz vobec neodporucam, milion restauracii v dobrej cene vyberies si co ty chces a nie co ti v hotely daju kedze sa budu potrebovat zbavovat jedla,a to nehovorim o tom ze si stale viazana na hotel..,cas stravovania

45kacenka45
7. jan 2018

@syja ahoj, hej uz sme pozerali aj tu tui ako pišeš lebo mi tam kamoška robí. Mohla by som ťa poprosiť na aké ubytko idete vy? Dakujem.

syja
7. jan 2018

@45kacenka45 hotel perla, slnecne pobrezie

jarka52
8. jan 2018

Ahojte cestovatelia 😉. Este len zacal Novy rok 2018 a uz sa mi ozyvaju znami, ktorym sa pacilo v Obzore po minule roky. Mame apartmany priamo pri plazi v resorte Obzor beach resort. Druhu polku jula 2018 uz mame obsadene. Preto ak mate niektori zaujem - ozvite sa mi cim skor na : mamina42@azet.sk

jarka52
8. jan 2018

Obzor beach resort

stanka02
23. jan 2018

@doly7 ja som bola s rodinou v minulom roku cez nemecku cestocku na Zlatych pieskoch v Bulharsku a 1 den pre 2 dospelych a 3 deti s plnou penziou nas stal 100 eur. Co cez nasu sa pohybivala jedna osoba za take sluzby. No riesila som to az v maji uz v zlavach.

doly7
24. jan 2018

@stanka02 Ak mate kontakt urcite sa Vam ludia podakuju.Pamatam si Vas myslim,ze ste riesili tie nealko drinky a narodeninovu tortu.3 deti vo veku.......To znamena ze minimalne jedno ked nie dve zdarma plus last minute a mozno pojdete aj pod 100 eur.Na Zlate piesky cena v sezone skor zahadna.Ale neprotirecim ani sa nehadam ako vravim dajte typ na tu super cestovku urcite sa zienky potesia.

stanka02
24. jan 2018

@doly7 bolo to cez Travelix.de. Je pravda, ze nealko napoje boli v mensom mnozstve, respektivne mali problem namiesat nealko napoje, kedze sme asi boli jediny co sme to ziadali. Vek deti v minulom roku bol 2 roky dvojicky a 6 rokov syn, uz sme platili za vsetky tri deti, kedze neboli do 2 rokov. Teraz este taketo ceny nie su, planujem to pozerat okolo maja. Bol to hotel Gradina. Cez cesku cestovku to vychadzalo vramci polpenzie na den okolo 140 eur, tiez uz udajne po nejake zlave v rovnykom case objednania.

stanka02
24. jan 2018
stanka02
24. jan 2018

V minulom roku sme boli aj cez booking na Slnecnom pobrezi, no cenovo ma to vyslo viac, kedze sme sa stravovali samostatne. Zo Slnecneho prostredia sme sa presunuli do hotela na Zlate piesky

doly7
24. jan 2018

@stanka02 Dakujem z podrobnu odpoved aj foto ako dokaz.Ta cena bola naozaj uzasna.Len na last minute som sa nerad spolieha kvoli planovaniu.Ked sme este chodili letecky a cezcestovku tak radsej first minute.Teraz to uz neriesim sukromne to mam aj takza polovicku.

jarka52
16. feb 2018

Ahojte cestovateli 🌊🏊. Ak este niekto hlada ubytovanie v sukromnych apartmanoch priamo na plazi v Obzor beach resorte, tak mame este niektore dni volne. Blizsie info poslem v sprave.

ma77
16. feb 2018

@jarka52 Chcem sa opytat ktoredni mate volne ja by som potrebovala posledny julovy tyžden dakujem

nufiatko
22. feb 2018

Zavidim Vam co idete tento rok na dovolenku do BG aj tento rok . My sme si z poslednej doniesli darcek , tak tento rok sa nikam nechystame . Ale dobra sprava ze sme s muzom konecne kupili auto a mozno uz buduci rok pojdeme na dovolenku na nom 🙂 tak Vas tu budem sledovat a kochat sa fotkami a zazitkami ako ste cestu zvladli 🙂

bulharkaneli
22. feb 2018

mala ukažka Obzoru 🙂 v juni je tam ubytovanie v apartmánoch od 10 eur/osoba, jul už je vypredany a na august ešte su volne terminy🙂

https://www.youtube.com/watch?v=btyxJtIhRsM