icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
25. aug 2017

Co sa toho rumunska bojite? To srbsko po dialnici musi byt unavne pre jedneho.Ale to je len moj nestranny nazor lebo nemusim dialnice.

mamicka1313
25. aug 2017

Ahojte, robim pre nemecku cestovku a prave som nasla SUPER PONUKU
Zakynthos - Amarylis Studios & Apartments, 270€ na osobu, odlet 19.9 z Viedne na 7 dní, transfer tiez v cene.
Super ponuka 🙂 Kľudne sa mi ozvite, aj keď hľadáte inú dovolenku. Častokrát sú naše ceny výhodnejšie ako na Slovensku.

doly7
25. aug 2017

To urcite a ked si si nevsimla toto je o Bulharsku.Tvoja lacna reklama sa sem nehodi.A uz na zaciatku sezony som pisal,ze ponuka Tvojej cestovky je dobra tak pre nemca.Prepac,ale ste drahy v porovnani s individualnym ubytkom a cestou.Na reklamu a ponuky do Grecka pouzi ine forum.

simone263337
25. aug 2017

Niekto v primorsku na kus reci

ninowurm
26. aug 2017

Minulý týždeň sme sa vrátili z Bulharska,takže ak by niekto chcel nejaké rady, pýtajte sa 😉 Brázdili sme po pobreží, pár dní Pomorie, potom Chernomorets, Sinomoretz.

doly7
26. aug 2017

@ninowurm Asi si nabyty energiou odovzdavania po 20 rokoch Ta to prejde.Clovek uz potom hodnoti ,raz prejdem a som za vodou s radami.Ale ked treba spytam sa.

ninowurm
27. aug 2017

@doly7 Nabitý s mäkkým i 😀 Tie rady tu nie sú len pre teba, ale pre iných, ktorí by chceli čerstvé info z ciest tam či späť. O mňa si starosti nerob. Ty si už zrejme pojedol všetku múdrosť sveta 😉

doly7
27. aug 2017

Prepac za gramaticku chybu stalo sa si proste poradca a pridaj viac fotiek auta.

maxiiikk
27. aug 2017

Tak uz sme doma 🙂... Co sa tyka uz spominanej cesty spat cez rumunsko.. Mna to rumunsko vobec nenadchlo. Cesta vacsinou mimo dialnice, skakajuce psy pod auto skoro v kazdej dedine, to nehovorim o tom kolko ich uz bolo zrazenych,cesty na niektorych usekoch v katastrofalnom stave . o sa tyka zdrzani tak prechod Bg-Ru cca 10 min, nehoda v transylvanii zdrzanie cca hodku, prechod Ru-Hu cca hodka, madari to strasne zdrziavali.. Beriem to ako skusenost, samozrejme 100 ludi 100 chuti ale pri dalsej ceste do bulharska urcite zvolim variantu cez Srbsko. Inac dovolenku hodnotim velmi pozitivne a uz sa tesime na dalsi rok 🙂

simone263337
2. sep 2017

Dalšia trasa ktoroujazdim ja je na Oradeu,Timisoata,vidin,Sofia a Burgas. Vyhodu vidim v tom ze netreba prejst 2x karpaty, ziafne cakacie doby na prechode a v Rumunsku dialnica od Aradu. Aj po Arad z Oradei je dobra celkom rovna cesta. Jediny tak trochu horsi usek je od Vidinu po Botevgrad. Stade je uz vlastne dialnica po Burgas. Cesta ma cca 1440 km a ja spokojne bez agresie za 16 hodin s prestavkami na kafe a jedlo. Tuto trasu pouzivam 3 rok.

bulharkaneli
6. sep 2017

tento rok z rod.dôvodov vynimočne 7x spravil manžel trasu Obzor - BA z toho 1x v juni cez Srb. a osatne 6x Rumunsko. Tvrdi že je to lepšie.
pozdravujem

bg2014
6. sep 2017

@bulharkaneli tak to si pekne zajazdil👍

bg2014
6. sep 2017

no takze datum na novu sezonu vybrany, 14.7. 2018 ideme opet primorsko tentokrat na 14 dni a potom este 6 dni obzor uz teraz sa tesime,staci prezit iba tu hnusnu zimu😅😢😂

bulharkaneli
7. sep 2017

@bg2014 hlavne veľa si zajazdil... samozrejme radšej by ležal na pláži, len boli smutne okolnosti v rodine

doly7
7. sep 2017

@bulharkaneli Tak za leto to otocit 7 krat je naozaj nevsedne a Tvoj muz je asi uzasny vodic ktory to zvlada.Podstatne je ze to ma za sebou a bez problemu.Tak,ze uz ste tphtorocnu sezonu v Obzore ukoncili?Tiez uz datum mam a dokonca aj ubytko objednane tak uz len v zdravi.prezit zimu.A cim menej stazovatelov ,ze Obzor je vecer mrtvy a je o nicom.

simone263337
9. sep 2017

@maxiiikk ak zvazujes cestu cez srbsko..pozri si cestu cez Vidin..ja ju odporucam..je to tak rychle ako cez srbsko

lubko889
19. sep 2017

Nie, cestovanie autom je dobré až po ráno.

doly7
20. sep 2017

@lubko889 To som nejako nepochopil"az po rano"

bg2014
2. nov 2017

@doly7 dnes na obed som si urobil aby som nezabudol🙂👍

bg2014
2. nov 2017

tak toto

gemini2
2. nov 2017

@bg2014 šopsky a hranolky? Nejak nechapem na co aby si nezabudol 😀

bg2014
2. nov 2017

@gemini2 to nevadi ,nemusis nebolo to tebe dotycny pochopi

doly7
6. nov 2017

Ja som pochopil.Asi si sopsky urobim aj ja.Syru som si priviezol dost.Dufam,ze chutilo.

doly7
6. nov 2017

@gemini2 Neviem ako casto si navstivila BG.Ale je uplne bezne,ze na plazi ponukaju hranolky s balkanskym syrom.A ten sopsky ani nekomentujem popripade este ca-ca a je to komplet.Jednoduche jedla v plazovych restikach.

bulharkaneli
7. nov 2017

@doly7 caca sa piše a vyslovuje spolu 🙂

doly7
8. nov 2017

Dakujem za upozornenie.Si domaca tak,ze mas prehlad.Uz aby sme boli buduci rok v Obzore.Neuvedomil som si to pri pisani.Mas pravdu.

bg2014
23. dec 2017

Vsetkym cestovatelom a cakatelom na teplo stastne a vesele vianoce😍

fender0001
23. dec 2017

Tak tak tak vsetko najlepsie tiez .

gondulka
23. dec 2017

Aj ja vám všetkým prajem Šťastné a veselé vianoce.

tritata
23. dec 2017

Šťastné a veselé vianoce prajem všetkým cestovatelom 🙂