Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Autom do Primorska ideme z KE. Termin 20 august az 1 sept. Som tam scestovany cesta no problem. Ubytovanie u priatela ma sukromi. Virm zabezpecit aj ubytovanie.. ak sa niekto chce pridat alebo nejaky dotaz tak sukr. Sprava
no tak som si nainstaloval aby som nezabudol ,dufam ze vsetko bude ok ze nas zdravie nezradi a budeme moct vyrazit aj tento rok 🙂
http://www.odpocetcasu.cz/Svdgl5H/
takze vyzera to tak pre nas co chodia z vychodu ze v maji bude otvorena 3 a 4 cast dialnice z Turdy do Sebesa co je asi 29km takze zase to bude o nieco rychlejsie
@bg2014 ahoj 🙂 my by sme chceli ísť tento rok prvý krát do Bulharska autom 🙂 ideme ale s tromi deťmi - 12,11,2, tak chceme jednu ci dve zastávky po ceste s prespaním, s tým, že by sme si urobili v danom mieste nejaký výlet, pozreli mesto atď 🙂 vedel by si mi poradiť kde sa oplatí zastaviť?
@medovka14 ahoj, odpovedala som na spravu ,len neviem či to maš lebo mne to neukazuje ako odoslane.
Neli
V Srbsku spime v Belgrade alebo v Niš ,v Rumusku sa určite vyhnite Bukurešti -špatna doprava a zablokujete sa tam nadlho ,radšej Sibiu , Pitešti - v každom penzione je možne prespať bez problemov a hladajte stražene parkovanie hlavne v Srbsku,
na hrady v Rumunsku s malými deťmi nechodte zbytočne ich ešte po ceste unavite-z praxe 🙂 mama 3 deti
zaleži kedy cestujete tam od cca 15 jula do 15 augusta je lepšie Rumunsko,lebo v Srbsku je invazia na hraniciach
@bg2014 veru ani nevrav to bolo niečo neskutočne,muz sa uz naspet chcel vratit cez Rumunsko ale sme ho nejako odhovorili a nakoniec sme sa dohodli že to skusime tento rok,myslim že to neni až take strašne podla diskusii co tu pišu ,,,ako sme sli po prvy krat cez Srbsko tak skusime aj cez Rumunsko...kolký krát uz ideš do Bulharska my uz 6 x,moj manžel nechce skusat nove miesta tak preto sme stale v Pomorí je to taka nasa srdcovka 🙂
@tritata vôbec rumuni nemaju strašne cesty
ja nie som zena , ved som pisal, ze moja zena je na tom ako ty ,ze nema vodicak, a cesty co sa tyka kvality minimalne take ako u nas ked nie lepsie, no a tie dialnice pribudaju kazdym rokom takze v pohode ,vobec to nieje des , jasne ze je tam vacsia koncentracia aut ved tam zije 20mil., ludi a niekomu to pripada ako des, ked sa pustia na cesty plus k tomu tisice kamionov, pred tyzdnom som bol v miscolci a tak ako som chvalil cesty v madarsku aspon usek z KE no katastrofa sama diera hrbolce vyjazdene otras, nepametam taku zlu cestu, ale dufam ze to trocha opravia, takze cesta v pohode
Myslim,ze kvalita ciest v RO je uplne v pohode a obchvat Bucuresti je urcite mensie zlo ako cakacky v Srbsku v sezone.Mate moznost objazdu Bucuresti cez Vanatori Mici odbocka z dialnice asi 40 km pred Bucurestou.Chodim vzdy cez obchvat v noci plynule a cez den max 60 min ak mate smolu.Vzdy chodime cez vikend a minuly rok v sobotu popoludni uplne prazdne je to o nahode ako asi aj v Srbsku.Idem 22 krat a inu cestu ako RO by som nevolil mozno aj preto,ze suvisla dialnica v Srbsku by ma unavovala.Cez vikendy maju v RO kamiony obmedzenie tak,ze je to v pohode.Nikoho nepresviedcam je to len moj nazor a suhlasim s bg2014 Obzor sme ako destinaciu zmenili po 18 tich rokoch a uz styri roky chodime tam.Sme spokojny.Rumunsko je krasne a ked si ho naplanujete s prespanim a nejakym vyletom je to fajn.Minuly rok sme skusili Bran,ale az tak ako ho propaguju nas neoslnil.Skor krasne hory.Cestu domov volim vzdy transfagaras,alebo transalpina pre milovnikov prirody je na co pozerať a ubytovania po ceste kopec.Nikoho nepresviedcam treba skusit nam RO vyhovuje.
@doly7 nebol si trasou na Vidin? Ja tade chodim 3 rok a je to assi lepsie ako na Bukurest

@bulharkaneli moja oblubena destinacia krasny Obzor a tie vlny parada už sa neviem dočkat😉