icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

simone263337
20. máj 2018

@lussy83 mozem asi aj 14 teho..nemam pevny termin

lussy83
20. máj 2018

@simone263337 ok pisem spravu

milanchemik
20. máj 2018

@bg2014 Napísal som niekde že cesta cez Rumunsko je pre východniarov horšia? Keď to majú o 300 - 400 km bližšie, tak nech sa páči. Ja som zo stredu SK a preferujem cestu cez Srbsko. Je rýchla, bez krkahájov ako je Transylvánia a bez prechádzania Rumunských dedín. Hraničný priechod v Szegede sa dá v čase tiahnutia Turkov obísť cez prázdny priechod Tompa, takže ani to nie je problém. Celú cestu mávam tempomat na 145 km/h +- a ešte nikto my nikdy nezastavil ani v Srbsku a ani nikde inde. Každému podľa jeho gusta :D

bg2014
20. máj 2018

@milanchemik ved si reagoval na lussy83 a hned si pisal ze najrychlejsia cesta je cez srb a nie ze ty chodis cez srb, a ja som ti oponoval,a to ze ta nezastavili v minulosti nic neznamena ja som pisal ze som sa docital a tym myslim docital pred 3 dnami o usekovom merani ktore zaviedli takze ta logicky nemohli este zastavit lebo je to od toho roku ale daj si tempomat pre mna za mna aj na 220, treba si najprv pozriet odkial ktory diskutujuci pochadza pokial to neuda sam a potom mu vnucovat cestu a je zaujimave ze zrovna ked chodis ty je ta Tompa prazdna lebo aj tam sa caka aj hodinu kedze niesi jediny ktory si cez nu chce skratit cakanie, ale ako vravis kazdemu podla jeho gusta

milanchemik
20. máj 2018

@bg2014 Ale veď najrýchlejšia cesta je cez Srbsko.... To po prvé. To, že je ina cesta kratšia neznamená že je aj rýchlejšia. A môžeš mi prosím napísať že kde som komu vnucoval cestu? Vnucoval? To vážne? Milujem ľudí ako si ty, ktorí sa musia vždy hádať a ktorí majú vždy pravdu, aj keď len tú svoju. Cez Tompu som išiel 6x a zakaždým bola prázdna.. ale možno máš pravdu a fakt som tam čakal hodinu.. však ty to musíš vedieť lepšie. Myslím, že ďalšia debata s tebou je zbytočná a je mi fakt ukradnuté čo sem budeš písať ďalej, pretože komunikácia s ľuďmi ako si ty je zbytočná strata času. Do deravého vedra vodu nenaleješ. Všetko dobré želám.

pato76
20. máj 2018

Z ke autom 30.7 cez RO do obzoru

bg2014
20. máj 2018

@milanchemik vidim ze pises o sebe,ked neznesies nazor ineho ,kedze toto je diskusne forum,a ja si nemyslim ze cesta cez srb je rychlejsia iba preto lebo je tam skoro vsade dialnica,,mytne brany a hranice na ktorych sa caka , ty beries iba idealny stav ktory nastane malokedy lebo tompa je prazdna a mytne brany su tiez prazdne a kalotina sa mysli vola hranica srb - bg bude koli tebe tiez prazdna ,tym padom si stastny clovek kedze ti cesta prejde presne podla planov a my ostatny budeme cakat .a napodobne aj tebe vsetko dobre

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 my ideme z Bratislavy cez Rumunsko 21.7. do Primorska. Neriesim rychlejsiu a kratsiu cestu , nam vyhovuje cez Rumunsko lebo je pekna priroda a ja nemam rad dlhe cesty po dialnici.
Co sa tyka merania rychlosti v Srbsku, treba sa pozriet ne tejto stranke, tam je vsetko napisane aj s datumom odkedy to robia :
https://www.mzv.sk/cestovanie_a_konzularne_info...

pato76
20. máj 2018

@milanchemik : najrychlejsia cesta je asi lietadlom...... to poprve ☺. Po druhe je ze ist 15 hodin cez srbsko alebo 15-16hodin
(z vychodu)cez RO vyjde casovo asi rovnko ,takze sa tu o nejakej uspore casu asi zbytocne bavit(aj to ked su idealne podmienky na oboch trasach)

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz som na tom podobne ako ty, co sa tyka cesty, ja idem do primorska o tyzden skor

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 ked sa ide v sobotu tak Rumunsko je celkom v pohode kamiony nie su aut je malo a my aj tak robime caste prestavku. Mozno aj prespime niekde ale to budem riesit az tesne pred cestou. Na drakulovom hrade sme boli pred 2 rokmi cestou naspat, Hrad je celkom pekny len je trochu maly ale komu sa pacia hrady tak stoji za to ho vidiet. Je z neho aj pekny vyhlad na okolie, je tam 1 miestnost venovana drakulovi a v podostate to ani nie je hrad, kde zil Drakula, on tam bol len vezneny .

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ja som isiel uz ut, str, stv, pia, a nevidel som medzi tymi dnami ziaden rozdiel v premavke casovo som bol zhruba rovnako tak teraz chcem vyskusat sobotu ci bude nejaky rozdiel, na hrade som este nebol maleho to este nezaujima tak nabuduci rok snad

pato76
20. máj 2018

@bg2014 : Cawko . Mozem potvrdit ze aj cez pracovny tyzden sa da cez RO , ale urcite ho prechadzat v noci( mozno piatky su asi najviac zaplnene cesty)

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 my chodime cestou tam v sobotu a je to uplne v pohode v Rumunsku je velmi malo aut takze aj cez karpaty je cesta v pohode . Ideme Deva Sibiu Ramnicu Valcea Pitesti je to prazdne vsetko. Naspat sme uz skusili vselico aj okolo Bukuresti a cez Sinaiu krasna cesta ale vobec neodporucam , cez pracovny den obchvat Bukuresti uplne preplneny, isli sme asi tri hodiny po obchvate. Lepsie je to obist z Giurgiu rovno do Vanatori Mici a tam vyjst na dialnicu . Ta dilanica je dost plna cez tyzden . Cakali sme akurat na colnici do Madarska pred dvoma rokmi asi 2 hodiny neviem ci mali prestavku colnici ale 2 hodiny sme stali a ked sa pohlo tak za chvilku sme boli v Madarsku.

bg2014
20. máj 2018

@pato76 ja vyrazam o 13,30 nasho casu stojim v enci na molke na matricu v oradey som cca za 3 hodky tam zase stojim na molke hned za hranicou dotankujem kupim rovinetu a potom stojim az v calimanesti na priehrade na omv tankujem oddych kava,wc, a idem obchvat bucuresti okolo 12 - 1 v noci takze plynule ziadne zapchy a potom uz len ruse stojim na omv

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 ja som myslel obchvat spodom z vychodu ked ides na Sinaiu dosli sme tam na obed a konec sveta 🙂 bolo to v stredu

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ja nemam problem ani ked su auta, kamiony idu 70-80km cez valali a ked su fizli tak vodici si zahraju peknu hru na vyblikavanu🙂

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ja chodim na jilavu

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ale stvrdol som aj ja na stopke raz asi hodinu cestou spet, domov bolo to okolo obeda, takze teraz uz chodim radsej na vecer ked idem domov

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 aj ja ale vtedy sme sa vracali a chceli sme vidiet Drakulov hrad a chceli sme skusit inu cestu. V Brane sme mali vybaveny noclah a tak sme to skusili tade, to bolo asi tristvrte okruhu okolo Bukuresti

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz na ktoru plaz chodis?

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 Na severnu . Na juznej sme boli len asi 2 krat

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ja tiez, mozme dat pivo,ak chces

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 no urcite sa ukazem v tom ceskoslovenskom bare asi aj so synom a jeho frajerkou 🙂 u ediho a gabi

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz myslis beach bar ano?

kiralyz
20. máj 2018

@bg2014 hej . Byvat budeme v hoteli North, budeme tam 12 noci

bg2014
20. máj 2018

@kiralyz ja som v guest house dobi

pato76
20. máj 2018

@bg2014 :Tak to isto chodim aj ja este aj v podobnom case akurat tankujem na omv v bukuresti alebo az v ruse na charodejke + nejaka pumpa ked je pispauza a kava . ☺

lussy83
20. máj 2018

@kiralyz zastaram sa vam do diskusie trosku vcera mali edi a boda svadbu 🙂

kiralyz
20. máj 2018

@lussy83 no musim kuknut facebook 🙂