icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bulharkaneli
29. máj 2018

@doly7 nerozoberala som ine krajiny reč bolo o rumunsku ale oni su vsade

kiralyz
29. máj 2018

@doly7 este je tu asi aj mylny nazor ze Rumuni su cigani. Rumuni su normalny ludia tak isto ako my a ciganov je u nas mozno viac ako tam. My zvykneme stat aj na miestach kde nikto neni a aj tak nas nikto neotravoval. Akurat ked sme isli prvykrat a chceli sme hned za colnicou kupit dialnicnu znamku tak nam chceli umyt okna ale sme isli o 100 metrov dalej a tam sme kupili na benzinke a bol pokoj. Teraz uz kupujem znamku cez internet aj madarsku aj rumunsku a ziadny problem nikde po ceste.

doly7
29. máj 2018

@kiralyz Suhlasim s Tebou nikdy ziaden problem v RO ,ale ako bolo spomenute tak asi zalezi na znacke auta.Opatrnosti nie je nikdy nazvys a ci to je v RO ,alebo kdekolvek inde je opodstatnena,ale naozaj RO nie je strasiak pre ludi.

gemini2
29. máj 2018

@doly7 netvrdim ze zalezi konkretne na type auta, no my sme problem s ,,obliehanim,, mali. Takze ked mi niekto povie ze nic take sa tam nedeje, musim protestovat, deje sa to tam.

jarka52
29. máj 2018

Ahojte dovolenkari 🌊 ak este niekto hladate ubytovanie pri mori, tak mozem poskytnut apartman priamo pri plazi v terminoch:
9.7.-16.7. a 9.8.-17.8.

doly7
29. máj 2018

@gemini2 Neprotestujem a ani netvrdim,ze to nie je pravda.Na ciganov z vychodu si zvyknuta a rumunska komunita by nemal byt problem.Mozno je problem to Vase luxusne auto ako si naznacila.Ja problem nemam uz roky ,ale problem si clovek dokaze vytvorit aj sam.Myslim,ze viac by som sa onaval ciganov v Humennom ako v Rumunsku.

drak23
29. máj 2018

Trocha sa mi zmenil odchod do Bulharska, smer Primorsko, čiže ak by sa chcel niekto pridať, tak odchádzam už v piatok 29.6 okolo 13.00. A po pár rokoch som zasa zvolil trasu cez Srbsko

gemini2
29. máj 2018

@doly7 pri vsetkej ucte, mas v tom trochu gulas, slovensky cigan a rumun je ako porovnavat jablka s hruskami 😀

doly7
29. máj 2018

@gemini2 Dakujem za vysvetlenie asi mas prehlad za tie roky viem o com hovorim a nikdy som neriesil prejazd rumunska v porovnani s cenou auta.Mozno Humenne ma na to vytvorene podmienky pred odjazdom.Tie hrusky a ceresne mas pomiesane Ty aj s broskynami.Uz len napis co za auto to nemoze ist cez RO aby nebol problem to musi byt rarita Humenneho.

ma77
29. máj 2018

@doly7 Rumuni chodia do BG autami vyšiej triedy ale ked vidim ten vozovy park v BG v primorskych strediskach nemam slov take auto ani na SK nestretneš ale videla som v Bg aj na žigulakoch ešte jazdit😀

doly7
29. máj 2018

@ma77 Ano najdes aj daciu,ale v Albene pri hoteloch len bavorak,mercedes,Ww a podobne.Uz to nie je to co sa hovorilo o rumunoch volakedy.Ak mate stastie aj ubytovacie sluzby ponukaju za solidne ceny samozrejme aj s doplnkovymi sluzbami.Ja osobne mam pre RO len pozitivne hodnotenia.Ale mozno je to len tym ,ze nemam tak drahe auto ako kolegyna z Humenneho.

gemini2
29. máj 2018

@doly7 ja našťastie nič zmiešané nemám 😀

doly7
29. máj 2018

@gemini2 Nie len cenu auta ktorym prechadzas RO.To bol ten problem.Aj ja mam ,ale nemam potrebú to sem davat a verim,ze Ty si len vdacny spolujazdec ktory sa tu hra na nieco ine.Uzi si svoj luxus v ramci RO .Po Vasom aute asi tuzi cele Rumunsko.

timka82
29. máj 2018

@martinko81 dakujem

idris
30. máj 2018

ahojte chcem sa spýtať kde sa oplatí tankovať na ktorje benzinke, ktorá ma najkvalitnejšiu naftu ?

karci_17
30. máj 2018

Ahojte, ako je to s tankovaním LPG.

ma77
30. máj 2018

@karci_17 Ahoj neviem skadial ideš či cez RO aleSRB alee ak ideš cez RO lpg nie je problem skoro všade na pumpach maš lpg a v BG tak isto a sa mi zda že lacnejši ako u nas

karci_17
30. máj 2018

Idem cez RO cez tralsalpinu.

karci_17
30. máj 2018

Ďakujem za info.

karci_17
30. máj 2018

@ma77 Ďakujem za info

lubo5
30. máj 2018

@ma77 minulý rok asi kvôli horúčavam nemali LPG asi na troch benzínkach

evelyin
30. máj 2018

@idris no to zaujíma aj mňa.

ma77
30. máj 2018

@lubo5 Neviem nam sa to ešte nestalo a to jazdime len na LPG😉

macik151
Autor odpoveď zmazal
macik151
Autor odpoveď zmazal
simone263337
1. jún 2018

Nadalej sa moze k nam pridat auto smer kosice primorsko. Odchod zatial 18 august

simone263337
1. jún 2018

@martinko81 no to si trepol dost vedla s rumunskom. Toho roku idem asi 14x a uuuplne v pohode aj tam semtam prespim na obycajnom parkovisku a aj sa najem. Nikdy ziaden problem ani s obyvatelstvom ani s policajtmi

martinko81
1. jún 2018

@simone263337 ja mám trošku iné skúsenosti zaparkovali sme na odpočívadle a za pol hodiny nás otravovali tri cigánky ktoré ponúkali akože zlato a nedali sa odbiť možno sme mali len smolu neviem

dubmar
1. jún 2018

@macik151 my sa chystame 29.7 asi 2 auta do Sveti Vlas, chceme jednu noc tranzit prenocovat, este nemame dohodnutu trasu. Kam idete?

dubmar
1. jún 2018

@ckeuromont chystame sa z bb, idealna cesta cez RO? Poradis?