icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
branoazden
2. jún 2018

Ahojte s lpg nie je problém, chodíme cez Srbsko ceny lpg v Srbsku cca ako u nás a Bulharsku ceny lpg o niečo lacnejšie

branoazden
2. jún 2018

Ahojte chystá sa niekto do kitenu. A vyráža niekto z vás z Nitry

macik151
3. jún 2018

@dubmar my ideme do Primorska

kiralyz
3. jún 2018

@branoazden do primorska 21.7. z bratislavy

miriam11
3. jún 2018

@kiralyz kolko trva cesta a kolko mate priblizny rozpocet za vsetko, cesta, strava, ubytovanie.... ?

bosorkabb
3. jún 2018

My ideme do Primorska začiatkom júla. Už sme v Bulharsku boli a super bolo.

midamasa
3. jún 2018

My ideme v augiste do Pomoria prvykrat autom ,tak dufame a modlime sa aby vsetko dobre dopadlo

doly7
3. jún 2018

@miriam11 Dost obsirna otazka,zalezi odkial,kam a kolko osob.Myslim,ze od toho sa to odvija.Chodime dvaja ,byvame na sukromi,cesta tam a spat 300 eur,ubytko na sukromi s klimou na 14 noci 315 eur .Ranajky po vlastnej linii ,zvysok restauracie.Aj z cestou ,nakupmi,plne auto 1500 eur.

kiralyz
3. jún 2018

@miriam11 ideme cez rumunsko cisty cas cesty asi 17 hodin ale my robime caste zastavky takze asi z toho bude aj 20-24 hodin. mame rezervaciu 2 izby - 4 osoby za 500 eur na 12 noci. cesta aj so znamkami 240 eur a co sa tyka ostatnych vydavkov tam je lacno takze nemalo by to byt nijak prehnane. Este uvazujeme ze prespime v rumunsku niekde.

andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz mohla by som sa spytat, kde kupujete dialnicne znamky? My odchadzame 9-miestnym autom na konci juna cez RO. Dakujem.

kiralyz
3. jún 2018

@andreakotesova madarsku na https://ematrica.nemzetiutdij.hu/ a rumunsku na https://www.roviniete.ro/hu/front/Login/auth/?r...
v bulharsku kupujeme znamku hned za mostom v ruse na benzinke alebo v stanku

kiralyz
3. jún 2018
andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz a to vlastne kupujes cez internet - RO a HU, ano?

kiralyz
3. jún 2018

@andreakotesova ano cez internet oni maju uz davno elektronicku znamku

andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz Dakujem.

kiralyz
3. jún 2018

@andreakotesova zvyknem si vytlacit potom potvrdenie co pride na mail zobrat so sebou ale potreboval som to len ked sme isli prvykrat tak pred mostom v giurgiu kde sa plati za most pytali potvrdenie. ale bolo to len prvykrat ked sme isli potom uz nie asi uz tam maju pocitace a vidia ze je znamka kupena podla spz

andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz a netreba tam lepit teda znamku na okno, ano? Inak ideme prvykrat tak daleko autom, tak mam obavy, ako to zvladneme...

doly7
3. jún 2018

@kiralyz Ano ,ale za prejazd mostu sa plati,kontrola zaplatenia dialnicnej je samozrejma.

doly7
3. jún 2018

@andreakotesova Prvu znamku lepis az v BG na pravy dolny roh celneho skla.

andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz
@doly7 a vedeli by ste mi poradit, kde by bolo najlepsie prespat v RO? Vyrazame 29.6. o cca 12:00. Bolo by vhodne napr. v Temesvare? Pitesti je daleko, tam by sme prisli neskoro. Alebo poradte nieco vhodne, kde by sme dosli vecer, nie v noci.

doly7
3. jún 2018

V tomto tazko poradit ,chodil som bez prespania ,ale minuly rok sme chceli vidiet Draculov hrad v Brane.Prespali sme v mestecku Fagaras penzion White house bolo to uzasne myslim ubytovanie.

andreakotesova
3. jún 2018

@doly7 pozriem to. Dik

doly7
3. jún 2018

@doly7
@andreakotesova Pozri si na bookingu nejake ubytko myslim,ze tam je toho dost ak Ti ovsem ide len o ubytko a nie aj o spoznavanie .Kazdy ma inu predstavu.

andreakotesova
3. jún 2018

@doly7 cestou tam len o ubytko 🙂 Ideme s muzom na konferenciu, tak to bude na knap sa tam dostavit vcas 🙂 Dcera 29.6. prvykrat dostane v skole vysvedcenie, nechceme ju o to ukratit, a potom ficime na cesty. Cestou spat chceme aj nieco popozerat.

doly7
3. jún 2018

Prepac myslel som,ze dovolenka otocka na RO dost cudne.Ale myslim ,ze aj v RO je co pozriet.

andreakotesova
3. jún 2018

@doly7 ideme do Bulharska. V Albene ma muz 10 dnovu konferenciu, takze ja s detmi ideme na dovolenku 🙂

kiralyz
3. jún 2018

@andreakotesova my sme spali v Giurgiu raz ale to je uz moc daleko, Pitesti by mohlo byt tak akurat podla mna. Ked to mate na knap tak na drakulov hrad radsej nechodte lebo nebudete stihat ( dlhsie trva cesta ), skor az cestou naspat, Tam sa da aj prespat v Brane, my sme tam mali aj cely dom cez booking pre seba na noc za 60 eur, bolo nas 7 . A predtym rok izba v Penzione nad dedinou na kopci, to bolo 28 eur pre 2 osoby. Taky velky dom v polovnickom style. Parkovali sme na dvore.

macik151
3. jún 2018

@dubmar Mi ideme do Primorska cez Srb.

andreakotesova
3. jún 2018

@kiralyz cestou spät sa ponahlat nebudeme, to by sme mohli aj co-to popozerat. Myslis, ze prespatie cestou spät by stacilo zajednat cez booking z BG?