Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte uz sme doma z Primorska boli sme 9 noci bolo super odporucame kazdemu. Cesta spat znova cez Srbsko a v pohodicke 15,5 hodiny. Oplati sa ist na blink za tie peniaze v ziadnej cestovke nezozeniete tak lacnu dovolenku. Milanchemik mal pravdu vdaka za rady. Majte sa a uzivajte si dovolenku 🙂
@henrytomasino kolko ste čakali na srbskych hranicach?
@tritata cestou spat nejakych 20 min.
@henrytomasino a hoj a tam?
@tritata tam isli uz turci tak nejake 2 hodinky.
ahojte, cestuje niekto na dovolenku do Bulharska autom 30.7.2015 , okolie PO,VT , HE,KE?
Dnes cesta spät cez Srbsko. Na hranici cca 15 min, akurat ich zaujímalo či vezieme cigarety a alkohol. Odchod 05.30 Sunny beach, prichod 21.00 Košice. So 6-timi zastávkami... Pohoda.
Ahojte, my odchádzame dve autá z Košíc 19.08. autom do Bulharska, presnejšie do Byaly ....
My odchádzame autom 8.8. do primorska z RS. Neviete ake su cesty cez Sbrsko. Myslim imigrantov....
My odchádzame z PP 3.8 alebo 4.8 tiež do Prímorska. 🙂
ahojte my odchadzame 5.8. z Mi do Bulharska.ideme na Blind
@andrejka10 Ahoj my odchadzame 5.8. z Mi..kadial idete a aka oblast??
Ak sa niekto chystate autom do BG cez RO všetko v pohode akurat most na hranici BG opravuju tak asi hodinove zdržanie inač pohoda 😉
@mirki84, pôjdeme cez Srbsko, tak ako minulý rok a ideme do Prímorska, tiež na blind, ako vy... 🙂
@ma77 , wow, nestraš ma.... :( My ideme na blind do Prímorska a normálne dostávam strach.... Ak sa môžem opýtať, kde ste našli ubytko? V hoteli, alebo niekde v rodinnom penzione?? Ďakujem. 🙂
@andrejka10 zdravim tak nakoniec odchadzame 4.8. okolo polnoci z Mi..vy o kolkej odchadzate??
@mirki84 , teraz ešte neviem povedať presne o ktorej budeme odchádzať. Ešte nie sme full zostava. Chýba nám ten najhlavnejší, šofér a ten by mal prísť domov až dnes v noci. 🙂 Deti ma tlačia odísť už v pondelok, ale máme v pondelok ešte nejaké vybavovačky, tak ja vidím odchod až v utorok, ale hodinu, fakt teraz ešte nevieme. Dám ti vedieť, hneď ako sa doma dohodneme. 🙂
Mám otázočku. Ako riešite cestovné poistenie? Poisťujete sa? A ak áno v akej poisťovni je výhodné uzavrieť poistku? Ďakujem za akékoľvek info. 🙂
vies co v pondelok asi zajdem do nejakej poistovni a poistim nas..skoro v kazdej to vychadza rovnako co som pozeral na nete..oki daj vediet o kolkej pojdete
@andrejka10 ahoj..my sme si uzavreli ako pripoistenie k životnej vo wustenrote..ako technická podpora auta..1,65 na deň..
@andrejka10 my sme odstavili auto nedaleko severnej plaže tam sme chceli ist a začali sme chodit a hladat nakoniešc sme našli v hoteli je ich tam plno ale boli obsadene apartman 2izby kupelna chodba klima wifi bazen 40e na noc bez stravy brala som hned nebolo na vyber 😉

Tak už je aj u nás rozhodnuté... odchádzame 14.08. našou Kiou do Prímorska. Predpokladám, že sa pôjde tak ako minulý rok cez Srbsko. Rozdiel oproti minulému roku je ten, že teraz ideme na "blind" 😀 😀 Mali by sme si nalepiť dáku nálepku na autá s koníkom, aby sme sa tam poznali.. 😉 🙂