icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

andrejka10
20. júl 2015

Tak už je aj u nás rozhodnuté... odchádzame 14.08. našou Kiou do Prímorska. Predpokladám, že sa pôjde tak ako minulý rok cez Srbsko. Rozdiel oproti minulému roku je ten, že teraz ideme na "blind" 😀 😀 Mali by sme si nalepiť dáku nálepku na autá s koníkom, aby sme sa tam poznali.. 😉 🙂

henrytomasino
22. júl 2015

Ahojte uz sme doma z Primorska boli sme 9 noci bolo super odporucame kazdemu. Cesta spat znova cez Srbsko a v pohodicke 15,5 hodiny. Oplati sa ist na blink za tie peniaze v ziadnej cestovke nezozeniete tak lacnu dovolenku. Milanchemik mal pravdu vdaka za rady. Majte sa a uzivajte si dovolenku 🙂

tritata
22. júl 2015

@henrytomasino kolko ste čakali na srbskych hranicach?

henrytomasino
24. júl 2015

@tritata cestou spat nejakych 20 min.

tritata
24. júl 2015

@henrytomasino a hoj a tam?

henrytomasino
24. júl 2015

@tritata tam isli uz turci tak nejake 2 hodinky.

james74
27. júl 2015

ahojte, cestuje niekto na dovolenku do Bulharska autom 30.7.2015 , okolie PO,VT , HE,KE?

cityglam
27. júl 2015

Dnes cesta spät cez Srbsko. Na hranici cca 15 min, akurat ich zaujímalo či vezieme cigarety a alkohol. Odchod 05.30 Sunny beach, prichod 21.00 Košice. So 6-timi zastávkami... Pohoda.

stellasss
27. júl 2015

Ahojte, my odchádzame dve autá z Košíc 19.08. autom do Bulharska, presnejšie do Byaly ....

zuzka17
28. júl 2015

My odchádzame autom 8.8. do primorska z RS. Neviete ake su cesty cez Sbrsko. Myslim imigrantov....

andrejka10
28. júl 2015

My odchádzame z PP 3.8 alebo 4.8 tiež do Prímorska. 🙂

natinecka
28. júl 2015

@zuzka17 My sme sa vratili včera z BG a šli sme cez Srbsko. Žiadnych imigrantov sme nikde nevideli.

mirki84
28. júl 2015

ahojte my odchadzame 5.8. z Mi do Bulharska.ideme na Blind

mirki84
28. júl 2015

@andrejka10 Ahoj my odchadzame 5.8. z Mi..kadial idete a aka oblast??

ma77
28. júl 2015

Ak sa niekto chystate autom do BG cez RO všetko v pohode akurat most na hranici BG opravuju tak asi hodinove zdržanie inač pohoda 😉

mirki84
29. júl 2015

@ma77 dik za info a Vignetku ste kupovali kde a cim ste ju platili a este co stoji prejazd mostom cez Dunaj..dakujem

andrejka10
29. júl 2015

@mirki84, pôjdeme cez Srbsko, tak ako minulý rok a ideme do Prímorska, tiež na blind, ako vy... 🙂

ma77
30. júl 2015

@mirki84 my sme kupovali 7dnovu stoji 5eur kupovali sme hned za hraniou v BG je taky stanok možeš platit aj eurom a most stoji 3eur osobne auto 😉

mirki84
30. júl 2015

@ma77 dakujem za info

ma77
31. júl 2015

@mirki84 dievčata ked idete na blint držim palce ked do primorska je tu strašne vel ludi top sezona a všetko obsadene dost dlho sme hladali ubytko ale našli sme 😉

tritata
31. júl 2015

@zuzka17 my sme prišli dnes do pomoria cesta cez srbsko uplne volna žiadny 20 min trval prechod cez oboje hranice nič nekontrolovali uplna pohoda aj cez cele bulharsko poloprazdne cesty aj co sa tyka odpočivadiel

andrejka10
31. júl 2015

@ma77 , wow, nestraš ma.... :( My ideme na blind do Prímorska a normálne dostávam strach.... Ak sa môžem opýtať, kde ste našli ubytko? V hoteli, alebo niekde v rodinnom penzione?? Ďakujem. 🙂

mirki84
1. aug 2015

@andrejka10 zdravim tak nakoniec odchadzame 4.8. okolo polnoci z Mi..vy o kolkej odchadzate??

andrejka10
1. aug 2015

@mirki84 , teraz ešte neviem povedať presne o ktorej budeme odchádzať. Ešte nie sme full zostava. Chýba nám ten najhlavnejší, šofér a ten by mal prísť domov až dnes v noci. 🙂 Deti ma tlačia odísť už v pondelok, ale máme v pondelok ešte nejaké vybavovačky, tak ja vidím odchod až v utorok, ale hodinu, fakt teraz ešte nevieme. Dám ti vedieť, hneď ako sa doma dohodneme. 🙂

andrejka10
1. aug 2015

Mám otázočku. Ako riešite cestovné poistenie? Poisťujete sa? A ak áno v akej poisťovni je výhodné uzavrieť poistku? Ďakujem za akékoľvek info. 🙂

mirki84
1. aug 2015

vies co v pondelok asi zajdem do nejakej poistovni a poistim nas..skoro v kazdej to vychadza rovnako co som pozeral na nete..oki daj vediet o kolkej pojdete

tinki
1. aug 2015

@andrejka10 ahoj..my sme si uzavreli ako pripoistenie k životnej vo wustenrote..ako technická podpora auta..1,65 na deň..

tritata
2. aug 2015

@tinki my mame ročne cestovne poistenie v Generali nakolo cestujeme aj počas roka chodime na zajazdy 2 dospely 2 deti 45 eame tam všetko zahrnute, storno dovolenky sme mali v union poistovni za 12 eur

tinki
2. aug 2015

@tritata my máme tiež za takú cenu celoročné cestovné poistenie v tej našej poistke..ale chceli sme si poistiť aj auto.., ktoré v bežnom cestovnom poistení nie je.., preto sme si dali ten dodatok ..technická podpora..
Na auto totiž nemáme havarijnú poistku.

ma77
3. aug 2015

@andrejka10 my sme odstavili auto nedaleko severnej plaže tam sme chceli ist a začali sme chodit a hladat nakoniešc sme našli v hoteli je ich tam plno ale boli obsadene apartman 2izby kupelna chodba klima wifi bazen 40e na noc bez stravy brala som hned nebolo na vyber 😉