Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Samozrejme kazdy na co ma chut a ked je pre Vas to al idealne nic proti. Nam to vyslo tak ,ze bez all.autom o polovicu menej.A to netvrdim ,ze to je podmienka dovolenky.Len platit cestovke sa mi zda zbytocne.Je tu forum mame radi bulharsko moderator bulharkaneli.Poradila by Ti ako zaplatit za dovolenku menej .
Prepac nie cestovke ,ale bookingu.Po rokovh skusennosti nas hotelova strava nezaujala a tak to roesim takto.Zajednam si len pocet noci ked idem autom.Ale beriem,ze ked Tvoj manzel ma pocestovany cely svet a do Bg si chodite oddychnut autom tak klobuk dolu.
Tak to je fajn,ze Vam to takto vyslo ja hotelovu stravu od urciteho casu nemusim a to nie v zlom.Proste cena stravy v BG je na urovni ktora nam vyhovuje a vecer navstivim vzdy iny podnik.Ked sme chodili letecky a hotelova strava napadovalo nam to.Mam dvoch synov tiez boli vo veku Tvojho a po piatich dnoch uz bol problem.Kolom dokola to iste tak,ze druha vecera nutna.Ale vies tisic ludi tisic chuti.Naozaj netvrdim ,ze mam pravdu a ,ze kazdemu musi vyhovovat to co mne.Proste nam hotelova strava nesedela.
Booking si berie 20 %. ....My ideme z Bj do Sozopolu 29.07. Šiesty krát autom. Prajem všetkým krásnu dovolenku .....
spali sme už v Niš,Novy sad,Belgrad všade bez problemov
Nadalej niekto autom termin 18 august smer primorsko ja od kosic...ubytovanie viem zabezpecit 7 eu na noc.
Bosorkabb. To co si napísala je síce pravda na 90percent.ze cestovka ma polku zisku na tebe, ale takú zľavu ti zase nedá nikto ako oni keď kúpiš dovolenku deň pred odchodom napríklad minuli rok sme boli 24.6 na 9noci 10dni sveti vlas 4hviezdickovy hotel bazén all inclusive 100euro na osobu kto ti dá za 9noci aj so stravou takú cenu ani boking ani súkromné ubytovanie
@branoazden ja nemám nič proti cestovkam, veď aj ja cez jednu idem tento rok. Ale nemám problém ísť aj súkromne.
Ahojte, 16.7 idem prvý krát autom do bulharska. Ako sú na tom z WC na odpočívadlách a benzínkach v Srbsku a Bulharsku? Sú čiste, bezpečné, platené alebo free?
Dakujem
A čistota je. Možno raz som našla wc špinavé, ale nie každý,splachne a potom to tak vyzerá.
@radoko my stojíme vždy iba na OMV su bezplatne a relativne znesitelne
5.7.2018 Smer Slnečné Pobrežie cez HU,SRB,BG až k moru , bez väčšej zastávky max. hodinu pospať v aute podľa potreby . Odchod z NZ nemá tiež niekto takúto cestu lepšie sa cestuje v skupinke . Ideme s priateľkou 🙂
Patrik M.
Chcem sa spýtať, tí čo chodíte na Vidín, viete mi presnejšie popísať cestu? Ideme z BB. Chceli by sme prenocovať v Bulharsku, niekde za Vidínom, nemáte nejaký tip?

@bosorkabb Prepac aj my mame svoje poziadavky aj preto nechodim cez cestovky lebo to je polovica pre nich.Tiez mam deti co lubili papat ,ale fakt som zistil,ze to auto a sukromie je pre mna all.A tp netvrdim ,ze to robim kvoli tomu ze chcem usetrit.Keby som mal dovolenku all asi by nas to vyslo lepsie.Kazdy podla zvyku a skusennosti.To all. je fakt take bezstarostne ,ale radsej si zajdeme do restiky a dame si to na co mame chut.V tom Bg si to fakt mozes dovolit.Ale samozrejme ak ides letecky je to o inom.My sme sami sebe panmi.To nie je na chvalu Ty cestujes 1,40 hod ked odratam 2 hod pred na letisku a samozrejme aj spat.Tiez som lietal a teraz radsej takto.