Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@milanchemik preto ja chodim koncom augusta...menej ludi, ovocie dozrete.....
@martinko81 je to dobra adresa?? druhy x posielam a nic cesta z BB by som siel takto
https://goo.gl/maps/azvNsYCkMXu
@milanchemik Hneď na hranici už v BG na shelke kupim známku ?
ide nikto do BG 29.6. cez Srbsko?
@milanchemik Neviete prosim Vas od kedy zacinaju tiahnut Turci? Minuly rok v auguste sme kvoli nim stravili dokopy 10 hodin na hraniciach, bolo to ako stahovanie narodov. Teraz ideme 23.6. a potom 19.8. Asi sa im nevyhneme vsak? A je nejaky rozdiel v pracovne dni a cez vikend ci oni migruju stale rovnako? Lebo my odchadzame zo SR vzdy v sobotu, tak ci nerobime chybu.
@zipo11 ja chodím ináč cez RO ale dcéra má rozlúčku v škole a pôjdeme z KE trocha neskor ako obvykle, tak to chcem strihnúť cez Srbov. určite budem priebežne kontrolovať počas dňa prechod v Rozke. Ak náhodou by bola rada na hraniciach stále sa to dá otočiť na Rumunov je to asi hodinová strata, to sa dá.
@20lucia20 myslim že okolo 15 jula začínajú turci je jedno ake dni v tyždni je to invazia
@annk1 ano
@bulharkaneli Myslíte že teraz koncom júna by to mohlo byť cez srbov o.k?
@zipo11 ešte bude ok tak do cca 10 jula
@simone263337 Má to niečo do seba... ja som tentokrát s termínom nemal na výber ale som veľmi spokojný
@annk1 Diaľničnú si môžeš kúpiť hneď za hranicou. Je tam po ľavej taká prízemná budova s malými okienkami. Shell-ka je asi o 100 m ďalej. Ale aj na nej sa asi dajú kúpiť.
@20lucia20 Ono je to asi celé obdobie prázdnin. Išiel som do Bulharska autom cez Srbsko už asi 6x a vždy v júli a v auguste je to turkami preplnené. Treba mať šťastný deň (čo víkendy určite nie sú) a ako som to tu už pár ľuďom poradil. Namiesto priechodu v Roszke (Maďarsko-Srbsko) treba ísť cez malý a prázdny priechod Tompa cez ktorý Turci nechodia. Je to asi 40 km zachádzka, čo je 20 minút jazdy, ale lepšie ako stáť pár hodín na hraniciach.
ja neviem my sme cez Tompu išli raz a už sme si to nezopakovali -manžel mal výhrady k ceste -možno je už lepšia neviem.
@bulharkaneli Tak nie je to diaľnica.... normálna okreska, ale lepšie po nej, ako stáť 5 hodín na hranici. Raz v júli sme prišli na hranicu v Roszke smere od Slovenska a ostali sme stáť v rade vozidiel 9 km pred hranicou. Bolo to nekonečné. Myslím, že vtedy by manžel súhlasil aj s poľnou cestou len aby sa vyhol tomu nekonečnému posúvaniu sa na hranicu :D :D :D
@simone263337 prosím pošleš aj mne rozpis cesty cez vidín na e mail dubajova@centrum.sk , prípadne nejaké tipy na prenocovanie, atď...
@milanchemik ano nečakáme - už chodí v sezóne cez Rumunsko, iba ak apríl maj tak srbsko 🙂
@martinko81 hotel Plovdiv😉