icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lienka178
17. jún 2018

@macik151 a cez SRB alebo RUMUNSKO

milanchemik
17. jún 2018

@bulharkaneli Aj to je riešenie :D

drak23
17. jún 2018

@doly7 Chcel by som upozorniť, že toto je fórum o postrehoch z ciest do Bulharska, ale niekto si tu asi chodí riešiť komplexy z dectva. Však @doly7? Už minulý rok sa dialo presne to isté len už nepamätám meno dotyčného ktorého si dookola urážal. Preto by bolo vhodné, aby si konečne pochopil, že ak niekto napíše iný názor ako je ten tvoj, tak ho treba prijať a nie za každú cenu mu vnútiť ten tvoj a ak náhodou druhá strana nepovolí tak ho začať urážať.

doly7
Odpoveď bola odstránená
drak23
Odpoveď bola odstránená
doly7
Odpoveď bola odstránená
milanchemik
Odpoveď bola odstránená
doly7
Odpoveď bola odstránená
gemini2
Odpoveď bola odstránená
kiralyz
Odpoveď bola odstránená
doly7
Odpoveď bola odstránená
radoko
18. jún 2018

Prosím skúste súkromne a nespamujte tu vlákno.
Ďakujem

branoazden
18. jún 2018

Ahojte všetci.. Mate niekto prosím vás zkusenosti z týchto hotelov nevieme ktorý hotel si mame vybrať. Hotel marlin beach slnečné pobrežie. Hotel luna zlate piesky. Hotel kamenec nesebar. Hotel Queen nelly Primorsko. hotel kamenec kiten. Ďakujem za vaše názory

milanchemik
18. jún 2018

@branoazden Čo sa týka hotela Kamenec, tak sme chodili okolo neho keď sme chodili po nákupoch. Z vonku vyzeral celkom dobre. Len je z neho ďalej na pláž a cez dosť vyťaženú cestu. A ak nemá na pláži vlastné lehátka so slnečníkmi, tak voľná pláž bude potom ešte ďalej. Na obrázku som vyznačil ako sú na pláži v Nesebare voľné zóny, platené zóny (8 leva slnečník, 8 leva lehátko a tuším 3,5 leva kto chce na lehátko aj podložku) a nudapláž.

branoazden
18. jún 2018

Ďakujem každá rada je dobra

xxxxxnnnnn
18. jún 2018

Ahojte,

keďže sa diskusia uberá nesprávnym smerom, musíme zasiahnuť.

Modrý koník je miesto, kde si ženy môžu poradiť a pomôcť, predať veci po svojich deťoch a diskutovať o rôznych témach. Spolu pracujeme na tom, aby tu vládla priateľská atmosféra a rešpekt voči názorom ostatných.

Bohužiaľ, túto tému nedokážu mnohé používateľky - používatelia preberať s dostatočným nadhľadom a bez emócií. Dochádza tu k roztržkám, vzájomnému osočovaniu, porušovaniu pravidiel Modrého koníka. Diskusia je plná urážok, nevhodných slov, nadávok........

Názov diskusie je "Autom do Bulharska"
Preto prosíme diskutujúcich, aby sa tu rozoberalo len to, čo sem patrí ohľadom cesty autom do Bulharska.

Prosíme o dodržiavanie Kódexu správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

A to hlavne prvé tri body
1. Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
2. Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
3. Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.

Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.

Ďakujeme za pochopenie, krásny deň
Modrý koník team

macik151
18. jún 2018

@lienka178 cez SRB

macik151
18. jún 2018

@caspino hotel Plovdiv na severnej pláži😉

miro973
Autor odpoveď zmazal
miro973
18. jún 2018

Isiel niekto cestou Oradea - Arad a potom dialniaca A1 do Sebes? Ake je to v porovnani Oradea - Turda a Sebes?

drak23
18. jún 2018

@miro973 pokiaľ dobre pamätám je smerom na Arad horšia cesta, ale nie som si celkom istý

bg2014
18. jún 2018

@miro973 chcel som ist minuly rok ale nakoniec som siel na turdu ako stale ale na arad je to dlhsie o nejakych 90km, a nic neziskas a o cca 2 tyzdne uz maju otvorit zhruba 30km novej dialnnice od turdy

bg2014
18. jún 2018

@miro973 a aky most si mal na mysli?

miro973
18. jún 2018

@bg2014 Vdaka, idem 30.6 tak pojdem ako vzdy na Turdu. Ten usek bude v ktorej casti?

bg2014
18. jún 2018

@miro973 no mal by pokracovat od gilau dalej az po aiud niekde tam sa to napaja spet na staru cestu a po lancram a tam dalej zase do sibiu po dialnici

miro973
18. jún 2018

@bg2014 Niekde mi nabehlo ze most Giurgiu- Ruse , ale zrejme stara informacia

bg2014
18. jún 2018

@miro973 o tom nic neviem ani ked ho pred 3 ci 4 rokmi opra vovali tak nebol zatvoreny

lienka178
19. jún 2018

@macik151 mate v plane prenocovat po ceste?

lubka1412
20. jún 2018

Ahojte skade je lepsie ist do bulharska cez srbov alebo cez rumunov ?

lenkalienka182
20. jún 2018

@bg2014 Chcela bz som sa opýtat aspon na niektore zachytne mesta cestou cez rumunsko do bulharska, my ideme prvýkrat z prešova do sozopolu. dakujem