Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@doly7 A keď chceme niekde po ceste cez RO zastaviť a najesť sa, treba mať ich peniaze, či si vystačím s kartou...?
@andreakotesova myslim ze to bude podobne ako u nas i ked nie az v takom rozsahu takze ked pocitas ze sa budes chciet najest okrem benziniek kde beru karty urcite aspon MOL a OMV,tak si radsej zmen
@bg2014 Myslim,ze uplne zodpovedane.Na benzinkach karta ,ale napr.minuly rok sme vecerali v motoreste pred Giurgiu myslim Jilava a v pohode sme platili kartou aj v restauracii.V tych vacsich popri turistickych trasach je v ich zaujme aby mali terminal.Nemaj obavu rumuni su maximalne civilizovani aj ked niekto este stale mysli,ze to tam je ako za Causesca.Netreba mat obavu,samozrejme zastavujem na verejnych miestach nie niekde v divocine.Inak aj Ta divocina je krasna hlavne v tych horskych prejazdoch ako transfagaras a transalpina.Znami tam dokonca minuly rok dva dni stanovali.Ale je tam bezna zalezitost vlk,alebo medved.Aj v tom ma transylvania svoje caro.
primorsko august 18 z Kosic..ide niekto???
@simone263337 my ideme 4.8. do Pomoria cez RO
Tento rok Obzor od 23/7. Vždy rezervujem cez booking. Ak by mal niekto záujem o zľavu môžete použiť nasledovný link.
https://www.booking.com/s/43_8/janach26
Ahojte vyrážať niekto zajtra dneska do bulharska
Tak dufam ze nebudu aj rumunsky colnici strajkovat ked pojdeme.😈
@bg2014 to je kde, prepana?!
horgos, srb.hu hranica
@bg2014 na paradu 🙂
@bg2014 tu su uvedene aj cakacie doby : http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/ha...
a rumunsko : http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/ha...
@kiralyz ja to pozeram tu
Ahojte čistá katastrofa to som ešte nezažil to co bolo včera na hraničných prechodoch :😔 a pri tom to tak krásne vyzeralo pomalí až na rekord Maďarsko Srbsky diaľničný prechod norma cca 40minut, ale ten bulrhasky minimálne dve hodiny chaos panika a sa to len zhorsovalo kolóny, arogancia bulharských colníkov nemá medze púšťali iba cez tri rampy aj keď videli ci sa tam deje, až neskôr začali púšťať cez 5 rampien. A pred bulharský prechodom čiže ešte územie Srbska 20ludi ak sa ich dá tak nazvať nasilu nútili aby si dali umyť auto, keď nie tak rozkyvali auto, búchali na kapotu, kopali do dverí čistá katastrofa, vodiči nevedeli vo majú robiť ci štát, ísť ďalej a nezastavit ci sa uhne ten umývac okien. Nemohli auta ujsť lebo boli kolóny ani dopredu ani dozadu. Až keď to vyzeralo zle s jedným autom že dokonca rozbiju okno tak vodiči povyskakovali z áut a pustili sa do nich a rozprchli sa ako aceton
@branoazden coo, to ako z akcneho filmu,nechapem naco buchali po autach,co boli sfetovany?
Keď si nechceli dat umyť okno cize nechceli dat peniaze za nič, prvý krát som to zažil a Bulharsku sme boli viac krát tak nechápeme ani my s manželkou

@lubka1412 Kazda z tychto ciest ma svoje za aj proti.Cesta Srbskom je plynulejsia preto,ze vlastne ids celu cestu po dialnici.Pre niekoho monotonna a skor nachylna na vnemovu unavu,ale su vodici ktorym maximalne vyhovuje.Nastavis tempomat a ides.Ak mas stastie a zvolis spravny termin a cas vyjazdu a samozrejme nezastihnes invaziu turkov stahujucich sa na dovolenku domov mozno aj casovo vyhodnejsia.Cesta Rumunskom je zcasti dialnica a cesty prvej triedy ktore su mozno lepsie ako u nas.Mas moznost zastavit kdekolvek a kedykovek ak potrebujes.Zaroven mas moznost po ceste pozriet Bran-Draculov hrad/nas osobne nejako neocaril,ale za pozretie stoji/,Sinaia zamok,solna bana Turda,transfagaras,alebo transalpina ak ste milovnici hor.Cesta nie je tak plynula,ale pre mna menej unavna na vnimanie ako dialnica.Casovy rozdiel medzi Srbskom a Rumunskom za idealnych podmienok tak 2 hod.Ale podotykam za idealnych podmienok.Skor by som povedal,ze to je asi jedno hlavne v sezone/jul,august/.Zalezi len od sofera aky styl cesty mu vyhovuje.Vyskusali sme to aj s prespanim v RO a bolo to fajn.Myslim,ze tu je dost vodicov co maju skusennost s oboma cestami a urcite sa vyjadria.Ja volim alternativu Rumunsko.Mam ju odskusanu aj ked teda je to cesta roznoroda uz len z dovodu,ze na niektorych usekoch absentuju tie dialnice co v sa Ti v Srbsku nestane.Zvyknem kazde dve tri hodiny stat popripade sa ist niekam najest,WC,oplachnut sa a v RO mas tych moznosti nespocetne nielen cerpacie stanice su tam restauracie,penziony,ale ako pisem kazdy z nas ma svoje zvyky a podla nich prisposobi aj svoju cestu.