Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte... chystame sa na aute do bulharska 4 mladi ludia do 30 rokov... ideme konkretne do primorska... autom mame naplanovanu cestu cez rumunsko... zhaname nejake auto co by slo s nami... ( na ceste sa moze nieco stat pokazit auto defekt atd)..v pripade nudze si dokazeme pomoct... planujem odchod 10.7 cca o 14 z vranova... prida sa niekto ??
@andreakotesova Tak to je idealne riesenie ten tandem je naozaj na povazenie.Ale je pravda.že pre brata by som to spravil.
@simanko skoda toho terminu aj ja hladam niekoho..niezeby som sam nesiel ale.....ja idem 18 auguista tiez Primorsko
ahojte...ide niekto do Bulharska okolo 1.7. až 5.7. cesta tam. Este nemame vybraty presny termin, ale chceli by sme niekedy v rozmedzi od 1.7 - 15.7. na cca 8-12 dni. My sme 2 dospeli a 2 deti (3,5 a 6,5 roka). Dajte vediet :D .
Ahojte ideme 14.6.ale spime v srbsku a pokracujeme 16.7.skoro rano do primorska ☺ nejde niekto?
@tinusiatko fu dufam ze tam nepojdete o rok a spat tam nebudete mesiac🙂
@bg2014 blby mobil 😂😂😂😂😂sorry 😂😂😂😂😂14.7. A 16.7.😂😂😂😂😂😂2018😉
@tinusiatko ale my vieme len to tak dobre vyslo🙂🙂
@tinusiatko Ak 14.6 to znamena ,ze ste uz isli.Nejako sa neviem orientovat asi len preklep.
Prosím vás aké máte skúsenosti s podsedákom v Maďarsku? Ideme dnes a teraz som zistil že sa mi malá uz nezmestí do autosedačky do 36 kg. Doma chodíme na podsedák. Dik za info
Tak ja som bol uz aj solo ale sme sli aj na 4 autach... ideal su 2 auta.... siel by som takym sposobom zeby som dal dotycnemu vysielacku... nevravim sa nahanat celu cestu ale dat si mozno miesta kde sa stretneme 🙂
@simanko ja som raz isiel na vysielacku s jednym ale ta fungovala ako teslacke radio z roku 1960 -takze nijak,neviem ci frekvencia alebo vysielacka naprd,takze dohoda bola ze keby sa mi stratil ,kedze on to viedol tak sa stretneme na OMV,alebo MOL, a kedze k tomu nedoslo tak nam bola ta naprd vysielacka na prd🙂
@erika3030 ahoj, písal som správu🙂
6.7. startujeme do Primorska. Ideme cez srb. Ide niekto?

@eeffka je velmi prijemne. Teploty prijemne a voda tiez 🌞🏊🌊