icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
1. júl 2018

@lucann aha, to je norma pre teba , uz rozumiem,pre mna je uz 30min na hranici mojej trpezlivosti tak preto mame tie odlisne nazory na cestu😎

lucann
1. júl 2018

@bg2014 no vies, bezne 3-4 hodiny na ukrajine, tak 1 hodinka je pohodicka

bg2014
1. júl 2018

@lucann to by som nedal,nic pre mna , radsej by som isiel cez warsavu na tu ukrajinu ale idem nestojim

lucann
1. júl 2018

na BG hranici uz len 5 radov a vidim posledne auto v rade. To vcera vecer ani dnes nebolo urcite

bg2014
1. júl 2018

@lucann tiez som pozeral vcera co to tam bol za zmetok az do 2 rana to bola katastrofa fakt som napocital 8 pruhov aut

lucann
1. júl 2018

@bg2014 bude to dobre, neboj

bg2014
1. júl 2018

@lucann no takze teraz keby si bol na horgosi tak relativne dobre,na tej druhej hranici to bude trocha horsie

lucann
1. júl 2018

@bg2014 keby to bolo takto tak super. Ja planujem na horgos rano okolo 4-5hod. Takze predpokladam fajn situaciu v tom case. Uvidime

bg2014
1. júl 2018

@lucann to skade vyrazas?

lucann
1. júl 2018

Od Michaloviec

bg2014
1. júl 2018

@lucann aj spis v srb?

lucann
1. júl 2018

@bg2014 Bg uz iba 4 rady. Konci vikend. Spim v Sofii.

bg2014
1. júl 2018

@lucann tak potom nechapem co ta vedie k tomu aby si isiel cez srb ked to nieje cas za tych idealnych podmienok pre teba ked spis v sofii,a urobis o 500km tam a spet navyse oproti RO

lucann
1. júl 2018

@bg2014 preco nieje idealny cas? myslim ze je idealny. Chcem byt v sofii popoludni, oddych vecera pivko, spanok a rano pekne vyspinkany za 4 hod. v primorsku cerstvy oddychnuty. Radssej idem po dialnici preto srb. A 17 hodin soferovat je zabijak. Nevravim ze nezvladnem, ale potom sa budem 2 dni spamatavat z cesty a pred odchodom dalsie noci nebudem spat pre cestu co ma caka. Radsej dam pauzu a napokoji idem dalej.

bg2014
1. júl 2018

@lucann si nepochopil, nie ze nieje idealny ale ze ti je v podstate jedno kedze spis po ceste,len som chcel vediet co ta k tomu vedie ist cez srb kedze to cas nieje ale uz si napisal ze koli dialnici,,inac v RO maju iba o 100km menej dialnic ako v srb i ked tam ides dlhsie po ceste 1.triedy lebo samotne ro je dlhsie ako srb ale celkova cesta je kratsia

doly7
1. júl 2018

@lucann Prepac,ale aj ja prespim v rumunsku dvojka aj s ranajkami 35 eur.Tak,ze si myslim,ze adekvatne aj tomu Srbsku a o 400 km menej.

simone263337
2. júl 2018

@bg2014 a ak ides cez RO na trase oradea,arad,vidin sofia tak ides este viac po dialnici....a super prazdne cesty

stanka02
2. júl 2018

Zdravim. Dnes ideme dat znova Bulharsko. Mame rezervovany hotef Aqua Azur vo Sv. Konstantonovy a Helene. Viete mi dat niekdo tip na vylet v okoli, nieco zaujimave, co nie je na nete, na vylet s detmi.

bg2014
2. júl 2018

@lucann takze vyzera to tak ze bud su zasrate obidva prechody alebo stale jeden z nich😉

lucann
2. júl 2018

@bg2014 to akoby presli od jedneho k druhemu prechodu. Ja neviem, bojim sa akurat toho do BG

lucann
2. júl 2018

@bg2014 aku trasu mas ty? odkial ides? mozno na buduce zvolim RO hoci to casovo nevyzera kratsie. teraz uz mam aj dialnicnu do HU. Minuly rok som siel tak ako planujem teraz, blbe to bolo akurat na tej bulharskej hranici, turci robia cirkus a bordel.

bg2014
2. júl 2018

@lucann podla kamier to vyzera ze prave tam je to naprd viac ako na srb hu

bg2014
2. júl 2018

@lucann vsimol som si tie ho... turecke na drzovku vsade sa tlacia,dialnicnu by si vyuzil aj teraz ,ja chodim na oradeu ale mozno tento rok pojdem satu mare alebo carei uvidim co povie zena🙂

mmaneva
3. júl 2018

@kiralyz mozem sa spitat kde to pozerate tie cakacie doby na hranicnych priechodoch dik

lucann
3. júl 2018

Ten internet je uzasna vec, prave koli informaciam ako tu su som sa v 2017 vybral autom do BG. V zivote by som nesiel autom taku cestu, ale po precitani tychto info som mal akoby pol cesty za sebou. A viete naco sa mate pripravit. Fakt super taketo fora kde si ludia pomahaju.

patrica8
3. júl 2018

@mmaneva tu su online hranice Srbska https://kamere.amss.org.rs/

lucann
3. júl 2018

Teraz je super situacia na prechode madarsko-srbsko aj srbsko-bulharsko. Uplne prazdno. Parada

duszana
3. júl 2018

@doly7 ahoj! My sme boli v Rumunsku aj Bulharsku este bez deti, uplne alternativne🙂. Cesty v Rumunsku boli pre nas velke pozitivne prekvapenie a tam aj tam bolo fajn. Teraz chceme s detmi, aj niekde prespat po ceste. Fogarase su fajn, nemate nahodou nejaky tip na penzion? Tiez v Obzore, nieco overene? Dakujem a pozdravuje,

duszana
3. júl 2018

@simone263337 ahoj, poprosila by som nejaky tip na ubytovanie🙂. kludne priamo na mail: duszana@yahoo.com🙂. Dakujem