Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
na BG hranici uz len 5 radov a vidim posledne auto v rade. To vcera vecer ani dnes nebolo urcite
Od Michaloviec
@bg2014 preco nieje idealny cas? myslim ze je idealny. Chcem byt v sofii popoludni, oddych vecera pivko, spanok a rano pekne vyspinkany za 4 hod. v primorsku cerstvy oddychnuty. Radssej idem po dialnici preto srb. A 17 hodin soferovat je zabijak. Nevravim ze nezvladnem, ale potom sa budem 2 dni spamatavat z cesty a pred odchodom dalsie noci nebudem spat pre cestu co ma caka. Radsej dam pauzu a napokoji idem dalej.
@lucann si nepochopil, nie ze nieje idealny ale ze ti je v podstate jedno kedze spis po ceste,len som chcel vediet co ta k tomu vedie ist cez srb kedze to cas nieje ale uz si napisal ze koli dialnici,,inac v RO maju iba o 100km menej dialnic ako v srb i ked tam ides dlhsie po ceste 1.triedy lebo samotne ro je dlhsie ako srb ale celkova cesta je kratsia
@bg2014 a ak ides cez RO na trase oradea,arad,vidin sofia tak ides este viac po dialnici....a super prazdne cesty
Zdravim. Dnes ideme dat znova Bulharsko. Mame rezervovany hotef Aqua Azur vo Sv. Konstantonovy a Helene. Viete mi dat niekdo tip na vylet v okoli, nieco zaujimave, co nie je na nete, na vylet s detmi.
Ten internet je uzasna vec, prave koli informaciam ako tu su som sa v 2017 vybral autom do BG. V zivote by som nesiel autom taku cestu, ale po precitani tychto info som mal akoby pol cesty za sebou. A viete naco sa mate pripravit. Fakt super taketo fora kde si ludia pomahaju.
@mmaneva tu su online hranice Srbska https://kamere.amss.org.rs/
Teraz je super situacia na prechode madarsko-srbsko aj srbsko-bulharsko. Uplne prazdno. Parada
@doly7 ahoj! My sme boli v Rumunsku aj Bulharsku este bez deti, uplne alternativne🙂. Cesty v Rumunsku boli pre nas velke pozitivne prekvapenie a tam aj tam bolo fajn. Teraz chceme s detmi, aj niekde prespat po ceste. Fogarase su fajn, nemate nahodou nejaky tip na penzion? Tiez v Obzore, nieco overene? Dakujem a pozdravuje,
@simone263337 ahoj, poprosila by som nejaky tip na ubytovanie🙂. kludne priamo na mail: duszana@yahoo.com🙂. Dakujem

@lucann aha, to je norma pre teba , uz rozumiem,pre mna je uz 30min na hranici mojej trpezlivosti tak preto mame tie odlisne nazory na cestu😎