Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@deniska652 lebo kdd to spocitam pre 4 osoby tak je to dost ...keby pojdem letecky tak uz nie do Bulharska...
@deniska652 zalezi odkial si, z KE urcite letenky za smiesnu sumu nekupis a neoplati sa nam cestovat do PL,HU,Viedne alebo hoci "len" do BA. ked nas naklady na naftu+ poplatky vyjdu do 300e. a to nehovorim o tom, ze si do kufra auta zbalim vsetko co potrebujem aj bicykle pre deti. my chceme aj nieco vidiet z danej lokality a nie len sediet pri plazi. a urcite ak spocitam letenky a pozicanie auta bola by to uplne ina suma a to sa mi potom pri tej cene neoplati chodit do BG. to uz idem radsej niekam inam
dobry den chcela by som sa spytat ci ist do bulharska radcej cez rumnsko alebo srb. ?
@deniska652 a este ked vezmem do uvahy, ze na letisku musis byt isty cas vopred, v stredu letel znamy z BA a lietadlo meskalo 2hodky. potom ti treba transfer ktory sa dovezie k hotelu. zvycajne tie lety su robene skoro rano alebo neskoro vecer, ba az v noci a o ceste domov to iste z hotela vyjdes do 10hod a do vecera co budem robit s batozinou a dvoma detmi? takze moze byt super byt tam za 2hodky ale to okolo toho zatial nepotrebujem. takto sa nalozime do auta a v pohode si vlastnym tempom ideme, ked chceme nieco cestou pozriet zastavime a na nikoho sa nemusim spoliehat, iba na seba. Kazdy v cestovani vidi to svoje plus, a toto je to nase 🙂
@nellabh123 zalezi ci chces robit km ale po dialnici ,alebo ti nerobia problem aj cesty 1.triedy,ale myslim ze z vranova to budes mat co sa casu tyka asi narovnako,kukni kamery v srb ako to tam vyzera mne to nechce nalogovat,
@bg2014 a ako to najdem ? :D ...
@bg2014 dakujem vam velmy pekne
@bg2014 vedely by ste mi dat aj stranku na rumunske hranice ?
@nellabh123 tam niesu kamery ,iba casy
https://www.politiadefrontiera.ro/en/traficonline/
@bg2014 ahoj to je pri hoteli plovdiv ???
@martinko81 ked myslis tu restiku tak ano
@bg2014 aj tam sme boli ideme 26.7.2018 do primorska je tam krásne cez Srbsko
My sme cestovali 6.7. cez Srbsko. Boli sme o 3 hod. rano na Hu-Srb hranici do 15min. vybaveny. Horsie to bolo na BG hranici 3 hod. cakanie. Bol piatok. Soboty a nedele su katastrofa. Po 20.7. to moze byt katastrofa kazdy den. Ked sme isli spät v utorok boli hranice pomerne prazdne oboma smermi. Cesta domov 17 hod. Prave koli tym cakaniam by som volil v buducnosti RO. Ako pisu iny cakali cez srbsko aj 4-8 hod na hraniciach. To je uz vela aj pre mna. A ked mozem poradit pre cestu s 2,5 roc. detmi tak urcite radsej lietadlo. Po ceste sa moze cokolvek stat. A ostat niekde v horucave bezradny unaveny a riesit akykolvek problem je dost aj bez malych deti.
Inak bolo super. Boli sme v Primorsku. Tento rok je tam tusim pol slovenska. Miestami som sa citil ako na Z.Sirave ked som pocul samych slovakov a denne stretaval ludi z prace a mojho mesta. No sranda.Pocasie parada celych 10 dni zelena.
viem, ze tato tema je o cestovani autom, ale ja by som to fakt zvazila, hlavne, ak tu je niekto zo zapadneho slovenska. 17 hodin v aute, to je hrozne... plus opotrebenie auta, makacka, toho, kto soferuje, moznost, ze sa v zahranici nieco s autom stane... tie ceny leteniek su naozaj smiesne v dnesnej dobe. teraz pozeram, ze aj z krakowa je spiatocna 40 eur. ja idem tento rok varna-sofia-skopije-ohrid a cena vychadza aj s lepsim ubytkom 200 eur + strava
@kiwi3 ale sak kludne zvaz,bude to tvoja volba a ceny leteniek su smiesne len vtedy ked ti ju ponuknu oni lebo im ostali vysiet a preto ju ponuknu za taku cenu,len aby ju predali.ak si chces zarezervovat let tak aby lietadlo letelo vtedy ked ty chces a nie vtedy ked oni povedia nemyslim doslova,tak zabudni na cenu 40eur,a to nehovorim ze sa treba dotrepat do toho krakowa nejako co stoji cas a peniaze
@pato76 ahoj, akou trasou, resp. cez ktorý hraničný prechod pôjdete? my by sme vyrazili okolo 13-tej a pôjdeme cez Oradeu

@bg2014 nechodime tam , volakedy tam bola restika s dalekohladmi tak sme tam boli na pive ale jest chodime inde. a pred dvoma rokmi bola aj slovenska restauracia ale zial tam nevedeli varit a mali 7 pesniciek ktore pustali dokola. Kuchar zo ziliny celu noc chlastal v bare na plazi a potom to jedlo aj tak vyzeralo. Zatial najlepsie pre nas vyhovuje Praha ale skusame aj inde