icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lucann
20. júl 2018

@bg2014 Po 12 hod. ceste je aj 3 hod vela na porazenie

bg2014
20. júl 2018

@lucann sa cudujem ze si to z ke tahal na srb

zuzanaete
20. júl 2018

@kiwi3 Zboznujem tie cestovatelske tipy na lacne cestovanie, ze letenky za par supov. Niekedy sa naozaj moze zadarit, ale zvycajne je to o tom, ze je to bez batoziny, co je pri dovolenke s detmi nerealne alebo su tam potom nejake sialene prestupy, co opat predlzuje cestu a s detmi narocne alebo potom sialene casy letov. Ked letime, tak si radsej priplatime na letenkach, ale aby sme isli v casoch, ktore vyhovuju nam a najma detom. Vsetko je naozaj realitvne a zalezi od priorit a moznosti danej rodiny Takze kludne aj autom do Bulharska.

pato76
21. júl 2018

@anjelik_majka ahoj, tak z KE odchod okolo 14h smer oradea ,cluj, sebes, pitesti, ruse, varná do obzoru. Zastávky robím v Maďarsku v enci pri kúpe diaľničnej známky ,potom v Rumunsku hneď na za hranicou na niektorej benzínke pri kúpe diaľničnej známky, určite budem stáť na omv čo je pri rieke olt , v ruse tiež na omv tam zas kúpim Bulharsku diaľničnú známku. Ďalšie zastávky robím podľa potreby hlavne na omv keď sa to da.

kiralyz
21. júl 2018

@bg2014 za chvilu vyrazame tak dufam ze kym tam dojdeme dojdu tam aj vlny 🙂

antonia89
21. júl 2018

Chcem Vás poprosiť o radu, ktorou trasou je lepšie ísť v Bulharsku od Ruse na Slnečné. Je tam viacero možnosti od Šumenu smer na Varnu po dialnici alebo skratkami? Ďakkujem

mirkapo
21. júl 2018

@antonia89 sumen,karnobat ale v karnobate doprava smer diaľnica aby ste neisli po starej ceste. Ale ak tam budete v čase "špičiek" tak tam bude veľa kamiónov.

lucann
21. júl 2018

@bg2014 preco z ke na srb. Ved keby nie tych turkov tak je to to iste casovo. A viac dialnice. Tam niekto pisal zecez RO ide do burgasu 650 km po dialnici. Cez Srb je to o dost viac.

caspino
21. júl 2018

@kiralyz dakujem dnes sme boli dat cip pas ockovanie besnotu a este buduci tyzden ockovanie na dake ustipnutia co sposobuju zapal srdc.svalu tak si dame zapisat aj to serolog.vysetrenie

caspino
21. júl 2018

@caspino uz mame vsetko ideme 29.7 este dake odporucania?😊dakujeeem

bg2014
21. júl 2018

@kiralyz cakam ta aj s tymi vlnami,pivo uz mas objednane🙂

luba28
21. júl 2018

@bg2014 do tej restiky pri Plovdive sme chodili furt ,,,velmi nam tam chutilo,,,kedze v Plovdive sme byvali co neodporucam .....

bg2014
21. júl 2018

@luba28 ano varia dobre,len toho roku nejake spomalene a hodne nevsimave slecny tam pobehuju,treba do nich solnicku pomali hodit aby si ta vsimli

luba28
21. júl 2018

@bg2014 oni vozia suroviny z CR niektore,,,cize knedlik ako doma napr....jediny co robili aj zem.kasu ....jediny co robili slepaci vyvar nie biely ....a obsluha to kazi teraz ,,,,

bg2014
21. júl 2018

@luba28 no slepaci som tam jedol praveze pred vcerom a bol mliekovy ale on je vyborny mne velmi chuti a ani s masom v nej nesetria,no len kym ti ju donesu stihnes ist aj do burgasu

luba28
21. júl 2018

@bg2014 hmm,,,tak zrejme obycajny nemal uspech,,ale moje deti len kvoli nemu tam isli ...aj ked je pravda,ze mne aj ten biely chuti...

bg2014
21. júl 2018

@luba28 tazko povedat,dnes idem vyskusat to kurca co sa pecie na ulici

45kacenka45
21. júl 2018

Ahojte, v stredu vyrážame na slnečné z Trenčína prvýkrát. Ktorá cesta je podľa vás lepšia? Rumunsko/Srbsko? Upozorňujem budeme mat viac pauz lebo budeme mat so sebou 2,5 ročnú dcérku a niekde cca 500 km pred Bulharskom chceme prespať na nejakom hoteliku, penzióne. Ďakujem za rady

luba28
21. júl 2018

@bg2014 my si ho kupujeme ked ideme domov ....

luba28
21. júl 2018

@45kacenka45 citaj predosle komentare ....

45kacenka45
21. júl 2018

@luba28 nemám čas čítať dozadu

luba28
21. júl 2018

@45kacenka45 vecer,ked das deti spat,,,tak sadni a citaj....furt dookola sa to tu pise....

45kacenka45
21. júl 2018

@luba28 ak sa bude dat kuknem ty máš aký názor kadiaľ?

luba28
21. júl 2018

@45kacenka45 my sme z PO tak cez Rumunsko....zapad bude lepsie cez Srbsko ,aj ked tam sa stoji dost na hraniciach potom ....

doly7
21. júl 2018

@luba28 Spominas zapad lepsie Srbsko.Aj napriek tomu chodim roky ce RO.To Srbsko ma nelaka a teraz uz vobec nie.

45kacenka45
21. júl 2018

@doly7 tiež sa prikláňam viac k Rumunsku keďže je ta cesta zaživnejsia s rodičmi som bola autom dávno pradávna 17 rokou dozadu povedala som nikdy viac ale všetko sa mení 😉

doly7
21. júl 2018

@deniska652 Myslim,ze zbytocna pripomienka naco autom na fore autom do Bg.Asi preto lebo nam to vyhovuje.Letel som do Bg 6x a po jazde autom by som to uz nemenil.Dve hodiny pred odletom na letisku rataj cestu z domu potom necele dve hod let pockat na batozinu a odbavenie transfer na hotel obcas meskanie a mas z toho 8 hodin.10 dni dovolenka z toho prvy den sa ubytujes bohvie kedy a posledny den odlietas rano tak,ze 8 dni.Obmedzenie s vahou batoziny a obava ci Ti ju nevykradnu aj to sa nam stalo.Zmizli 2 kartony cigariet a kozmetika.No uz nikdy viac ak nebudem nuteny.Som sam sebe panom a aj pocas dovolenky beham po Bg.Pozicovna aut 50 eur na den plus palivo-nevyhodne.Vsetko ma svoje pre aj proti tak,ze ak to je Tvoja volba nic proti.Napr Rumunsko ma nadherne hory a aj pamiatky,ale opat je to na cloveku ci ma o nieco take zaujem,alebo len more a lezanie na plazi.Pre priklad-Dvojpostelova izba s klimou,chladnickou a vybavenim,mala terasa novozrekonstruovany penzion v centre obzoru,vo dvore velky altanok s kuchynou,grilom sedenim dve jazierka s leknami a ozdobnymi rybami vsade kvety a zelen 315 eur 14 noci á cesta Bratislava Obzor Bratislava plus 800 km v ramci Bg aj s dialnicnymi poplatkami /diesel/ 280 eur.Strava po vlastnej linii.Urcite by som to nemeníl za lietadlo a hotel cez cestovku.Tak,ze nakupy/plne auto od potravin,vina,cigariet,korenin,oblecenia,plus vzdy domov rajciny,broskyne a strava v rastauraciach a minuly rok sme spali dve noci v RO 1500 eur na 16 dni.Stravujeme sa v restauraciach len ranajky sami.

pingu76
21. júl 2018

@doly7 prave ze teraz cez Srbsko je to lepsie ked uz dokoncili tolko dialnic ... treba si do mobilu hodit apku "Putevi Srbije" a vidis ak by niekde na ceste bolo zdrzanie .... my sme tiez vahali kade ist ale manzelka ma v praci Bulhara a on chodi na "3 tyzdnovky" stale domov tak ho oslovila a budeme sa drzat jeho rad vyrazime z BA a tiez berieme 3r syna ...

doly7
21. júl 2018

@pingu76 Tak vela stastia je zbytocne polemizovat kade to je lepsie kazdy mame tu svoju cestu.Nedavno tu pisala Stanka z Ba isli s troma detmi cez Srbsko ku Varne 24 hodin.Nie som oblubovatel dlhych tras po dialnici asi aj preto RO.Dialnica je pre mna monotonna a viac unavna na pozornost.Pre mna tie mozno 2 hod usetrene nehraju rolu.Este raz stastnu cestu a prijemnu dovolenku.Daj vediet ako ste dopadli ja idem az buducu sobotu.

lucann
21. júl 2018

Tema je autom do Bulharska. Kto chce nech ide vlakom. Kazdy podla svojho zvazenia a moznosti. Ja som dal autom a mal som 2 dni v uvodzovkach trapenia ( myslim cestu tam a spat) ale zato 10 dni luxusu v 5* hotely. Kamarat si zaplatil luxusny prilet a odlet, ale chodili 10 dni co zjedia a kde a ubytovanie s telkou bez signalu a pokazenou klimou v izbe. Nas to stalo menej a mali sme myslim neporovnatelne lepsiu dovolenku ako kamo na lietadle. Treba si vybrat co kto chce.