icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

kiralyz
20. júl 2018

@bg2014 nechodime tam , volakedy tam bola restika s dalekohladmi tak sme tam boli na pive ale jest chodime inde. a pred dvoma rokmi bola aj slovenska restauracia ale zial tam nevedeli varit a mali 7 pesniciek ktore pustali dokola. Kuchar zo ziliny celu noc chlastal v bare na plazi a potom to jedlo aj tak vyzeralo. Zatial najlepsie pre nas vyhovuje Praha ale skusame aj inde

luba28
20. júl 2018

@kiralyz co neni pravda??..ja pisem o pase a cipe

luba28
20. júl 2018

@deniska652 lebo kdd to spocitam pre 4 osoby tak je to dost ...keby pojdem letecky tak uz nie do Bulharska...

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 si pisala ze staci pas a cip ale nestaci. to som myslel ale nie v zlom 🙂
a hlavne ten vstup do eu je problem lebo taj je potrebne mat to serologicke vysetrenie takze ty co chodia cez srbsko s tym mozu mat problem

stanka02
20. júl 2018

@mfundjova asi 2 a pol hodky. No mimo turnusu je to ine.

bg2014
20. júl 2018

@kiralyz praha je fajn aj obsluha sa da, bol som este v restike delfin, tam to bolo tiez dobre

mirkapo
20. júl 2018

@deniska652 zalezi odkial si, z KE urcite letenky za smiesnu sumu nekupis a neoplati sa nam cestovat do PL,HU,Viedne alebo hoci "len" do BA. ked nas naklady na naftu+ poplatky vyjdu do 300e. a to nehovorim o tom, ze si do kufra auta zbalim vsetko co potrebujem aj bicykle pre deti. my chceme aj nieco vidiet z danej lokality a nie len sediet pri plazi. a urcite ak spocitam letenky a pozicanie auta bola by to uplne ina suma a to sa mi potom pri tej cene neoplati chodit do BG. to uz idem radsej niekam inam

nellabh123
20. júl 2018

dobry den chcela by som sa spytat ci ist do bulharska radcej cez rumnsko alebo srb. ?

mirkapo
20. júl 2018

@deniska652 a este ked vezmem do uvahy, ze na letisku musis byt isty cas vopred, v stredu letel znamy z BA a lietadlo meskalo 2hodky. potom ti treba transfer ktory sa dovezie k hotelu. zvycajne tie lety su robene skoro rano alebo neskoro vecer, ba az v noci a o ceste domov to iste z hotela vyjdes do 10hod a do vecera co budem robit s batozinou a dvoma detmi? takze moze byt super byt tam za 2hodky ale to okolo toho zatial nepotrebujem. takto sa nalozime do auta a v pohode si vlastnym tempom ideme, ked chceme nieco cestou pozriet zastavime a na nikoho sa nemusim spoliehat, iba na seba. Kazdy v cestovani vidi to svoje plus, a toto je to nase 🙂

bg2014
20. júl 2018

@nellabh123 zalezi ci chces robit km ale po dialnici ,alebo ti nerobia problem aj cesty 1.triedy,ale myslim ze z vranova to budes mat co sa casu tyka asi narovnako,kukni kamery v srb ako to tam vyzera mne to nechce nalogovat,

nellabh123
20. júl 2018

@bg2014 a ako to najdem ? :D ...

nellabh123
20. júl 2018

@bg2014 dakujem vam velmy pekne

luba28
20. júl 2018

@kiralyz ved hej,,ale automaticky som brala to,ze tam budu aj ockovania ,kedze sa pouziva namiesto klasickeho preukazu ockovani....

nellabh123
20. júl 2018

@bg2014 vedely by ste mi dat aj stranku na rumunske hranice ?

bg2014
20. júl 2018
le27
Autor odpoveď zmazal
martinko81
20. júl 2018

@bg2014 ahoj to je pri hoteli plovdiv ???

bg2014
20. júl 2018

@martinko81 ked myslis tu restiku tak ano

martinko81
20. júl 2018

@bg2014 aj tam sme boli ideme 26.7.2018 do primorska je tam krásne cez Srbsko

lucann
20. júl 2018

My sme cestovali 6.7. cez Srbsko. Boli sme o 3 hod. rano na Hu-Srb hranici do 15min. vybaveny. Horsie to bolo na BG hranici 3 hod. cakanie. Bol piatok. Soboty a nedele su katastrofa. Po 20.7. to moze byt katastrofa kazdy den. Ked sme isli spät v utorok boli hranice pomerne prazdne oboma smermi. Cesta domov 17 hod. Prave koli tym cakaniam by som volil v buducnosti RO. Ako pisu iny cakali cez srbsko aj 4-8 hod na hraniciach. To je uz vela aj pre mna. A ked mozem poradit pre cestu s 2,5 roc. detmi tak urcite radsej lietadlo. Po ceste sa moze cokolvek stat. A ostat niekde v horucave bezradny unaveny a riesit akykolvek problem je dost aj bez malych deti.
Inak bolo super. Boli sme v Primorsku. Tento rok je tam tusim pol slovenska. Miestami som sa citil ako na Z.Sirave ked som pocul samych slovakov a denne stretaval ludi z prace a mojho mesta. No sranda.Pocasie parada celych 10 dni zelena.

bg2014
20. júl 2018

@lucann no co ja viem,5den som tu vlny ziadne,sice uz dnes boli aj 5 vlny co mali zo 10centimetrov,ale tak som sa tesil ze vyskacem zo 20deko

kiwi3
20. júl 2018

viem, ze tato tema je o cestovani autom, ale ja by som to fakt zvazila, hlavne, ak tu je niekto zo zapadneho slovenska. 17 hodin v aute, to je hrozne... plus opotrebenie auta, makacka, toho, kto soferuje, moznost, ze sa v zahranici nieco s autom stane... tie ceny leteniek su naozaj smiesne v dnesnej dobe. teraz pozeram, ze aj z krakowa je spiatocna 40 eur. ja idem tento rok varna-sofia-skopije-ohrid a cena vychadza aj s lepsim ubytkom 200 eur + strava

bg2014
20. júl 2018

@kiwi3 ale sak kludne zvaz,bude to tvoja volba a ceny leteniek su smiesne len vtedy ked ti ju ponuknu oni lebo im ostali vysiet a preto ju ponuknu za taku cenu,len aby ju predali.ak si chces zarezervovat let tak aby lietadlo letelo vtedy ked ty chces a nie vtedy ked oni povedia nemyslim doslova,tak zabudni na cenu 40eur,a to nehovorim ze sa treba dotrepat do toho krakowa nejako co stoji cas a peniaze

lucann
20. júl 2018

@bg2014 tak minuly rok si mohol skakat. Mali sme vlny polovicu pobytu. Uz mi to vadilo ze si nemozem poplavat na klude. A vietor ze sa nedalo lezat na plazi.

bg2014
20. júl 2018

@lucann ved som skakal,a vietor je aj teraz,ale zase uplne bez vln nebars dobre,ci?

bg2014
20. júl 2018

@lucann a cakat na hranici akejkolvek 4-8 hodin je vela aj na kona, skor asi dostanem vizum do usa🙂

anjelik_majka
20. júl 2018

@pato76 ahoj, akou trasou, resp. cez ktorý hraničný prechod pôjdete? my by sme vyrazili okolo 13-tej a pôjdeme cez Oradeu

lucann
20. júl 2018

@bg2014 hlavne ze je fajn more

bg2014
20. júl 2018

@lucann ano to je ,