Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@dianapaulenova ja na blind nikdy nechodim ....a vyjde to lacnejsie urcite ...a ranajky v cene ....a s bazenom ....a ked chcem ist inde,,sadnem do auta a idem ....
@dianapaulenova presne ako píšeš..je to určite lacnejšie nemáš žiadnu starosť sadneš na lietadlo a ides..a nemusíš si kupovať stravu a ist nabalena s tromi taškami..
@deniska652 nikto tu s 3 taskami nechodi nabale ny ledaze smerom domov s nakupmi,mas nejaku milnu predstavu kedze si to zjavne nikdy neskusila,
@deniska652 no daj tu cenu ....letenky pre 4 ludi+ubytovanie aspon na 7 noci+aspon tie ranajky ....pod 1000 eur urcite nie....a to este si tam nic nekupila a nikde okrem hotela a letoviska nebola ....
@bg2014 tak potom ty si nikdy neletela ;)
@luba28 1500€ pre 4 osoby all inclusive 🙂 keď toto je veľa tak ja už potom neviem
@deniska652 praveze som letel,a cesem sa do prava,
@deniska652 na 7 obycajnych dni 1500 ha ha ha ,kazdy zije asi v inej dimenzii ,mna by vyslo na 7 dni ale na tak malo nechodim 700eur komplet,
@deniska652 no vidis ...ja mam este 700 vo vrecku a vylet kdekolvek ....a cokolvek si deti zmyslia (neber doslovne) ....ty si obmedzena batozinou(cize moc nakupit nemozes),,,odchod a prichod podla letiska ,,,,ak chces nieco naviac tak zaplat auto,alebo rob stale to iste kazdy den ....keby som mala letiet tak urcite nie do Bulharska ....to uz by bola ina destinacia ....😉
@luba28 tak určite nepôjdem do Bulharska s dvomi plnými kuframi keďže nakúpiť sa tam da za lacno takze vôbec niesom obmedzená batožinou ;) keď si chcem požičať auto 20€ na deň to je tak strašne veľa? :D veď nemusíš letieť trep sa aspoň 8 hodín autom plus k tomu nejaké tie zápchy..a benzín máš určite zadarmo že? :D
Tento rok sme si naplanovali bulharsko cestou cez rumunsko s prespanim v centre bukuresti. Pte stvorclennu rodinu za 30 eur v dvojizbovom apartmane. Potom sme pokracovali cez constancu di bulharska a po ceste sme si dali hned kaliakru. Ciel sveti vlas. Nove apartmany po cca 40 eur na noc pre styroch v dvojizbovom apattmane. Cesta domov smer stara zagora sipka devetskaja jaskyna montana belogradcik vidin orsova. Tam pti dunaji sme prespali. Pozreli sme si decebalus statue nasledne sme isli pozriet vodopad bigar hunedoaru a devu. Prespali sme pri jaskyni scariaoara v pohori apuseni. Na druhy den po prehliadke jaskyne smer oradea a domov. Rumunsko super kopa atrakcii na ktore bohuzial nebolo cas. V minulych rokoch sigisoata brasov sinaia peles transfagaras poenari vidraru vzdy a vsade bez problemov
@marian1215 cesta domov aj 2-3 dni s kopou zazitkov. Mne foto z plaze z dovolenky nestacia a plasit sa k moru a spät tiez nie je bohvieco.
@deniska652 tak 12dni v apartmane(žiadna malá hotelová izba)v strede sezóny,Slnečné pobrežie,strava v rôznych reštauráciách,prenocovanie v Rumunsku cestou tam aj späť 1200€
@deniska652 idem na naftu ....cca 100 eur aj s vozenim tam ....ja tiez nejdem s dvoma kuframi ....8 hodin??..... tak radsej let potom ,,,lebo cca8 hodin tak jedine po koniec Madarska ....ak skusis aj cestu autom tak potom mozeme debatovat...inak to nema zmysel .....
@deniska652 Este mi ukaz tu pozicovnu aut za 20 eur na den ,benzin mas asi zdarma Keby si aspon nezavadzala.Naco sa vobec montujrs do tejto diskusie o cestovani autom do bg.Robi Ti dobre drazdit priaznivcov tohoto stylu cestovania?Prepac zaloz si forum o leteckej preprave a mas pokoj.Tych Tvojich 8 hodin letecky si nachaj ja pridam este 8 a vidim co chcem.Kludne sa tahaj so svojimi kuframi ja si ich pri dome nalozim aj vylozim a na nikohonie som viazany.Odvez dovez pockaj ma.Ako som uz pisal kazdy mame svoju volbu tak chod drazdit a protirecit inde.Je nas tu sto a Ty sama.Prepac asi Ti to robi dobre.Tak vela stastnych kilometrov v Tvojom oblubenom lietadle nas chudakov cestovatelov autami nechaj tak.
@deniska652 Pozrel som tak zbezne pozicovne aut.To najobycajnejsie chevrolet aveo 50 eur na den plus s plnou dostanes a s plnou vratis.To je naozaj vyhodne.Za 20 eur mas problem u nas a nie v letoviskach v plnej sezone kde na tom ryzuju.Mylna predstava.Za 20 eur Ta odvezié taxi mozno 30 km ak ňezjednas cenu.Asi byvas pri letisku a parkujes doma ,alebo na letisko a z letiska chodis pesi?Z letoviska poznas plaz ,restauracie a Vas honosny apartman.Naozaj nema cenu polemizovat o pohodlnosti leteckej dopravy a uz vobec nie riesit cenu.To bulharske all mam za tie roky odskusane a ver,ze sa mi totalne objedlo.Kazdy den sa stravujem v restauraciach a nemam pocit,ze by som to nejako preplatil.Po troch dnoch all sa to tocilo 12 dni to iste az mi na konci deti jedli len prazenicu a melon.Videla si niekedy ako to pri all funguje v kuchyni ak nie tak to nechci vediet aj ked to nie je pravidlo vsade.Ale asi tie najdrahsie hotely v Albene,Zlatych,Slnecnom nenavstevujes tam su vacsinou némci,anglicania,rusi,francuzi ktory daju vo stvorici za All 3000 eur a su spokojni.Slovak ide cez cestovku do dobrej trojecky a ked ma all mysli si,ze je milionar.Cestovka zoberie z ceny Tvojho pobytu min. polovicu inak by to bolo pre nich nerentabilne.Ja si svoje eura miniem tam kde uznam za vhodne a dochadzat do hotela na stravu ak nie je priamo na plazi len kvoli tomu,ze to mam zaplatene?Tak to urcite nie.Zdarma napoje a zmrzlina.Nejdem sa na dovolenku opijat a to pi com mi dusa a zaludok prahne si kupim kdekolvek kde som.Pochop ta volnost a mobilita je pre nas co chodime autami ako sol nad zlato.Urcite ma nepresvedcis o vyhodnosti lietadla,cestovķy a all.Budem sa opakovat letel som 6 x aj s all a uz nikdy viac.Tento rok idem 22x tak,ze uz nejaky ten nazor a aj skusennost mam.
Ľudkovia my chodíme do Bulharska 9 miestnym mikrobusom, čiže to beriem ako väčšie osobne auto😉Sami nechodíme netrufli by sme si sme 4 členná rodina. Kufre naložime doma pred bytovkou a vylozime v BG pred bytovkou. Odchadzame o 12.00 na obed prideme rano cca o 7.30 bulharskeho casu. Ideme už 8x z Prešova do Varny na 14 dní. Vyjde nás to s ubytovaním a cest. poistením 230€ na osobu (bez stravy) v 1 izb byte s klimou a telkou. Stravu nepocitam pretoze kupovat potraviny musím aj na slovensku takže nas to vyjde cca rovnako a zvlášť cez prázdniny vzdy viac keď sme vsetci doma. Kupujeme si tam iba raňajky a niečo malé na večeru v potravinách , ktore mame od bytu vzdialené 1 min cesty a sú otvorené 24 hodín denne👌. Ani doma to tak nemáme 😁Variť sa neoplatí vyjde to drahšie a hlavne pre mna strata času ved som na dovolenke 😄Na pláži sa nestravujeme nevyhovuju nám veľmi tie vyprážané polotovary. Ranajky si dame vydatnejsie a na plaz si nosime vacsinou ovocie alebo pečivo syr salama zelenina v sikovnej chladiarenskej taske. Z pláže ideme cez centrum do obľúbenej bulharskej restiky kde majú počas dňa hotové jedlá na výber. Všetko vidno cez vitrinu a vkuse dokladaju čerstvé. Napr. kuracie stehná, pečené ryby, špagety, lasagne, rizoto, hovadzie a bravčové maso ako guláš ci na plátky alebo s kapustou, pečené karbonatky, zapekane zemiaky..na výber sú polievky šaláty a ich úžasné typické koláče..hl. jedlo bez polievky vyjde cca 2,5€ ak chcem polievku či šalát tak tak doplatim pár centov naviac. Čiže dokopy 3€. Nám väčšinou stačí hl. jedlo. Vecer zjeme nieco ľahké doma alebo vramci vecernej prechádzky zájdeme par krat do restiky pripadne ako u nas pizza či kebab. Ideme v auguste😉👍👙🕶🏊♂️🍹🍦
@luba28 to je napísané málo cez cestovku okolo 400 € na osobu
@doly7 úplná pravda

@mayca20 nechápem prečo sú stále ľudia v tom že ,,autom do Chorvátska/Bulharska na blind''ich to výjde najlacnejšie. Keď si to spočítate, dostanete sa na vyššiu sumu ako cez cestovku, lietadlom a minimálne s raňajkami.