Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lucann Nastastie aj klima aj TV signal vzdy v pohode aj Wifi.Hotelov som sa objedol preto radsej sukromie.To je fakt vec nazoru a potrieb jednotlivca.Kazdy sme idividualita sama o sebe.Domaci nas uz beru ako sucast sirsej rodiny sme v styku celorocne.Este mozno raz vidiet vianoce v bg,ale na to je cas.
@pato76 no ešte mám jednu trasu tak sa rozhodnem BR-ZV-Budapešt -Segedin- Arad -Deva-Sibiu-Pitešti-Ruse-Šumen- Slnecne pobrežie.už sme išli oboma tak sa rozhodneme a dam vediet
@anjelik_majka ahoj ,tá trasa na arad je asi lepšia voľba , keďže idete dole na slnečné pobrežie .Keby ste videli po ceste Hyundai I30 sivá metalíza a KE ŠPZ tak to budem ja.
@anjelik_majka Takto chodim aj ja do Obzoru a sme spokojni.
@kiwi3 blbost
@pato76 ok my ideme modrý Renault Fluence BR::::BJ tak ak niečo trúb blikaj
7.8 idete niekto??..
Ahojte vyráža niekto 25,7 navečer zo západného Slovenska na Slnečné? Najlepšie rodinka s dieťatkom. Keby čosi červený Peugeot teppe TN špz 🙂
@45kacenka45 mi ideme az 29 tiez z tn ,skoda
@janulik660 jeeeej tak ak vydá tebe alebo mne môžeme dat stretko na slnečnom s rodinami. Keď tak ozvi sa bud ty alebo ja, podľa času. Odchádzame naspäť 6.8.
Prosím vás, kto chodíte autom do Bulharska kde prespíte v Rumunsku? Najlepšie kúsok od Transfăgărășan najlepšie až za,ale môže byť aj pred. Ďakujem
@45kacenka45 Tych penzionov je tam na mraky,ale s obsadennostou Ti uz neporadim.Podla mapy si pozri co Ti vzdialennostou vyhovuje a daj to ce booking.V lete to byva dost plne ja som objednaval ubytko uz v marci.Mam pocit,ze v kazdej vacsej dedine okolo transfagarasu najdes ubytovanie,ale teraz uz asi len risknut na blind.Skus aj ten booking.
@45kacenka45 My okrem bookingu vyuzivame aj airbnb.
Tak zajtra smer Primorsko. Ideme cez Rumunsko, info. o ceste budeme dávať sem:
@bg2014 tu chodim na ranajky....pekna Larisia tam pracuje
@simone263337 kde tu?
@simone263337 skus este raz bo nic nevidno
@simone263337 skus vlozit celu linku seklo ti ju a dalo "..."
@bg2014 zoe bar.....to je na tom odkaze
@simone263337 ta neviem ale nic pekne tam nebolo,len nevsimave a genglave

@pato76 Ahoj tak trasa BR-RS-Miškovec-Bors- Oradea ,Cluj, Sebes, Pitesti, Ruse, Varná ,Slnečné Pobrežie ,ja ked sa dá stojím na Shell alebo Omv