Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte. Niekto tohto roku autom do BG? Sunny beach 😉 my s malým drobcom 9mesiacov, taka rodinná dovolenka 😉 východ SR
@ubosek Prepac,ale ist 200 km/hod a spravat sa ako turecky chrapun mne ako rada nepripada.A to ,ze si pomohol ludom v nudzi je pre Tvoj dobry pocit.Ti co to fotili maju svoje svedomie a hlavne ich spravanie neovplyvnuje to aby som sa tak choval aj ja.Ta spolupatricnost stale funguje a vidis Ty si toho dokazom pomohol si cudzim.Srbsku cestu nemusim a tym padom mam pokoj aj od Turkov.Stretavam ich len na madarskych odpocivadlach a je to spinava ciganska chamrad a s tymi by som sa urcite neporovnaval.Drze opice plne arogancie.V podstate bezdomovci a chudaci co doma neprezili a zrazu su z nich velky nemci.
@ubosek Neviem posudit cestu Srbskom uz roky chodime cez Rumunsko a sme max.spokojny.Kazdy rok nove useky dialnic cesty dobre a hlavne Turci sa pri Szegede odpajaju kde tu sa obcas sice nejaky najde,ale minimum.Uz sa o tom vela krat pisalo su tu vyznavaci dialnic tym padom Srbsko nam vyhovuje kombinovana cesta obcas aj s prespatim v RO a samozrejme aj navstevou nejakych kulturnych ci historickych pamiatok.Chodime v dost exponovanom case ,prelom jula a augusta ,ale nikdy som nezazil cakacky na hraniciach tak ako tu citam v Srbsku.Bud prechadzame plynule,alebo max do tych 20 min.Zalezi asi na case kedy sa vyberies.Chodime zasadne vikendy ked v RO maju kamiony obmedzenia.Niekedy az prazdne cesty.Nuz nikomu svoj nazor nevnucujem treba skusit.
Vsetkym zelam pekneho silvestra a stastny , uspesny a hlavne v zdravi novy rok
PF 2019
Objednávali ste si niekto ubytko zo stránky www.gdenamore.com?
Ahojte , my do Bulharska cestujeme 26.7. , ma sa chut niekto pridat na spolocnu cestu ?
Tak uz sa predava aj BG : https://evinetka.bg/
@bg2014 no hej tankovat treba ale aspon nemusim niekde blizko hranic kde tankuju vsetci. minuly rok som tankoval v Deve a potom az niekde daleko v bg mysim ze to bolo pri Sumene na shellke a nemusel som stat vo fronte akurat som stal v ruse pre dialnicnu znamku a tomu by som sa chcel vyhnut
@kiralyz kupujem znamku v tych budkach hned za hranicou a nemal som zatial problem s mesacnou ale mohlo sa stat ze akurat ked si isiel ty tak bolo pred tebou vela aut ktore to vykupili ale ved v ruse mas hned zopar pump po ceste tak neverim ze by na jednej z nich nebola mesacna ale stat sa to moze,
ides do toho isteho hotela alebo si nasiel nieco ine?

@janake gardenia palace v Pomori ....za hotelom more a pred hotelom bazen ....ranajky super ....