icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

luba28
28. dec 2018

@janake gardenia palace v Pomori ....za hotelom more a pred hotelom bazen ....ranajky super ....

jardomi
29. dec 2018

Ahojte. Niekto tohto roku autom do BG? Sunny beach 😉 my s malým drobcom 9mesiacov, taka rodinná dovolenka 😉 východ SR

doly7
29. dec 2018

@ubosek Prepac,ale ist 200 km/hod a spravat sa ako turecky chrapun mne ako rada nepripada.A to ,ze si pomohol ludom v nudzi je pre Tvoj dobry pocit.Ti co to fotili maju svoje svedomie a hlavne ich spravanie neovplyvnuje to aby som sa tak choval aj ja.Ta spolupatricnost stale funguje a vidis Ty si toho dokazom pomohol si cudzim.Srbsku cestu nemusim a tym padom mam pokoj aj od Turkov.Stretavam ich len na madarskych odpocivadlach a je to spinava ciganska chamrad a s tymi by som sa urcite neporovnaval.Drze opice plne arogancie.V podstate bezdomovci a chudaci co doma neprezili a zrazu su z nich velky nemci.

lubo5
29. dec 2018

@jardomi V buducom roku planujeme od 3.8. Do 17.8 pomorie. Sme od Svidnika a ideme cez RO.

ubosek
29. dec 2018

@doly7 mam taky isty nazor na nich preto ma hrozne vytacalo ked sme slusne stali v kolone a par hodin sme sa ani nepohli a vsetci predbiehali, vtedy som sa ozaj vytocil a isiel som tiez, nech si o mne mysli kto chce co chce.

jardomi
30. dec 2018

@lubo5 ahoj. My taktiež chodíme cez HU a RO. Už to mame zaužívané. A okolo tohoto termínu aj my chceme ísť.

lubo5
30. dec 2018

@jardomi V 2019-om to bude naša štvrtá cesta autom. Boli sme viackrát autobusom cez cestovky ale autom to je oveľa lepšie. V 2018-om sme spali v motoreste LOTRU v Brezoi. Začiatkom augusta je hlavne počasie stále a teplota mora je super. Už teraz sa tešíme na leto.

doly7
30. dec 2018

@ubosek Neviem posudit cestu Srbskom uz roky chodime cez Rumunsko a sme max.spokojny.Kazdy rok nove useky dialnic cesty dobre a hlavne Turci sa pri Szegede odpajaju kde tu sa obcas sice nejaky najde,ale minimum.Uz sa o tom vela krat pisalo su tu vyznavaci dialnic tym padom Srbsko nam vyhovuje kombinovana cesta obcas aj s prespatim v RO a samozrejme aj navstevou nejakych kulturnych ci historickych pamiatok.Chodime v dost exponovanom case ,prelom jula a augusta ,ale nikdy som nezazil cakacky na hraniciach tak ako tu citam v Srbsku.Bud prechadzame plynule,alebo max do tych 20 min.Zalezi asi na case kedy sa vyberies.Chodime zasadne vikendy ked v RO maju kamiony obmedzenia.Niekedy az prazdne cesty.Nuz nikomu svoj nazor nevnucujem treba skusit.

bg2014
31. dec 2018

Vsetkym zelam pekneho silvestra a stastny , uspesny a hlavne v zdravi novy rok

PF 2019

lubo5
31. dec 2018

@doly7 V 2015 som cakal v Giurgiu - Ruse 4 hodiny, ale to opravovali most a púšťali striedavo.

kiralyz
1. jan 2019

@bg2014 Vsetko dobre v novom roku aj tebe aj ostatnym na tomto fore, hlavne zdravie a prijemnu dovolenku v bg vratane cesty.
Planujeme tento rok predbezne okolo 21. jula do Primorska na asi 12 dni tak sa mozno predsa len stretneme ked minuly rok to nevyslo.

bg2014
1. jan 2019

@kiralyz no bolo by super my odchadzame 20 teho jula sobota,na 14 dni takze by to slo

doly7
2. jan 2019

@lubo5 Most je opraveny a ide sa priebezne.

janake
2. jan 2019

Objednávali ste si niekto ubytko zo stránky www.gdenamore.com?

nera738
Odpoveď bola odstránená
kocur001
2. jan 2019

Ahojte , my do Bulharska cestujeme 26.7. , ma sa chut niekto pridat na spolocnu cestu ?

nera738
Autor odpoveď zmazal
nera738
Odpoveď bola odstránená
nera738
Autor odpoveď zmazal
kiralyz
6. jan 2019

Tak uz sa predava aj BG : https://evinetka.bg/

jardomi
6. jan 2019

@nera738 nazdar. Tak my chodíme cez HU a RO. Ja zasa tam trasu poznám. Síce malo diaľnic, ale na dovolenku sa neponáhľam. Tohto roku by som sa rad zastavil aj na hrade Draculu a transfagarasan.

kiralyz
6. jan 2019

@jardomi tak uz mozes kupit dialnicne znaky na celu cestu online nemusis stat nikde po ceste. Mna potesila ta bulharska lebo na prechododch mali vzdy len tyzdennu a museli sme dokupovat potom este na cestu domov dalsiu.

bg2014
6. jan 2019

@kiralyz no neviem ja musim minimalne stat koli tankovaniu takze si tu dialnicnu kupim aj tak na pumpe🙂

kiralyz
6. jan 2019

@bg2014 no hej tankovat treba ale aspon nemusim niekde blizko hranic kde tankuju vsetci. minuly rok som tankoval v Deve a potom az niekde daleko v bg mysim ze to bolo pri Sumene na shellke a nemusel som stat vo fronte akurat som stal v ruse pre dialnicnu znamku a tomu by som sa chcel vyhnut

bg2014
6. jan 2019

@kiralyz asi mam stastie ale zatial viac ako jeden clovek nebol predo mnou max 3 minuty a aj tak davam oddych kym zaplatim potom kavu takze nemusim potom stat este navyse mne to takto vyhovuje

kiralyz
6. jan 2019

@bg2014 ja som mal este ten problem ze v bg nikdy nemali mesacnu znamku len tyzdennu. takze mi to vyhovuje kupit cez internet mesacnu a mam pokoj. minuly rok som riesil druhu znamku na poste v primorsku boli predo mnou 2 ludia a aj tak som tam stal pol hodiny

bg2014
6. jan 2019

@kiralyz kupujem znamku v tych budkach hned za hranicou a nemal som zatial problem s mesacnou ale mohlo sa stat ze akurat ked si isiel ty tak bolo pred tebou vela aut ktore to vykupili ale ved v ruse mas hned zopar pump po ceste tak neverim ze by na jednej z nich nebola mesacna ale stat sa to moze,
ides do toho isteho hotela alebo si nasiel nieco ine?

kiralyz
6. jan 2019

@bg2014 idem asi tam este sa rozhodujeme

bg2014
6. jan 2019

@kiralyz ok,tak uz len zopar dni 😀😀😢a ide sa🙂

nera738
Odpoveď bola odstránená