icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

simone263337
18. máj 2019

Chce sa niekto pridat na cestu? Primorsko tak 2 tyzdne termin nemam urceny. Cesta Oradea, Vidin,sofia,burgas. Mam zatial 1 volne miesto v aute. Ubytovanie na sukromi

ddaannkkaa
19. máj 2019

Zdravím. Zaujímalo by ma aké cestovné poistenie dat na cestu do BG.

jarka52
21. máj 2019

ahojte dovolenkari, ak niekto este hladate apartman v Bulharsku, napiste mi do internej posty 🏊‍♀️🌊☀️

nera738
Odpoveď bola odstránená
bulharkaneli
22. máj 2019

@ddaannkkaa bežne cestovne poistenie kazda poistovna to ma na stranke

miro1019
23. máj 2019

@nera738 Ak máš na mysli cestu Transfagarasan a okolo priehrady Vidraru tak už som išiel.

doly7
23. máj 2019

@ddaannkkaa Myslis zdravotne,alebo poistenie auta na cestu do zahranicia?

ddaannkkaa
24. máj 2019

@doly7 skôr auto.

nera738
Odpoveď bola odstránená
kiralyz
26. máj 2019

@nera738 transfagaras otvaraju az v juli . vraj je to na 6 hodin ten prejazd

kiralyz
26. máj 2019

@kiralyz dnes sa uz par ludi kupalo na plazi v Primorsku 🙂 takze asi uz zacina sezona

bg2014
26. máj 2019

@kiralyz tak pre otužilcov

nera738
Odpoveď bola odstránená
nera738
Odpoveď bola odstránená
kiralyz
27. máj 2019

@nera738 ked zadas do goohle transfagarasan tak najdes aj popis cesty kopec infa. ale cez tyzden ked sa tam ide skoro rano tak je to vraj v pohode ked nie je vela aut.

doly7
27. máj 2019

@ddaannkkaa Urcite asistencne sluzby napr.Mobilita 24,ale treba pozriet ponuky.Nam sa osvedcilo.

simone263337
28. máj 2019

Prida sa niekto jednotlivy /á/ na dovcu Primorsko? Autom,ubytko zabezpecim...datum nieje podstatny. Ubytko 7 eu. Mam.1 volne miesto v aute

dudoprdola
28. máj 2019

17-19. augusta by sme chceli spravit Piestany - Slnecne pobrezie, najlepsie cez Rumunsko a s jednou zastavkou na prespanie. Ja bych to najradsej na jeden sup, ale zena je proti. Nejde niekto z nasho okolia PN v tomto termine kto sa vyzna?
Tiez by niekto vedel odporucit v Rumunsku overene ubytko, z ktoreho sa da potom v pohode dojst na Slnecne pobrezie?

kiralyz
29. máj 2019

@dudoprdola my budeme spat po ceste v tomto moteli, je to hned pri hlavnej ceste https://www.booking.com/hotel/ro/motel-topolog....

dudoprdola
29. máj 2019

@kiralyz dakujem za tip, uz ste tam spali?

kiralyz
30. máj 2019

@dudoprdola este nie bude to prvykrat. raz sme spali v giurgiu cestou tam ale to je uz moc daleko, dosli sme tam o pol druhej v noci 🙂 cestou naspat sme spali v Brane asi 4 krat lebo sme chceli ist na hrad, minuly rok na jednej chate asi 40 km od Branu tam bolo super v horach, aj domaci boli super a to prostredie nadherne 🙂

doly7
30. máj 2019

@dudoprdola Ked je tu spominany Bran spali sme v mestecku Fagaras penzion White house cestou do Bg.Je to 80 km od Branu tak na druhy den navsteva hradu a cesta k moru.Penzion bol uzasny.Cisty ,plny kvetov,parkovanie vo dvore,ranajky na terase vonku.Cena 35 eur za dvojpostelovku.Urcite sa tam vratim.

ubosek
30. máj 2019

na co prespavat? na supu sa to da prejst cez noc a to mam 1500km a dve deti

doly7
31. máj 2019

@ubosek Nikto sa Ta nepytal ci moze prespat.A je to rozhodnutie kazdeho z nas.Majstri sveta ako Ty mozu na supu robit aj 3000 km.Ze sa kazdy rok potrebujes niecim pochvalit.Najprv autom ,potom robis BG za 12 hodin,tento rok si neznicitelny a dokonca s dvomi detmi.Zabudol som jazdis 200 km/h.Si super aj Tvoje prispevky a rady.Co si tym chcel povedat,ze Ty neprespavas je to Tvoja vec.Ludia chcu klud,pohodu a nenahlit sa.Len Ty pretekar sem potom vlepis za kolko si to tento rok stihol.Si proste jednicka.Zasa si vypotil.

kiralyz
31. máj 2019

@doly7 ked prvykrat zaspis za volantom potom zistis na co prespavat. ak to prezijes

doly7
31. máj 2019

@kiralyz Aj ja som chodil bez prespania dlho,ale zistili sme ,ze nic neuponahlam.V pohode dam sprchu,veceru,ranajky a rano pokracujem.Uz nas nebavilo 16-17 hodin soferovat aj ked tento sposob nezavrhujem ked je treba.Ten cas ktory by som usetril mi za to nestoji.Tak,ze neodsudzujem ludi co idu bez prespania,ale nechvalim sa tym a nekritizujem slovami naco prespat, no kazdy z nas vie naco.

iva239
1. jún 2019

@doly7 my sme tiež dlho chodievali bez prespania a deň príchodu do bg sme si moc neužili,únava robila svoje.Teraz už po 4x ideme s prespanim v RO a už by sme nemenili.Jediný rozdiel je, že bez prespania sme odchádzali z KK okolo 14:00 a teraz okolo 8:00.

nera738
Odpoveď bola odstránená
doly7
2. jún 2019

@nera738 Pozri mestecko Fagaras penzion White House.Super boli sme spokojny.Len mi sme prespali az potom sme isli na Bran.

ddaannkkaa
2. jún 2019

@iva239 zdravím. Chcem sa spýtať, že kde prespavate a o ktorej ste tam keď o 8.00 vyrazate z KK? Informačne , že koľko trvá cesta aby sme si vedeli za deliť časy aj my. Ďakujem za info